Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    V Re-playi bylo téma herní soundtracky a ani zmínka o perfektní hudbě z Mafie 1 *1* *1* *1* Ostuda autora. Nemám FB, abych se jim vysmál přímo tam, tak alespoň tady.
  • Mart9
    Například ho rozdávali Square Enix na Vánoce v balíčku za 6€ spolu s dalšími asi 5 hrami. Čili balíček levnější než Score a bylo tam víc her, ale hloupý člověk si pochvaluje, že je ve Score Thief "zdarma"
  • Jmenujusekrejd

https://youtu.be/Z5gESVcDSDY?t=4m17s
  • A je to tady dámy a páni, srážka dvou blbounů táborů blbců z cehož jeden fanboyjuje AMD a druhý NVidia, lets love began!
  • Veskoslav
    LV, podle toho, co píšeš za bláboly, tak jsi během dvou měsíců vyměnil 50 grafických karet. Od skvělé GTX 970 až po R280....

Když si kupiji kartu, tak si ji nekupuji na týden, ale na X let. Minimálně tak dva roky. A pokud si mám připlatit 700-1000 za MSI R9 280X GAMING 3G, tak to udělám. Za ten litr to bohatě stačí si připlatit....Prosazování 960 za každou cenu je nesmysl...Přímy konkurent pro 960 je 280. U GTX je výhoda nižší cena a hra zdarma. Preferovat jednu značku je blbost. Což ty děláš. Předtím jsem měl GTX, teď mám AMD a při dalším nákupu se uvidí....A když jedeš na cenu, tak MSI R9 280 GAMING 3G stojí 5600....Takže to také není rozhodující.
  • Jack1947
    Reklama, takže zbytečné nějak rozebírat he.
  • Jack1947
    Ty jsou na mobilu to nejlepší! dobrá byla ta hra nevzpomenu si na název na způsob incredible machine. *4* Možná i zadarmo.
  • Bf prodává. To je celé. Proto je na obálce a ma prostor v časopise. Po Ori ani pes nestejné.
  • AMD si koupí pouze milovník velké spotřeby, hluku a nekvalitních ovladačů. Navíc to je oproti 960 stará generace.
  • ucho
    Thief se už někde rozdával prakticky zadarmo. Už ho na Steamu mám a vím, že jsem za něj prakticky nic nedal.
  • Neboj. Poté zaplatíš více na hrách a předplatnem.
  • Jack1947
    Páni plná hra nový bugovaný a krátký Thief no nebeerte za 199,.! Jo, pravda když potřebuji doplnit sbírku her co nemám tak šáhnu po SCORE občas tam jsou dobré kousky, jinak je to jako u bundlů už spoustu her mám vícekrát ale nevadí. *4* Level 4ever.
  • Tilwaen
    Máš pravdu, že obálka s Ori mohla být fenomenální *13* Nicméně stále stokrát raději týpka s brokovnicí v decentním formátu než nepřehlednou změť toho, co pravidelně předvádí na titulních stranách konkurence. Ale zase mají nového Thiefa, to se jim musí nechat.
  • Tilwaen
    Trochu poupravím skavenovu otázku: co takhle gamebook? :-)

A aspoň žánr zhruba víš? Logické hry ano/ne?
  • Veskoslav

Level 251

Zatím nejhorší obálka, co byla. Témata, retro atd. super. Ale ty recenze....Hardline naprostá tragédie, na Homeworld Remastered jsem snad kratší recenzi v životě nečetl a prakticky nic neřekla, na tabletovou hloupost, která je stupidní, osekaná a se značkou SID Meier´s nemá prakticky nic společného jste vypatlali dvojstranu....Příště by to chtěl recenze dělat nějak logicky a hrám jako Ori s nářezem nevěnovat méně prostoru než stupidnímu Hardline, který dostal 4 strany (3 strany textu). A přitom obálka s Orim by vypadala nádherně. Místo toho je tam nějaký týpek s brokovnicí. Nudný obrázek ještě s nudnější a hloupější hrou, která dostala překvapivě vysoké hodnocení....
  • Nemohl jsem si pomoct https://twitter.com/JaydeeczParody i když je dobrých tweetů jen pár, tak minimálně úvodní fotka nemá chybu! *1*
  • Vojta_Ilavsky
    http://www.polygon.com/2015/3/30/8312225/square-enixs-version-of-star-wars-isnt-messing-around
    Boba Fett, Darth Vader a Stoormtrooper podle Square Enix.
    Enjoy. :)
  • absolutně ne, je to předražený shit, který má problém v moderních hrách viz test na ExtraH.

Není lepší tohle http://aukro.cz/sapphire-amd-radeon-r9-290-4gb-ddr5-512bit-zaruka-i5221172982.html
    Výkonem budeš úplně někde jinde...
  • Tak sice jsem konzoli nechtěl, exluzivity nepovažuji za nejchytřejší nápad, ale taky mě zbyl jeden slevový kupon, tak jsem neodolal. Za 9800 je to dle mého jak zadarmo a hlavně Bloodborne!!!!!! Moc se těším...
  • ringmancz

co si mám koupit za grafárnu?

ty vole lidi, nechcete s tím jít na svethardware, pctuning nebo živě? sice to souvisí s hrama, ale už je toho moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit