-
Podle mě zjistili, že to portnout nebude tak těžké a vypočítali si, že to v každém případě koupí dost konzolistů na to, aby se to vyplatilo. -
Bohužel několik málo individuí ti tu zaplevelí celou stránku. Moderátoři tu možná občas jsou, ale kolikrát mají místní odborníci očividně hodně času a to by to tu chtělo mít moderátora 24/7.
-
ahaa
No jáí osobně jsme se ptal na sestavu do 20ti tisíc s tím ,že jsem laik na pc-help i pcforum.cz...
Většina reagujících se hádá mezi sebou o konkrítní komponentě, ale mě nebyli schopni složit nic. Nedivím se tedy, že se občas někdo optá raději zde. -
prej je dobry h4n1 nebo tak nejak se to jmenuje (obdoba dayz) a taky mmo
-
označení pro komplexni strategie, napr. civilizace a pod.
-
Jen z čisté zdvědavosti, co to je 4x hra?
-
tak třeba LV426 poradí dobře. Vyzná se i když reaguje jak reaguje. Nebo někdo jiný a lidé zde hledají rady. Třeba na jiném fóru se musí také registovat a dohadů tam je také dost. Fandové různých značek tam spamují o 106
Problém je to co píšeš. Něco napíše na to je ihned reakce druhého člověka která je mimo anebo proti a pak to spadne do debaty kdo je větší hlupák a někdy i přání smrti jak jsme mohli vidět od Veskoslava. Tohle jsem nepatří ostatní ono. Debata o tom co kdo hraje? proč ne. A další záležitosti. Ale řešení kdo má 10 nicku a kdo 20.
to je problém těchto lidí a lze to řešit ale ne to řešit plošně. -
myslím, že by stačilo, kdyby si ti lidi uvědomili, že jim líp poradí na fórech PCT a jinde. než tady, kde LV426 něco napíše, Veskoslav mu odpoví, že je to na nic a pak už se to veze
-
CS bych počkal na tu slevu. Tam bude minimálně 60%.
-
A proč rušit diskuzi jenom kvůli několika málo individuím? Od toho tu snad jsou moderátoři.
Když už to vezmeš do důsledků: co jim pak zabrání plevelit diskuze u článků? To bys pak chtěl, aby se tady zrušili veškeré diskuze? -
War Thunder tanky a Robocraft a mas to zadarmo :D
Jinak bych si koupil neco co se hraje... treba CS? -
kdyžtak napíš alespon žánr, MMO, strategie, FPS a pod
-
Chivalry uz mam : ) ok asi tedy vydrzim, jeste sem koukal na RUST, ale nevim nevim : )
-
Počkej na 11.6. Tehdy mají začít zase slevové akce na Steamu.
Jinak War of the Roses, DayZ, Warframe, L4D 2, CS: Go, UT 2004, WarThunder, TF2, Killing Floor 2, PayDay 2, Star Conflict, Dota 2, Nuclear Down, Nosgoth, Nether, Natural Selection 2,Mount & Blade: Warband, Insurgency nebo Just Cause 2 MP. -
Teď je přes víkend zdarma na vyzkoušení Chivalry: Medieval Warfare, popř. je ve slevě z 16,99€ na 3,39€
http://store.steampowered.com/app/219640/ -
Co koupit na steamu do 20E ? Nejlepe neco na multiplayer diky : )
-
Myslím si, že to tady došlo už do takovýho stavu, kdy zrušit celou diskuzi v bleskovkách by byla asi ta nejlepší věc. Kluci popřemýšlejte o tom i přes to, že vám tu rotuje reklama ...
-
To je pro toho kdo vybíral ten počítač. Autor toho článku také v diskusi pod článkem píše, že není dobré kupovat ty nejrychlejší disky, protože jsou méně spolehlivé. Tedy v segmentu pro běžné zákazníky. Viz ten Samsung. Vede sice v testech ale problémů má bohužel hodně. O kterých jsem ani nevěděl a většina lidé která to nesleduje také ne.
Bohužel i ten crucial má jednu kontroverzní vlastnost viz jeho verdikt
http://pctuning.tyden.cz/hardware/disky-cd-dvd-br/35027-240gb-ssd-kingston-hyperx-savage-a-crucial-mx200-v-testu?start=11
Tohle by měli vždy dává k popisu produktu. Ten kdo sleduje "jen" jaký HW je venku, tak tohle neví a pak to koupí. To je špatný. -
Tady je odkaz na ten problém u disků Samsung jak se na to někdo ptal.
http://www.cnews.cz/dalsi-chyba-u-disku-samsung-vyhnete-se-aktualizaci-firmwaru-u-ssd-850-pro
Také jsem o tom nevěděl ale našel jsem to. Dost na ho*no.