-
Batman: Arkham Knight PlayStation 4 Bundles
Takhle to PSko vypadá opravdu líp *2*
http://comicbook.com/2015/03/31/batman-arkham-knight-limited-edition-playstation-4-bundle-reveal/ -
Cartman vs. The Nanny
Cartman to vystihl dokonale
https://www.youtube.com/watch?v=fh3n3YNR2Wk *14* -
WOW! Ve velikonočním překvapení Square Enix bylo Life is Strange Ep 1, Just Cause Collection, Hitman Absolution Elite Edition a Deus Ex GOTY Edition.
Potěšilo. Kupoval jsem i vánoční překvapení a měl jsem tam úplně jiné hry, takže paráda. -
Nojo zejtra je apríl tak jsem zvědavý jaký apríl bude tady na gejms. Jinak bych byl rád kdyby neřeklki že odkládají pro těch pár normálních uživatelů co ještě nehráli. Bych přál at už to neodkládají at si zbytečně nelžou do kapsy. *4*
-
GTA V
Zítra máme prvního dubna. To jest poslední den, kdy RS může říct: Tak hoši, tak to zase odkládáme. Jelikož podle smlouvy to musí oznámit nejpozději 14 dní před oficiálním datem vydání. A až to zítra udělá, věřte že se nebude jednat o aprílový žertík k prvnímu dubnu. -
Ja sem vydrzel 4 hodiny, ale tak hra roku vsude no :-D
-
DAI byla nuda už po hodině.
-
Zaklínač 3 nabídne přes 200 hodin zábavy.
No snad to nebude zábava jak v posledním Dragon Age, po 7 hodinách totální nuda a stereotyp. -
To nedelej. Tyrani a zabijeni bezbrannych zvirat je samozrejme neco jineho, tam je vhodne se angazovat, jak nejvic to jde. Puvodne jsem tohle rozebirat nechtel, ale je dobre, ze jsi to pripomenul.
-
kdyby aspon rejzka, to je tak zrzavej ksicht, ze ve mne budi agresivitu uz od pohledu *5*
-
Jednou jsem zabil rejska klackem, možná bych měl zase...
-
Ti anglani jsou fakt magori. Nejhorsi je, zepodobne pi*oviny se sem uz dostavaj taky. Navrh Evropske rady - zakaz telesnych trestu je jen prvni vlastovka. Jako manzel od zname, ktery v detskem koutku lehce pleskl po zadku sve neposlusne dite a hned ho nejaka precitlivela cub*a hlasila socce. Zaslouzena facka ma stokrat vetsi vychovny efekt, nez dvacet zakazu. A co se tyce her a filmu, abych nemluvil jen z cesty, tak zalezi na hodnotach, ktere se diteti vstepuji, ne na "skodlivych" vlivech okoli. Zakladem je ucta k autoritam a milujici rodina. Nejhorsi pro takove rodiny je to, ze se jim do toho se*e nekdo cizi. I z ditete, ktere hraje nasilne hry, muze vyrust normalni clovek. Tyhle clanky a aktivita cizich lidi, me neskutecne irituji. Svet by byl nadherne misto k zivotu, kdyby si kazdy hledel sveho.
-
Jo a z 8 her. je v 7 960 lepsi. Dal se nemame o cem bavit, ja du parit Metro LL
-
som ti dal link s vysledkami testov v !21! hrach, z extrahardware, s ultra nastaveniami a ty si dal vysledky 8 ? hier
kazdy sudny clovek vie co je smerodajnejsie -
No jedinou schyzu, tady mas ty, internet dela z lidi E!E.
Divej, ja nemam potrebu se hadat, nebo nekoho premlouvat at si kazde koupi co uzna za vhodny ne?. Zkusenost s AMD mam, sice ne osobni ale ma ju bracha, tak vim a ja bych do toho nikdy nesel!
Ty benchmarky mluvi jasne, jedine ve FC4 ztraci, jinak vede, a treba v COD AW o parnik.
Jinak ja ted marodim tak mam cas tu kartu pekne prohnat, tak vim co dokaze a co ne. -
za AC unity by si zasluzil Ubisoft rezat a solit, v FC4 je 960 pomalsia
-
aa, Lukas je LV, uz chapem, cela predvcerajsia debata bola schyza, nalakat doveru a zvysit predaj :) LV predava karty
-
Podivej se na to video, kde ve vsech hrach krome FC4 ma 960 navrch a to i v AC Unity.
A podobnech videii se da najit nekolik, takze klid a nohy v teple, mej se :-)
AMD bych nechtel ani zadarmo -
GTX 960 vs R9 285/ R9 280/ GTX 760 1080p Benchmarks
Jedno video ke vcerejsi debate :-)
https://www.youtube.com/watch?v=CyYvoQPYPbs -
Ta hra je hrozná a nudná. Žádné hraní s online hráči tam není. Budujete svoji základnu ve stylu F2P a nebo útočíte na základny jiných hráčů=nuda. Základnu mu vystřílíte během 5min a pak musíte čekat několik hodin, než můžete zaútočit znova. Čekal jsem něco ve stylu APB, ale tohle je zatím děs.