Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    Pockej si na mody jako ja. To bude 100% zazitek, co na tom ze je hra uzasna kdyz svet ve kterym se pohybuju je hnusne a prebarvickovane, a ten kyc v podobe prepalenyho slunka to jenom dotvrzuje.
    S modama si hru uziju i ja, skoda ze borci co za to maji miliony to nedokazou, a musim na to cekat od borcu co to delaji ve volnym case a zadarmo. At zije CD Projekt nejlepsi herni studio...

Jo jeste je zajimavy ze u Dragon Age to kazdymu vadilo, ale u Zaklinace je to v pohode a navozuje to uzasnou grafiku a podle nekterych slepjejsich graficky orgie :-)
  • jo je to pěkné, ale nějaké velké grafické orgie v tom nevidím, co mě přišlo frustrující je ovládání jak KVM tak x360 ovladač a moje neschopnost pořádně slézt ze žebříku a narážení do překážek, grafické chyby (pokud to někdo nevidí tak je slepý) osobně jsem W1 a 2 nehrál takže děj ze začátku jde mimo mě, tak jsem to radši po 2h vypnul a dnes tomu dám druhou šanci
  • kolko ram ti to berie? ja mam len 8GB
  • Uložený screen v PS4 verzi The Witcher 3 nemá standardní název složeny z data a času, ale nazývá se podle lokace.

Trochu mi nedochází v čem je tahle informace důležitá nebo zajímavá? *1*
  • Veskoslav

W3

Tak mám zatím odehráno cca 11 hodin. A pokud příběh bude pokračovat tak, jak pokračuje, tak si troufám za sebe říct, že lepší RPG jsem nehrál. A aspoň u mě to celé podtrhuje vynikající polský dabing, který mě provází celou herní sérií (i když mám rád i ten český u prvního dílu, což jsem v menšině). Polština stejně jako čeština jsou totiž mnmohem barvitější jazyky než angličtina a osobně si troufám tvrdit, že bez Polštiny bych si Zaklínače neuměl představit. Co se týče grafiky, tak je to nejlépe vypadající RPG současnosti (i přes mírný pokles oproti prezentaci, který trochu mrzí). Potěšil upravený systém soubojů, který mi přijde ze všech tří dílů nejlepší a nejkomplexnější. Hru zatím za sebe můžu vřele doporučit. Nemám odehranou ani 1/4 z hlavní dějové linie a už teď je to sakra maso. Kdo chce kvalitní RPG, nemůže tuto hru minout. A ještě jedno doporučení. Nehrejte to bez dohrání 1. a 2. dílu. Spousta věcí Vám pak přijde divné atd. Já jsem si projel 1. a 2. díl než jsem začal hrát W3 a přiznám se, že nehrát to teď, tak si spoustu věcí nevybavím. Hru jedu na max, jenom vlasy nemám zapnuté, protože mám AMD kartu (při zapnutí není zase tak velký rozdíl, ale žere to 10-15 fps). Přidávám pár snímků, je to ze začátku hry

http://imgur.com/a/jthlm

Jinak co se týče sestavy, tak i5 3470 3,4 Ghz, 16 GB RAM, R9 280X OC 3 GB. Jak jsem psal, vše na max, jenom vlasy nemám zapnuté. FPS "lítá" 35-45, při větší scéně v rozhovorech klesá na 32.
  • MidnighT91

witcher 3

Přišli jste na to k čemu je stříbrný monokl z úkolu s pánví a babkou? Zůstal mi jako úkolovej předmět ale nevím co s ním...
  • ringmancz
    já bych si nedělal velký naděje
  • jo uz sem nato dosel pres jinou verzi kde to bylo v textaku. jinak mi to crashovalo kvuli frapsu coz me dost zmatlo. a rikam rovnou je to hezci a jsem rad ze aspon nejaky takovy maly siditko je k dispozici. diky ale za odkaz- urcite ted aspon muze pomoct nekomu jinymu
  • Následuj tohle video, je velmi polopatické, akorát ve vhodných případech nahrazuj Watch Dogs Zaklínačem *3* https://www.youtube.com/watch?v=wYbYdkYOWJ4
  • jakym stylem se to instaluje? pochopil sem ze je treba stahnout:
    SweetFX 1.5u Boulotaur2024's Injector with CeeJayDK's 1.5.1 shaders and more. 19 Sep 18:31 CEST
    ale netusim kam to mam rozbalit. dik
  • WhySoSad
    Pecka, díky, zrovna jsem dorazil, mrknu na ohlasy a kdyžtak šup na steam :)
  • Jack1947
    To by uvítalo spoustu lidí... návrat do minulosti. *4*
  • Nové NFS asi na obzoru

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1047916

podle všeho Undeground 3
  • Blbost... knizku jsem taky necetl v Polstine :D
  • Kesis

HumbleBundle

FATE: Hero Bundle
    FRR0L-A0C88-3E5GY

Paper Sorcerer
    BRFMX-5E0LB-4YRAJ

bit Dungeon II
    D8IF4-P8ARA-M665E

Enjoy!
  • ucho
    Pěkné, Zaklínač 3 má zaděláno na rpg roku. Solidní práci odvedli.
  • Ty brďo, hrát zaklínače jinak než v polštině je ta největší prasárna.
  • braveman
    Díky za upozornění.
  • Morraw
    Keyz: V levelu byl rozhovor s Vinckem a ten sám říkal, jaké měli odezvy na grafiku D:OS z různých zemí. Rusáci to chtěli tmavější, amíkům se to líbilo barevné atd. Třeba v CDP viděli jaký úspěch má barevné Dragon Age a chtěli na to navázat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit