-
Mám obyčejnou verzi Frapsu. -
No mě to píše, když hru ukládám, ale hra mi nepadá. Jinak patch by měl vyjít v pátek nějaký drobný, aspoň co jsem pochopil z fóra Projektu.
-
Čím mohu nejlépe změřit FPS? Abych to viděl v obraze někde v růžku? Děkuji za informaci... Rád bych věděl při kolika FPS mi to běhá na mém stroji i5 3570K / 8GB RAM / GeForce GTX 760.
-
Ahoj, bohužel se jedná o fake vytvořený skupinou Fakes Forges (https://www.facebook.com/FakesForge).
Potvrzením jest odkaz na jejich FB v pravé části obrázku.
Update: Ještě doplňuji umístění většího screenu, kde je daný odkaz vidět:
http://www.gamerheadlines.com/wp-content/uploads/2015/05/madmax.jpg -
To zas já mám docela smůlu. Pár grafických bugů jsem už zaregistroval, namátkou třeba ten "cargo quest", kdy jsem ho prchajícího srazil z koně, spadl na zem a hlavu měl zabořenou pod zemí. Pár animačních sekvencí, kdy se prostřihne prapodivná vteřinka nějakýho záběru.
Hraju s xone ovladačem (na PC) a každou chvíli mi vyskakuje hláška, že bylo změněno schéma ovládání (jako kdyby se neustále odpojoval a připojoval ovladač). Ale to nejhorší je, že hra často samovolně padá. Nahráno mám okolo 5-6 hodin a spadlo mi to už asi 8x, nahodile - někdy v soboji, někdy v inventáři... a to jsem stále ve White Orchard! :-D
Nevíte, jestli je oznámen v brzké době patch? Možná bych si chvíli s tím hraním počkal... -
Mad Max
Mad Max (vydá Cenega) od Avalanche Studios vyjde ve sběratelské edici s 1/18 figurkou a ikonickým vozem Interceptor. Dále pohlednice ve stylu artworků, soundtrack, upgrade kit pro Magnum Opus a dodatečný balíček ‘The Ripper’...
Obrázek: http://s2.n4g.com/media/11/news/1725000/1728490_0.jpg -
Ty opravdu žiješ ve svém malém světě.
-
Datum a čas jsou tam přeci uvedené taky.
-
Byl jsem překvapený, ale i při největším záhulu (asi 8 topivců a dalších 6 NPC v docela graficky náročném prostředí zříceniny hradu s jezerem) jsem se dostal na 5,2 GB.
-
To je divné. Je pravda, že jedu na 1920*1080. A pod těch 32 v animovaných rozhovorech jsem se nedostal a po radě s listovím jsem na 50-60 fps.
-
Já se přiznám, že problémy s ovládáním nemám i boj mi přijde plynulejší než u druhého dílu. Jenom jsem si musel zvyknout na změny kláves. Jinak chyby jsem našel zatím 4. Mrtvola skrz barák, strom co rostl kořeny vzhůru, rybář, co byl uprostřed mostu a kůň bez noh, co při běhu vypadal jak slimák.
-
Ty vole, místo nejvyšší jsem dal vyšší a hned je to na 51-60 fps.
-
Tak snad po Dirt Rally další nečekaná pecka.
-
No většina her ukládá podle data, takže zajímavé je to podle mě, že ukládá podle místa, ne podle data.
-
Nevím, jak velké skoky jsou mezi dalšíma nastaveníma, ale tohle na ultra a hairworks jsou suverénně největší žrouti, co jsem tam při nastavování našel, teď mi to na fullhd nikdy nepadne pod 40, což jsem po těch prvních benchmarcích nečekal....
-
To mam na medium... zkusim Low...
-
Mám stejnou kartu a hrozně mi pomohlo snížení "viditelnosti listoví" jenom na vysoké, naskočilo mi 15 FPS, ostatní věci nemají takový vliv, takže pro plynulejší výsledek rozhodně doporučuju!
-
Já jenom lituju, že jsem si první nepřečetl knihy než jsem začal hrát hry. Zážitek by byl o poznání větší. Takže za mě bych doporučil nejen dohrát první dva díly, ale přečíst i knihy.
-
Na 960 vsechno high krome toho listovy to mam na medium, a jelde to stabilne 45 FPS. Rozliseni fullhd.
-
Ach jo... ja mam i7 2600k, 8GB ra, a GTX770 a hraju na medium/low a mam nejakejch 30-35 framu bez vlasu a cca o 10 mene s vlasama. Je fakt ze mam rozliseni 2560x1440 ale stejne je to zklamani :( Myslel jsem ze 30 FPS je OK ale prijde mi ze to je zoufale neplynuly.