-
podla mna ak to bude Kotor 3, tak tam boj ako v J.K nebude, bude to tymove RPG par excellence (snad)
-
NFS reboot
bude mít online-only DRM
https://twitter.com/NeedforSpeed/status/604060988673929216 -
Na obzoru je "něco úžasného" od Obsidian Entertainment (Star Wars: KOTOR II).
KOTOR 3 prosím, bez multiplayeru, světelných křížů a blasterů s lightsaberem v jednom. Combat jak v Jedi Knight a jsem nadmíru spokojen. Každopádně bych byl spokojen i s přeskinovanou dvojkou *1* -
keby to bol novy kotor tak to by ake :))) -
Že by kotor III ? Prosííííííím :) -
PoE: Lords of the Eastern Reach
Běží KS pro karetní hru na motivy Pillars of Eternity.
https://www.kickstarter.com/projects/2081578473/pillars-of-eternity-lords-of-the-eastern-reach-car/ -
sue me, jsem z východních Čech :P
-
Tak teď se ještě naučit psát jako člověk a bude to dokonalé...
-
ahoj, můžete mi někdo please nějak jednoduše vysvětlit pravidla tý hry? hrál jsem zatím teda jen jednu tutoriálovou hru, ale nějak v tom nevidím smysl... člověk tam prostě nasází karty s největším damage, a pak vyhraje. sice můžeš jednotky nerfovat těma mlhama, deštěm atd., ale to oslabuje i soupeře, takže stejně vždycky vyhraje ten, co má víc jednotek s větším damage, ne? díky za osvětlení, je mi jasný, že je to určitě složitější :D
-
já osobně musím pochválit tu optimalizaci v Zaklínačoj, od toho patche 1.03 můžu mít vše na ultra kromě vyplejch vlasů a motion bluru (a do tý doby se mi to vcelku trhalo...)
i když je možný, že v tom patchi jen natvrdo vypnuli nejvyšší grafický nastavení a ultra je teď stejný jako medium :D
(PS: mám i5 2550K, 4 GB paměti a ATinu 7950, což mi připadá jako dost old-school stroj, takže fakt smekám) -
Catalyst15.5 Beta
Vyšly ovladače pro ATI/AMD karty (Catalyst15.5 Beta), které mají zlepšit výkon v novém Witcherovi a hře Project CARS. -
Nejni zač. Jestli jsi na tom s angličtinou aspoň průměrně, doporučim ještě
www.reddit.com/r/buildapc
Až si na základě logical increments uděláš nějakou konkrétnější představu a naklikáš ji třeba do www.pcpartpicker.com, můžeš jim to tam hodit ke kontrole a připomínkám. Aspoň já to tak udělal (http://www.reddit.com/r/buildapc/comments/2b19sf/build_ready_what_do_you_guys_think/), poslouží ti obdobně jako LV426, akorát bez urážek a machrování a nebudeš se muset brodit těma sračkama tady *1* -
Video: Dvojice mladíků vytvořila reálnou karetní hru Gwent, kterou můžete znát z The Witcher 3.
Ty karty byly k Xbox one sběratelce. Nevytvořili nic. *2* -
Ty jo, paráda. Díky.
-
Dovolím si jen tak na okraj...
www.logicalincrements.com
Pro trosky jako my, co to nesledujem průběžně a do hloubky je to neocenitelná věc. Neudělá to samozřejmě celou práci za tebe, ale solidní základ to je. -
dotaz
Zdravím, mám dotaz ohledně pc. Chtěl bych pořídit nový kus, nejlépe do 20ti i s monitorem, případně 16cca bez monitoru..
Psal jsem samozřejmě na pcforum, apod, ale nikdo nebyl schopen normálně odpovědět. Vím ,že LV hw vcelku sleduje, tak pokud by si našel někdo čas a laikovi naházel do košíku nějaký stroj do té ceny. Nejlépe na czc.
Aktuálně fičím na postarším kousku, který hodlám prodat. Upozornuji, že nepotřebuji To nejdražší a ten nejvyšší výkon, ale spíše solidní upgrade oproti aktuálnímu kousku, jeho specifikace a kompletní dotaz zde.:
http://www.pcforum.cz/forum/tema/zadost-o-radu-ke-kou-8940/ -
Co se divíš nehráls Hearthstone snad? *3*
-
Tak o náhodě to je celé. Mám dvě karty které dělají to co píšeš a někdy je klidně nemám vůbec. Ale ty monstra vypadají nejlépe (škoda, že se shání delší dobu). Když neberu tupost AI, která ty bonusy použije i když nemusí.
Mít +x karet z balíku který je mimu hru. Tomu se nic nevyrovná. -
Zatím jsem neměl problém. Stačí mít karty, které vyneseš na pole soupeře a za to dostaneš 2 jiné, takhle vyneseš 2, nepřítel tupě vynese svoje nejsilnější monstra a v dalších dvou hrách ho převálcuješ. Samozřejmě to chce postavit slušný balíček - taky jedu Temerii s Foltestem, který dává bonus do obléhacích strojů. K tomu se hodí mít pár dalších bonusových karet, ale vůbec se mi nevyplatilo hrát anti-strategie, tedy počasí, to je strašně o náhodě a jde to zrušit sluníčkem. Ale souhlasím, že potenciál monster je asi největší, i když třeba scoiatel si taky přivolává další jednotky z balíku...
-
zamykaní u Applu a dalších firem je nejlepší možná věc pro zabezpečení systému. Stačí se podívat na "skvělé" otevřený Android, jak je zasypaný adwarem, malwerem, virami. Google Play je bašta největšího smetí internetu. Uzamčení a kontrola velkým bratrem navíc má další plus, většinou na IOS nebo na Macu nenarazíš na zkriplenou apliací na AppStoru. Pak uzamčená platforma má lépe optimalizovaný sw na hw. Takže pleteš jakblka a hrušky. Srovnáváš nějakou Tesco sestatvu se shitozním acerem s Applem či Konzolemi. *11* *11* *11* typický Keyz *12* *12* *12*