-
Vidíš a 5,5GB ti stačí i když máš 8 :) Já se věnuju grafice, takže InDesign, Photoshop, Illustrator, tolik RAM paměti jednoduše nevyužiju *4* -
Nekup to *15*
-
S SSDčkem počítáš, nebo ho máš už teď?
-
Proč jenom hry? Mě třeba poslední verze ArchiCadu žere při renderování snímků i 5,5 GB z paměti. Nevím na co všechno chce Why pc využívat.
-
Jako pokud uvažuješ o voním chlazení tak za cenu těch 2300, co jsi psal, tak to není už špatné. Ale na klasiku a bez slevy je to drahé.
-
Moměntálně jedu na i53450, když jsem ho před xxx lety kupoval, tak byl taky předimenzovanej a zbytečně drahej, mám ho do teď a ve hrách mě ještě nebottleneckuje. Stejnou cestou bych chtěl jít i teď, postavit PC, který budu obměňovat zase po 3,4 letech, proto trochu výkonější procesor ;)
-
16GB RAM zatím nevyužiju a myslím že ještě pár let taky ne. Pak se dí jednoduše přikoupit, zbytečný do toho teď nacpat o těch 1500 víc :) Bedna je dražší, ale mám na ně slevu, takže by byla o 1000 levnější. Byl to ale jen takovej první pohled, určitě najdu šikovnější a designově hezčí :)
-
Které hry si berou víc než 8GB?
-
Jak ne? Tak to rozveď.
-
ne
-
osobně bych už šel do 16 GB RAM a bedna mi přijde dost drahá. Já mám obyčejného Zalmana Z9 (je ještě vylepšená Z9 U3 a Z9 Plus) a bohatě stačí.
-
Já bych řekl, že procesor je zbytečně drahej a předimenzovanej, to samý základní deska, zdroj i skříň.
-
Tak co byste řekli na GTX970, i5 4690, chladič asi 212 Evo, základka GIGABYTE GA-Z97X-UD3H, 8GB RAM, zdroj SeaSonic M12II a bedna Corsair 500R ?
-
tak blur je obecne sracka, pak si muzes jeste vypnout chromatic aberration (debilita typu simulovani vady starejch objektivu, koho to napadlo ....) a jeste zahod vignette (zcernani rohu obrazovky, to je jak se divat dalekohledem)
sice to nejsou nejaci extra zrouti vykonu, ale kurv*t si tim obraz ... -
Beautiful World of The Witcher
https://www.youtube.com/watch?t=54&v=L6VxXGPifbE -
To nezalezi na enginu ale to jak si to nastavy lansflare muzes mit dnes kdekoli je to volba autoru
-
Třetí KOTOR bych viděl rád, ale jelikož SW licenci drží EA, tak by vyšel 100% na FrostBite enginu -> vizuál jako Dragon Age Inq, lens flare ala J.J. a odlesky jako v zrcadlovym bludišti *13*
-
Členové Xbox Live Gold programu získají v černu 2015 zdarma Xbox One titul Massive Chalice a Pool Nation FX. Majitelé X360 obdrží Just Cause 2 a Thief.
slabý *6* -
Proboha, vždyt důležitá je taktika a využívání karet se speciálními abilitami. Jak nemám karetní hry obecně rád, tak zrovna gwint se mi dostal do krve celkem rychle a navíc mě i dost silně baví. Je pravda, že ta největší legrace přichází, až když budeš mít trochu lepší karty.