Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    "žádné že je tohle celé dělané na joystick/konzole". to je jasný. kdo dneska hraje na konzoli s joystickem?
  • Keyz
    Jo, práce to moc není.
    No, mod zde je a tak to lze řešit. Možná to bude časem v EE verzi. Jinak se divím, že amíci chtějí barvičky (jestli to je pravda). Čekal bych to spíše od Japonců

Morraw: To máš pravdu s tím článkem v Levelu. Připomněl jsi mi to. Poté je opravdu škoda, že hra nevyužívá možnosti toho, že lze měnit. Poté by to lehce dali do nastavení PC verze a snad i do konzolové verze. Není složité to udělat.
  • kennyB
    Je ta voda v traileru z roku 2013 jiná, než v traileru již vydané hry??? Možná že voda není v téhle hře nejhezčí, ale porovnávat trailer s klasicky "herní vodou" je zbytečnost. Buď si hru užiješ, nebo budeš hledat i ten nejmenší rozdíl oproti tomu, co ukazovali poslední roky...
  • To by nebylo vůbec od věci a tuším, že ve třetím Gothicu (?) tahle volba dokonce byla.
    Něco ve smyslu American (barvičky) a European, ale možná to tam přibylo až s CP.
    Každopádně by to pro autory asi zase tolik práce nebylo, přidat do nastavení pár filtrů.

EDIT: Tak to nakonec byl Gothic 4: Arcania viz screen.
  • Keyz
    Poté na*rat na průzkum a dát to tam jako volitelnou možnost. Některé barvy jsou velice ostré a divné. Tady drží pořádek, jako to byli Němci v Německu
  • Morraw
    Já nevím, ale třeba k té změně palety měli důvod. Třeba si dělali průzkum u amíků a ti to chtěli barevnější. Zas bych z toho nedělal něco, je to stejně subjektivní dojem.
    Mě se to líbilo, ale když jsem viděl ty upravené, tak se mi líbily více. Jsem rád, že to můžu změnit a víc neřeším.
  • tvl to je asi nejhorší voda jakou jsem kdy videl, vypada spíš jako želé
  • Je fakt, že aféru okolo nekonečně omílaného downgradu nijak neprožívám, W3 je pro mě zatím úžasná hra, ale ta voda je opravdu hnusná *1*
  • Gejmcast
    Ehm.. to je z oficiálních stránek Nvidie s Titan X SLI ...
  • jakubc
    Sorry, tohle není ani vtipný... Kdybys sem dal aspoň DAI, nebo omódovaný Skyrim, ale tohle?
  • Lukass
    No jo taky vysel vcera a ne pred 5 rokama :-DDD Pokud muj prispevek a co sem chtel rict nechapes, pak nevim proc vubec reagujes. *6*
  • drasta
    Zaklinac vypada o dost lepe...
  • Lukass
    https://www.youtube.com/watch?v=am3p9BRSDUw
    Takhle podle me vypada ve sve dobe spicka ty noumo, a to je hra stara 5 let, a ted to srovnej se Zaklinacem.
  • jakubc
    Nejsem nadšenej ani z HW náročnosti, ani z toho downgradu, ale ty, LV a vaše banda už byste se mohli zbalit a vypadnout s těma svýma ulhanýma komentářema někam jinam. Sice to nedostálo slibům, ale prohlásit, že to má daleko k lepšímu průměru? Co to kecáš ty exote? V rámci RPG a navíc open-world je to naprostá špička.
  • Lukass
    Jo tohle sem taky zkusil a vypada to hned lip, pravda k nejakymu dnesnimu lepsimu prumeru to ma furt daleko, ale pro zacatek prvni slusna vec co trochu funguje.
    Proc to neni schopne udelat uz CD Projekt v zakladu to je zahada.
    Libi se ti vegetace, pobrezi a plaze ve hre?
  • Keyz
    Navíc conifg soubory se dají editovat.
    Ten název "color correction" *15* - prostě původně to je na h*vno, tak to zase někdo musel opravit.

Nicméně mě to chytlo jako všechny díly. Je to neskutečně velké oproti W2 a podle volby obtížnosti i rychleji chcípnu / neregeneruji. Snad tam budou místa jako bažiny z W1. Ty se mi líbili nejvíce.
  • Morraw

Zaklínač 3 SweetFX

Tak mi to nedalo a narychlo jsem to zkusil.

EDIT. Přidávám obrázek pro srovnání

http://img13.rajce.idnes.cz/d1302/5/5595/5595860_8b1b57b77abfa36c427e9c3bf6af7193/images/w3.jpg?ver=0

http://www.gamersyde.com/thqstream_the_witcher_3_sweetfx_color_correction-w2lhE7zSLYYyrBCs_en.html

Ještě trochu poladit, ale rozdíl tam vidět je a barvy jsou reálnější. Doporučuju vyzkoušet.
  • Inquisitor
    Protože je rád středem pozornosti ne? Dole by brzy zapadl, takhle je pořád nahoře :D
  • To bude jen tvým HW :DDDDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit