-
Za jakou frakci hrajete v karetní hře Gwent?
Zatím hraji stále za Temerii a nejvíce mě se*ou příšery.
Hodí jednu kartu z herního balíku, které má efekt, že vynese všechny podobné karty z odkládacího balíku. Tedy borec tam na*ere další 4 a pořád má stejně karet pro hru ale + 20 k síle.
Použit stříbrný meč a rozsekat je na kusy nejde. To vypadá na nejsilnější frakci podle bonusů. (škoda, že nejdou sehnat rychle) Také jím vždy jedna karta zůstane na stole. To nějaké + 2x k obléhacím strojům je vtip. Když to je o náhodě, co si vytáhnu. -
ale leda kvuli witcherovi, batmanu uz si nabral peknou radku
Draken69CZ tiscali.cz
diky, konecne mam taky sveho batmana před 155 dny.
Draken69CZ tiscali.cz
dekuju, vzal jsem si batmana pro brachu před 132 dny.
Draken69CZ tiscali.cz
haleluja, tak batman i pro tatu před 110 dny.
Draken69CZ tiscali.cz
fullhouse, mama bude mit z batmana radost před 96 dny. -
*15*
Jak ten holub. (Bude v novinách zpráva jak nějaký expert si koupil 20x GTX 970 a poté těch 20 karet vracel *1* ) -
Hry zdarma, nestrhli mi ani korunu a to tam jeste chyběl kryt na HDMI kterej jsem jaksi zapomněl doma. Určitě tím jak je rozbalená ji budou mít na webu za sníženou cenu do pár dní...
-
Draken slyší: "Hry zdarma" a už straží uši. *1*
-
BoxesWithGuns
..................LZ8J6-NZGAZ-KKDK8 -
Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Game of the Year Edition
..................................IRP7L-43CYY-7GPZC -
Jo. Ale bohužel jen u X1 verze :/ Byl kolem toho předtím docela humbuk.
-
Video: Dvojice mladíků vytvořila reálnou karetní hru Gwent, kterou můžete znát z The Witcher 3.
Nejsou nahodou ty karty standardni soucasti sberatelske edice? -
Jo hrál jsem jedničku naposled v době vydání, ale ty datadisky ne, takže rád zahraju :)
-
dobrá volba :)
-
Takže v czc rozdávají hry zdarma nebo ti něco ztrhli že to bylo rozbaleno?
-
Díky! Uzmul jsem si Company of Heroes Complete.
-
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies Oberkommando West
NINQ8-AFANC-EK25D
Company of Heroes Complete
NQWY0-LLJY4-MAI37
Warhammer 40,000
CEPKY-7JQB4-49MBH -
Pak je to hoodně nic moc deska... pomalu na úrovni té mé (bývalé) jak jsem posléze zjistil kancelářské lol. Tady vidíš když se zaměžíš a konzole a pak ztratíš přehled i když ty si na tom vlastně dá se říct i vydělal.
-
Asi jo, takhle to aspoň frčí stabilně. Ještě to s ním nějakou dobu doklepu a pak zainvestuju. Už jsem rozhodil sítě a opravdu budu muset s cenou dolů, tak 9k by mohlo být reálných...
-
Whysosad
Možná je to tak lepší, kdo ví co by tě čekalo za problémy, kdo ví jak tam ne(máš) řešené chlazení + ten šitovní zdroj atd. Jak jsem psal, na tom nemá cenu nic stavět, to je hotovo. Došetři na nějaké normální PC. Nechci ti brát iluze, ale 12,15tis za takovou sestavu ani omylem, pokud nejsi parchant a neudáš to nějakému joudovy. -
Nejnovější verze je z roku 2012, od te doby zadnej novější flash není...
-
Aspon něco no.
-
To se nedá odstranit přeflashováním Biosu? Na novější...