Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tjn, protože když on má to tak počítá s tím že každý by měl mít to samé, atp...

Všechno ostatní jsou sraččky. (nechciho pitvat že).
  • Draken69CZ
    Tak on neradí špatně, jen je omezen jen na jednu značku, ale co tam jde spíš o ten způsob jak to občas dovede.
  • Jack1947
    Tjn, ten mu doporučí 980 radši i novej zdroj. ( Což zase není tak marné). *4*

Tak už dorazil, a ta 960 není špatná. (sám jsem o ní vlastně uvažoval před 770, kdyby teda byla v prodeji no dřívú.
  • Draken69CZ
    Už se nemůžu dočkat až dorazí LV426 *15*
  • Hrajes nejspis bez AA nebo s mensim rozlisenim. Pak ty vysledky sedi.
  • Pokud delas upgrade jen kvuli witcherovi, tak bych na tvem miste pockal jak to bude vubec chodit na tvem stavajicim HW. Jinak momentalne se vyplati pockat na co prinese dx 12, tedy nekam do poloviny pristiho roku. Prip. jestli sezenes za dobrou cenu gtx 970 / r9 290, tak bych do toho taky sel.

Kazdopadne bylo by dobre napsat i co mas za cpu a ramky.
  • Vyplatí se kupovat GTX 960 2GB ?

Dobrý den na svém PC mám zastaralou grafickou kartu,proto jsem se rozhodl koupit nějákou do 7000 kč.
    Láká mě novější GTX 960 (Asus) má cenu si ji kupovat ?
  • Jack1947
    Rychlost jader 7010mhz? *8* to se mi nějak nezdá.
  • WhySoSad
    A kdyz je rec ze 2gb Uz je na hrane, tak co toto ?
    http://www.czc.cz/msi-gtx-960-gaming-4g-4gb/168790/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Graficke_karty&utm_term=MSI_GTX_960_GAMING_4G_4GB
  • Jack1947
    Čekat je fakt nesmysl asi, když víme jak vrtkavé t s korunou je.
  • Jak pisu nahore, ty testy sou vsechno na ultra, to nemuzes cekat od stredni tridy takove vykon.Nikde sem taky nepsal ze me FC4 jede na ultra.
    Me jedou vsechny hry na 60FPS, vypnu nejake efekt, treba tu tesalaci v MetroLL a hra ma 60FPS.
  • Keyz
    Jestli máš 500W bral bych tu 960. Výkon je podobný 770 a budeš to mít nové v záruce.
    http://www.techspot.com/review/956-dying-light-benchmarks/page3.html

Tady vidíš jak silný zdroj se doporučuje a jaké kabele potřebuješ: http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm

Ber tu se 4GB pamětí. Třeba dragon age využije skoro 4GB:
    http://www.hardwarepal.com/dragon-age-inquisition-benchmark-mantle-vs-directx/
  • je to len moj sukromny nazor, podla mna si Ti drzia ako konkurenciu proti AMD, zatial nemaju dovod nic nove vydavat
  • No ja bych teda s koupi nevahal, vsichni vime jak je to s dolarem. Aby ta karta pak nestala vo 2000 vic.
  • WhySoSad
    Tak jako 2 mesice si klidne pockam, ono do te doby stejne zadna vetsi hra nevyjde... myslis ze se do te doby muzeme dockat 960ti ? To je myslim jeste dost brzo ne ? Taky by me zajimalo jakej to bude rozdil proti me soucasne 660 OEM, ktera ma 1,5 gb a 192bit
  • neviem ci si si pozrel ten link, ale tvoja gtx 960(tam je OC) ma bud 120 FPS v hrach, kde vsetky hry maju okolo 100FPS alebo 30-40-50 a vynimocne 60 FPS (vacsinou 35-45FPS) co je malo, to ma takpovediac aj PS4 :) Farcry 4 tam ma priemernych 45FPS
    preto sa mi zda 6200kaciek za tu kartu vela
  • spominal si tam, ze si pozeral aj bazarovky, preto som hodil tu r9
    na tvojom mieste by som pockal, ci nevydaju gtx960ti alebo nieco take, vykonovo medzi 970 a 960 ked uz chces tu nvidiu (pocitam ze v case ked vyjde nova amd rada)
  • WhySoSad
    Mam i5, 3,1ghz, je to uz takz na hrane, ale musi zatim stacit

Ja bych radsi nvidii, uz kvuli physhx atp, nemam holt s konkurenci moc dobry zkusenosti. Nizsi spotrebu vylozene nepotrebuju, zdroj mam 500w
  • WhySoSad
    Chci nvidii, ta co jsi napsal uz leze pres 9k a za to by byla i 970
  • WhySoSad
    Proc bych mazal na HW weby ? Snad proto mame na hernim webu diskuze, tak proc se nepobavit o hardwaru ? Tvoji narazku bych pochopil kdybych se ptal jestli na knedliky hladkou nebo hrubou mouku, takhle fakt ne...

A co vubec placas o hadkach mezi pc a konzolema, v celym vlakne o tom nepadlo jediny slovo, takze pokud nemas co rict k tematu nebo se chces hadat tak kloboucek a ahoooj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit