Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Je to směšné ale jinak si to neumím představit ten překlad, holt některá slova by se fakt obešli bez překladu.
  • Kozy
    Je to zavedenej termín, používají ho i šermíři. Za komedianta jseš tady akorát tak ty.
  • Keyz
    Zde to má smysl... Opravdu.
    No nic.

Jdu vyparírovat NPC *15*
  • Veskoslav
    Ty jsi vážně diletant. To je oficiální soubojové názvosloví..... *7*
  • Keyz
    To je ale hovadina *15* Parírování
    Aneb blok, odražení není možné použít. Navíc zde to je jedno. Neřešíš terminologii u hry kde máš pár možností *3*

To jsem zvědav na další perly co tam budou. Parírování je zatím nejlepší.

Navíc zbytečné se urážet. Sám nadáváš na ostatní, jak když něco napíší co je pravda a opraví toho druhého, tak jsi proti když ten kdo ho opravil, si dal záležet aby toho druhého "setřel" a označil toho druhého za v*la *6*
  • Ronox
    Naprosto běžný termín z šermířské terminologie (nejsem šermíř, ale pár her už to mělo).
  • cosi

http://theswordchronicles.webnode.cz/zakladni-postoje/
  • Veskoslav
    To spíše ukazuje, že jsi diletant....Parírování je při soubojích celkem užívané slovo. Nepoužívá se odražení. Protože to není přesné. Protože parírování je i krytí a odražení rány. Takže překlad je naopak skvělý, protože to dělal někdo, kdo tomu rozumí, na rozdíl od tebe.
  • Keyz

Witcher 3 CZ

Parírování *15*
    Co to překládalo za komedianta? Dal jsem si CZ a parry = parírování *15*
    Jsou tam i další perly?
  • dohraji tři hry ročně, takže už to vážně neřeším a vůbec ne FPS.
  • Veskoslav
    Když už to hraješ ty, tak už to může být jenom lepší.
  • Jack1947

Došlo ke spuštění dvoutýdenního otevřeného betetestu Heroes of the Storm.

Hmm to je báječné věděl jsem že k tomu dojít muselo jednou ale takhle sem jen nalezou další kaziči... už tedka to není nic moc.Bude hůř. *7*
  • jakubc
    Závidím, dřív jsem taky takovou sekanici považoval za hratelnou, teď už by mi z toho bylo přinejlepším zle, přinejhorším by mě dalších 24h bolela hlava. :-)
  • Vojta_Ilavsky
    Tak takový stíny na low od ultra nejdou poznat, a tak 3-4 fpska by ti měly hodit.
  • jakubc
    Dost vtipný je, když si ty savy naimportuješ, tak ten generál (ne komorník) přijde strašně důležitě, že tě jako vyzpovídá, a ty mu řekneš dvě věty a zase odchází. :-D
  • jakubc
    Taky hraju na gamepadu, ale nepomáhá to - s gamepadem jdou dělat velké psí kusy, ale tím to není. Zkoušel jsem u W2 zapnout ubersampling a měl jsem kolem 35fps - i to bylo dost nehratelné. Ta plynulost 45+ fps je prostě krásná a strašně dobře se na ni zvyká - pak když uvidíš 30fps, tak jsi ztracenej (netýká se konzolí, tam se většinou těch 30fps dá v poho).
  • Co to zase blábolíš?
  • drasta
    Na gamepadu hraju ale to moc nepomaha :D
  • po první lokaci se dostaneš do Wyzimy a tam dostaneš od komorníka Císaře dotazník, co jsi udělal ve dvojce. Letho/ Sheala/ Triss/ Elf vs člověk...
  • na čem hraješ na gamepadu nebo na K+M?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit