Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Mlátička...

Bladestorm nightmare je venku *3*
  • Než bude ddr 4 běžné, tak to prodá a bude mít ba ddr4 sestavu. Navíc to přidá ze začátku nic....zvukovka.... Integrované jsou skvěle v deskách pro PC. Nemá to cenu. Jediné pro nějaké lepší repro a pro bezztrátové formáty
  • K čemu kupujes chladič na CPU které nelze taktovat? Raději ber 256 SSD. To same bedna. Zbytečná. Bedna výkon nepřida. A sotva tam budeš mít vodníka anebo 3 karty které se tam vejdou.
  • Draken69CZ
    R5 + Noctua *14* ramku bych vzal z důvodu že až si za 2 roky vzpomeneš tak ddr3 už bude hodně na ústupu a cena poleze nahoru, ale je fakt že krom úprav vide je to asi zbytečný luxus. Co zvukovka a další drobnosti?
  • WhySoSad
    Jestli natáhli nebo ne je mi jedno, mě rozhodně nenatáhli :)
  • WhySoSad
    Fractal Design Define R5 je pro mě asi taky designově nejpovedenější, tu bych pod stolem neschovával :) SSD bude, plánuju 120/128... Aspoň na systém, popřípadě ARMU a uvidím co dál, RAM nechám 8, v budoucnu dokoupím, prozatím pro mě 1500 zbytečných pryč. Ta hnědá Noctua je moc pěkná, ale radši pár korun ušetřím, ledaže bych koupil tu FD R5 a položil to na stůl, tam by to potom šlo i vidět :D
  • Draken69CZ
    Ale tak na tu hudbu z USB už počítač má, může počkat a došetřit.
  • taky se přimlouvám počkat do podzima, až vyjdou nový generace, buď vezmeš rovnou ty, nebo výrazně zlevněj ty stávající
  • 2Jack - víš Jacku, musíš ty zpirátěný hry taky občas promazat, pak bys neměl problém s místem na "nevím kolik starých discích" *3*
  • Když řeší cenu tak to má smysl. Každý nemá na to aby hodil 30.000 Kč a měl to co che i když to nevyužije....ˇčím méně máš prachů tím větší má smysl řešit cenu a drobnosti jak získat co nejvíce za co nejméně.

A proč PC? Třeba ptotože to má zcela jinou funkci jak konzole. Konzole je pouze na hraní (ani hudbu z usb to neumí přehrát) PC není. Lze měnit atd... Proto to lidé v základu kupují. A i tak když to oseká bude mít pořád výkon které budou konzole možná tak v další generaci. Zaklínač dá na Ultra v pohodě.
  • děsně mi to připomíná Danger 5, stoprocentně se mrknu :)
  • Třeba tohle http://i.imgur.com/yoTVchR.png

A ješte lze osekat další věci. Výkon přitom pořád silný.
  • Draken69CZ
    Nepatrně tak to budeš mít někde chybu XD Tak načítání her ok ale to mě nevytrhne fps ti to nepřidá ani jedno.
  • Draken69CZ
    Tak proč potom kupovat PC když si může koupit tu konzoli? Proč slevovat z nároků? Pěkně to prase řízni a kup si to pořádný, furt někde na něčem (na sobě) šetřit *11*
  • Veskoslav
    Jo pardon, už to vidím. A ne, neprojeví...Už jsem to zkoušel. A ano mám rychlý 512 GB SSD disk a systém je jenom nepatrně rychlejší než u normálního kvalitního disku. Takže kupovat SSD jenom na systém je nesmysl. Načítací doba u některých her jde až o 1/3 (vyzkoušeno například u Bioshocku 2)
  • Draken69CZ
    Ty giga jsou samo sebou k RAM, doplním to raději, jinak rychlost se ukáže právě v OS než ve hrách *7*
  • Jak píše. Opravdu lze hodně ušetřit když to složíš co nejlevněji. Poté to máš mínus tisíce a výkon klesne o pár %. Tedy o prd.

Třeba to CPU. Hodně lidé bere i5-4460. Na tom ušetříš hodně a CPU přidá prd výkonu ve hrách. Hlavní je mít moderní CPU aby umělo moderní instrukce a silnou kartu. A slušnou freknci CPU což tohle má. A poté jsi dole hned o 1000Kč +. Dáš tam levnější zdroj, skutečné základní základní desku a jsi hodně dole.

Prostě postavíš to stylem konzole. Co nejvíce efektivní součástky. Hodn lidí kupuvě věci které nevyužijí na 100% a to v součtu dělá tisíce u sestavy za 20.000 Kč +.
  • Agnličtina mi problém nedělá., Tudíž mi to snad pomůže. Komponenty si poté naházím do koše v czc.
    Co se týče LV, ptla jsem se čistě z toho důvodu, že on zde občas i poradí. Každopádně je mi jasné, žejako laik bych dostal čočku už jen za to, případně za částku kterou jsem ochoten do toho vrazit.:D
    Díky za linky, myslím ,že to bude dostačující.
  • Veskoslav
    16 GB SSD disk je v dnešní době stejný nesmysl jako mít 1 GB flashu. Minimálně 128, ale raději 256. Systém nebude o moc rychlejší než je, ale u některých her/programů je nebetyčný rozdíl.
  • Veskoslav
    Teď je období, kdy ve slevě není nic, co by mě zajímalo. Možná když by byla nějaká slušná na Kerbal Space Program, ale jinak ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit