Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • znate nejakou 4x hru pro tablety?
  • La_Furia-Roja
    *15* co ještě povíš pěkného nebo si rovnou naklíkáš?
  • Veskoslav
    Alterego od GGG dorazilo....
  • La_Furia-Roja
    ty jsi diletant *15* 7870 v PS4 že by na to neměla. už se neztapnuj a podívej se jak vypadá Infamous ty tragéde
  • Veskoslav
    Zmiňuji to proto, že konzole prostě nemají ten výkon. Nevím jak je Arcania (Gothic 4 pro neznalé) v současné chvíli náročná, ale v roce, kdy to vyšlo, tak to docela solidně žralo z CPU. A jak říkám, myslím si, že vycházeli z portu na PS3, ne na PC. Ale tak trochu si myslím, že to vykreslování tam může dělat docela paseku u toho mobilního CPU u konzolí. Jaguar byl původně určený pro novou generaci tabletů a to je průšvih. Ale to už zabíhám. Nechtěl jsem za každou cenu hanit konzoli, to prosím ne....a ani vyvolat nějakou hádku, to se kdyžtak omlouvám. Jenom jsem chtěk poukázat na nové video u tak staré hry. A jak píšeš, nejspíš to bude lenost vývojářů.
  • Ale to už se nebavíme o původní neupravené hře, ale o zmodované, kde se ti logicky prostě ty nároky na HW zvýší (zvlášť pokud do hry narveš kdejakou ptákovinu), takže ani nerozumím tomu, proč jej vůbec zmiňuješ. Pokud předělávka 5 let staré hry dopadne takto, vývojáři jsou kopyta, protože PS4 na tohle výkon má v klidu...
  • lvl předplatné

Přemýšlím o Gold předplatném Levelu. Hlavně kvůli PS4 verzi Mortal Kombat X, abych řekl pravdu. Jenže v popisku je psáno, že se hra posílá po domluvě. Má s tím někdo zkušenosti? Abych hru nedostal až za půl roku *1*
  • Veskoslav
    Ale může. Rozhodně si myslím, že například vyšperkovaný Skyrim by ani konzole neutáhly, protože prostě na to nemají výkon a mobilní procesor by to prostě nezvládal. Optimalizací a flákáním vývojářů to jistě může být. Osobně si myslím, že nevycházeli z portu na pc, ale toho, co byl na PS3.
  • Totální nesmysl, výkonem to není. Vývojáři jsou prostě flákači, protože pokud PS4 rozjede v takovéto skvělé kvalitě Zaklínače, nemůže mít problém s 5 let starou hrou...
  • Veskoslav
    To osobně netuším. Já se přiznám, že jsem to zjistil vlastně jenom díky odběru toho kanálu. Sám jsem na pc Gothic 4 ani nedojel a mám tam ani ne 3 hodiny....
  • Můžu se zcela vážně zeptat, jaké kroky vedly vývojáře dělat port na PS4? Já žil v přesvědčení, že to ani z hlediska prodejů nebyl žádný hit (natož tak po obsahové stránce).
  • Veskoslav

PS4 vs PC

https://www.youtube.com/watch?v=Zu8lqtE-2m4

Na to, že Gothic skoro 5 let stará hra, tak promiňte, ale to PS4 verze je fakt ošklivá a pokud je to kvůli výkonu konzolí, tak je to o to smutnější....
  • Draken69CZ
    To není pouze o odhlučnění ale o kvalitě materiálu a jeho zpracování, ale komu na tom nezáleží ať si to dá klidně do krabice od základky, tak PC není přece jen na hry na to tu jsou konzole někde nahoře to naznačuješ takže v určitých případech je 8 giga málo, máš tu 4k videa atd. zpracovávaná data se jen budou zvětšovat.
  • Jack1947
    Jo, navíc jsou už i titulky *4* Normálně moc krátkometrážní filmy moc nemusím ale tohle zkouknu.
  • Odhlučnění je levné. Nemusis mit kravskou bednu pro nic. Bavime o ceně a o efektivnosti.

Jesli tohle netěšil tak pak debata nema smysl. Koupi si to co chce nehledě na cenu a kvalitu.

Ohledně ddr 4. Když dnes dorazí a budu mi 8gb ddr 3 tak se stane co? Nic. Hry tam pojedou stejně a programy také RAM bude stačit do konce cyklu konzoli jako vždy.. Pote koupim nove PC na ddr 4.
  • Jack1947
    Kvalitní bedna je jedna část ze zaručeného úspěchu. Zbytek je jen dokončení...jako ventilátory atp...
  • Draken69CZ
    Stačí aby Intel vydal CPU střední třídy s podporou DDR4 a DDR3 jdou do kopru to je pak otázka chvilky než se přestanou vyrábět a všichni to budou tlačit do DDR4, ale to přesně nikdo neodhadne takže je možné že za 2 roky bude situace +- stejná. Jako mít komp za +- 30 a jet na integrovanou zvukovku by mělo být trestný XD ale asi se to už změnilo od doby kdy jsem pořizoval Xonar.
  • Draken69CZ
    Tak bedna je investice do budoucna jen těžko se výrazně změní formát čehokoliv aby to nešlo do staré bedny dát a krom toho že to vypadá pěkně je docela rozdíl když se ti pod stolem klepe papírová eurocase nebo neslyšně sedí bytelná case, to je jak nadupaná komponenty krmit noname zdrojem hlavně že je to levné *11*
  • Jack1947
    Vodník by byl investice ale za to by to možná i stálo tedy jestli je někdo náročný a chce mít ty 3karty. (které sou beztak zbytečné když si připlatí a koupí jednu výkonnou).
  • jakubc
    Hádám, že u chladiče jde spíš o hluk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit