-
Mlátička...
Bladestorm nightmare je venku *3* -
Než bude ddr 4 běžné, tak to prodá a bude mít ba ddr4 sestavu. Navíc to přidá ze začátku nic....zvukovka.... Integrované jsou skvěle v deskách pro PC. Nemá to cenu. Jediné pro nějaké lepší repro a pro bezztrátové formáty
-
K čemu kupujes chladič na CPU které nelze taktovat? Raději ber 256 SSD. To same bedna. Zbytečná. Bedna výkon nepřida. A sotva tam budeš mít vodníka anebo 3 karty které se tam vejdou.
-
R5 + Noctua *14* ramku bych vzal z důvodu že až si za 2 roky vzpomeneš tak ddr3 už bude hodně na ústupu a cena poleze nahoru, ale je fakt že krom úprav vide je to asi zbytečný luxus. Co zvukovka a další drobnosti?
-
Jestli natáhli nebo ne je mi jedno, mě rozhodně nenatáhli :)
-
Fractal Design Define R5 je pro mě asi taky designově nejpovedenější, tu bych pod stolem neschovával :) SSD bude, plánuju 120/128... Aspoň na systém, popřípadě ARMU a uvidím co dál, RAM nechám 8, v budoucnu dokoupím, prozatím pro mě 1500 zbytečných pryč. Ta hnědá Noctua je moc pěkná, ale radši pár korun ušetřím, ledaže bych koupil tu FD R5 a položil to na stůl, tam by to potom šlo i vidět :D
-
Ale tak na tu hudbu z USB už počítač má, může počkat a došetřit.
-
taky se přimlouvám počkat do podzima, až vyjdou nový generace, buď vezmeš rovnou ty, nebo výrazně zlevněj ty stávající
-
2Jack - víš Jacku, musíš ty zpirátěný hry taky občas promazat, pak bys neměl problém s místem na "nevím kolik starých discích" *3*
-
Když řeší cenu tak to má smysl. Každý nemá na to aby hodil 30.000 Kč a měl to co che i když to nevyužije....ˇčím méně máš prachů tím větší má smysl řešit cenu a drobnosti jak získat co nejvíce za co nejméně.
A proč PC? Třeba ptotože to má zcela jinou funkci jak konzole. Konzole je pouze na hraní (ani hudbu z usb to neumí přehrát) PC není. Lze měnit atd... Proto to lidé v základu kupují. A i tak když to oseká bude mít pořád výkon které budou konzole možná tak v další generaci. Zaklínač dá na Ultra v pohodě. -
děsně mi to připomíná Danger 5, stoprocentně se mrknu :)
-
Třeba tohle http://i.imgur.com/yoTVchR.png
A ješte lze osekat další věci. Výkon přitom pořád silný. -
Nepatrně tak to budeš mít někde chybu XD Tak načítání her ok ale to mě nevytrhne fps ti to nepřidá ani jedno.
-
Tak proč potom kupovat PC když si může koupit tu konzoli? Proč slevovat z nároků? Pěkně to prase řízni a kup si to pořádný, furt někde na něčem (na sobě) šetřit *11*
-
Jo pardon, už to vidím. A ne, neprojeví...Už jsem to zkoušel. A ano mám rychlý 512 GB SSD disk a systém je jenom nepatrně rychlejší než u normálního kvalitního disku. Takže kupovat SSD jenom na systém je nesmysl. Načítací doba u některých her jde až o 1/3 (vyzkoušeno například u Bioshocku 2)
-
Ty giga jsou samo sebou k RAM, doplním to raději, jinak rychlost se ukáže právě v OS než ve hrách *7*
-
Jak píše. Opravdu lze hodně ušetřit když to složíš co nejlevněji. Poté to máš mínus tisíce a výkon klesne o pár %. Tedy o prd.
Třeba to CPU. Hodně lidé bere i5-4460. Na tom ušetříš hodně a CPU přidá prd výkonu ve hrách. Hlavní je mít moderní CPU aby umělo moderní instrukce a silnou kartu. A slušnou freknci CPU což tohle má. A poté jsi dole hned o 1000Kč +. Dáš tam levnější zdroj, skutečné základní základní desku a jsi hodně dole.
Prostě postavíš to stylem konzole. Co nejvíce efektivní součástky. Hodn lidí kupuvě věci které nevyužijí na 100% a to v součtu dělá tisíce u sestavy za 20.000 Kč +. -
Agnličtina mi problém nedělá., Tudíž mi to snad pomůže. Komponenty si poté naházím do koše v czc.
Co se týče LV, ptla jsem se čistě z toho důvodu, že on zde občas i poradí. Každopádně je mi jasné, žejako laik bych dostal čočku už jen za to, případně za částku kterou jsem ochoten do toho vrazit.:D
Díky za linky, myslím ,že to bude dostačující. -
16 GB SSD disk je v dnešní době stejný nesmysl jako mít 1 GB flashu. Minimálně 128, ale raději 256. Systém nebude o moc rychlejší než je, ale u některých her/programů je nebetyčný rozdíl.
-
Teď je období, kdy ve slevě není nic, co by mě zajímalo. Možná když by byla nějaká slušná na Kerbal Space Program, ale jinak ne.