Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc
    i5 4670k, nepřetaktovaný

970ka bude asi docela slušný rozdíl, Witcher prý celkově jde líp na 9xx series, ale do budoucna se bojím, že to bude taky jen pro 1080p.
  • hraj to na gamepadu, stejně je ten combat dělaný pro gamepad, takže 30FPS nikomu nemůžou vadit, když to valíš na gamepadu...
  • jakubc
    Ten rozdíl mezi 30-40 a 45-60 je tady opravdu extrémní. Já už jsem na to hodně citlivej, ale myslím, že tady to i běžný hráč pozná a bude mu těch +-30 málo.
  • WhySoSad
    Otázka, kdo z vás si dal u Witchera u nové hry simulaci uložené hry ? Kdy se dostanu k volbě těch rozhodnutí co jsem udělal ve dvojce ?
  • ani ne, teď jsem si tam dal Reshade a mám 25- 27 FPS. Vůbec mě to neomezuje *2* FPS trolové mě můžou být někde...
  • drasta
    Medium/low a atakuju 40 FPS ale nedostanu se pres... rekl bych ze to bude rozlisenim (1440p) jinak nevim cim jinym by to mohlo byt.

970 je +/- na stejny urovni jako 780. Neni to spatny ale rekl bych ze za ty penize za dalsi upgrade to ted nestoji. Zvlast kdyz W3 je opravdu jedina hra u ktere mam problem. GTA5 je pri 60 FPS fakt super to uznavam bez vahani ale i na 30 FPS se da hrat.
    U witchera citim strasne zaskuby pri pohybu kamerou.
  • Veskoslav
    Můžeš už přestat tapetovat? Stejně si tu píšeš sám pro sebe s dalšími X nicky, co sis vytvořil, protože nikdo jiný už na tebe nereaguje....A jestli v 60 fps citíš microstutter, tak máš asi nejlepší oči na planetě....
  • Ronox
    Prosím aby redakce přejmenovala Bleskovky na HW koutek.

Dobrou noc, sladký princi.
  • 30fps je málo u každé hry, u některých je to horší, tady jde prostě vidět, že Z3 byl dělaný pro páčkovače, kde ten pomalý pohyb analogovýma páčkama tu neplynulost zamaskuje nebo nevím jak si to vysvětlit. Takové GTA 5 je jiný level při 60fps.

Drasťa 970 je docela o dost výkonnější, než 770, zvlášť když ji hravě nataktuješ, ale nedělal bych to kvůli jedné hře, dej si všude medium u toho Zaklínače, na obrazu to prakticky nepoznáš tady u té hry a budeš atakovat 60fps, ikdyž je pravda, že tady ta hra je nějaká nadrbaná, já i v 60fps cítím microstutter při pohybu, když stojím a rozhlížím se kamerou, tak ne, ale když jedu na koni nebo se hýbu, tak to jde cítit.

Prostě toho Zaklínače doprasili a nezbývá, než udělat kompromis a hrát to tady tak nebo to prostě nehrát, kdo s tím má problém. Upřímně, kdybych to měl hrát na 30fps, tak bych se na to snad i vykašlal, to mi za ty vycukané oči nestojí, her je spousta.
  • 25-28 fps? Trošku si sniž nastavení grafiky, taková slideshow se hraje asi špatně.
  • zrovna u RPG z 3 osoby by mě nenapadlo vyžadovat 60 FPS. Je to příjemnější, ale to je tak vše.
  • drasta
    Uprime je mi to zahadou. Normalne 30 FPS snasim relativne dobre ale u tehle hry se to nevim proc proste neda a je to strasne znat :(
  • drasta
    Myslel jsem Jakubc protoze ma stejnou grafiku.
  • co to je? vy máte milionkrát lepší PC než já a i tak snižujete detaily, aby jste meli 60 FPS *15* Mně se to v krajině zdá naprosto, ale naprosto plynulé i pří 30FPS. žádný microsuttering nic. Už to přeháníte s tím FPS, raději pěkně na nejlepší kvalitu s méně FPS...
  • Lukass
    Nevim jestli myslis me pisu na mobilu a mam v tom zmatek.
    Ale ja mam Phem X4 965 3.4 stara ludra.
    Jako ja mam 60FPS i na ultra ale sou tam dropy k 45 a to me vadi.
    Ja jedu radci stabilne 50 nez dropovat.
  • Keyz
    To by mě zajímalo zda to bude možné. Půjčit si to od chudého kámoše asi také nebude možné. Každá karta má vlastní číslo.
  • Wicher 3

7790 1GB, Phenom, 8GB. Stíny snížené na high, SSAO, vyplé kompletně rozmazání pohybu + samozřejmě Hairworks jinak vše na ULTRA včetně textur. Ve Full HD kolem 25FPS - 28FPS. Ve městech se to občas sekne a tam je to kolem 20 FPS

Takže je to výborně optimalizované, lépe než dvojka, lépe i než ACIV.

Grafika mně připadá hezká, ale ne tak propracovaná jako u dvojky. Lokace nejsou prostě tak detailní, ale je to logické, je to sandbox. Nelíbí se mi vzdálené objekty, které jsou rozmazané, nedetailní a pozdě doskakují, trochu mně to připomíná Bloodborne, tam je taky takový problém. Jinak je to super, žádný loading. Jo barvy jsou moc barevné a při západu sluníčka z toho bolí oči

Co je super, že mapa není obsypáná questy s vykřičníky jako u Dragon Age, kde jsou desítky questů a jenom to plní deník, navíc většina jich končí tím, že najdeš nějaký item. Tady si qeusty hledáš + jsou velice zábavné a obsahuji custcény a často i morální rozhodní, takže žádné filler questy jako v Dragon Age. Na příběh je ještě brzo. Combat mě připadá docela nudný, jednotvárny a dost podobný dvojce, ale i tak je to zábavnější než tupé klikaní u Pillars.

Já jsem spokojen i přes ty výtky.
  • drasta
    Co mas za procesor? Ja jedu 1440p a to je asi znat dost ale i kdyz si nastavim full HD tak se pres 45 nedostanu ani nahodou.

Premyslim ze bych tu 770 prodal a koupil neco lepsiho ale nejsem si jistej jestli to ma smysl. Vyplati se treba 970 proti 770?
    980 je prece jenom trochu draha sranda...

Ale je to blbost... W3 je zatim jedina hra u ktere se moje karta zadejcha.
  • Jack1947
    In secure ban?
  • Veskoslav
    Já mám i dvojku rád, teď jsem dojel tu rozšířenou edici. Nejvíce mě štvalo to omezení v pohybu, kdy člověk nemohl z boje utéct, nemohl seskočit, kde se mu zlíbilo atd. Ale příběhem patří podle mě k tomu lepšímu. Jenom škoda, že to nebylo delší. Trojka má podle mě nejlepší styl boje a zatím mám dokončenou skoro celou 1. kapitolu a svití mi 13 hodin *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit