-
PCgamer rozdává klíče do uzavřené bery Triad Wars
http://www.pcgamer.com/we-have-10000-triad-wars-closed-beta-keys-to-give-away/ -
Tak já třeba považuju zavdobrej soundtrack ten, kterej se da poslouchat i samotnej. ❤
-
Nedvděčná verbež...
-
Pokud někdo mluví o tom, že má vnoučata, je to děda.
-
jsem na to dnes kouknul na yt, a to je teda hnus
https://www.youtube.com/watch?v=mz6pbnaOYIA -
Skupina anglických škol upozorňuje rodiče žáků, že pokud nechají své ratolesti hrát (pro ně) nepřístupné hry, mohou být nahlášeni policii a úřadům.
Ježíši kriste no a co taky hrají "nepřípustné hry" a v tv jim taky vadí násilý ne?
Ach ty angličani nehjpůrve mají problémy s dětmi obecně (rodiče volají policii protože nezvládají své vlastní děti rofl) potom tohle lol. Co bude dál uniformy už mají ted ještě speciální vyuku na témsa proč hry škodí mladistvím. *7* *12* Pak musím říct zlaté čechy v tomto. -
DOA LIVE!
Kdyby někoho zajímalo táák, DOA5: Last round je gold! tak si to užíjte na pc (byly petice?) mně to na Xboxu celkem bavilo... pěknej příběh postavy a trochu se člověk i zapotil na klávesách asi nemyslitelné no. -
Ten "děda" se stará o nahrávání hudby (už jsem si vzpoměl) to bys ho asi urazil. Když to nebylo o něm tak očem? *7*
Ok no, přestože jsem nevnímal (začal jsem vnímat až u Ali(dobře o něm už radši nic) -
1) Řekl, že se tam dělala hudba pro Mafii 2
2) Nemyslel jsem rozhovor s tím dědou, ale samotnou "reportáž" na téma hudby ve hrách, kde těch her bylo několik zmíněno, ale Mafia byla ostudně vynechána. -
Nejradsi nejaky roguelike ale bojim se ze ty nejlepsi uz asi mam... Shattered Pixel Dungeon a Wayward Souls. Stahnul jsem si jeste z GP "Out There" a mimo zanr jeste Breach and Clear tak snad bude do ceho pichnout. Co se logickych her tyce tak to me moc nebere.
Na gamebook se citim moc starej :D -
Podívej se prosím na to zvona Tukan se zmiňuje o tom že v tom nahrávacim studiu se dělala hudba i k Mafii sice neřekl pro jakou,ale slovo Mafia tam padlo.
-
Mario je Mario, to je stejný jak s melodí u tetrisu. Ale u Mafie, to je hlavně známka vlastní obliby, ne vyloženě obecné "kvality". Celosvětově si lidi vybaví spíše ústřední z Battlefieldu než z Mafie a to nemyslím zle, Ale prosím, já souhlasím s tím, že Mafia má ke hře hodně dobrý podklad, ale jestli ji mít někde zmíněnou jenom proto, aby mě to zahřálo u srdce, to je docela nešikovný...
-
Takto by nebyl člověk hráč aby si nevzpoměl na Maria... i když toho jsem na pc zas tolik nehrál.
Pak ještě Tetris tedy pokud se bavíme o "soundtracku". -
Obojí jsem hrál a ani u jednoho si na soundtrack nevzpomenu. Kdežto u Mafie hned, to je známka kvality. Nebo Mario, jeho melodie hned taky naskočí.
-
Já ti nevím. Za posledních 20 let vyloženě žádný špatný soundtrack nevzniknul, spíš naopak. No a proti Mafii samozřejmě nic, Šimůnek a naši fidlovačkáři a přidělanej nespoutanej džango odvedli dobrou práci. Jak to Replay splácal netuším, ale jestli měla být zmíněná jenom proto, protože česko, no tak to je o ničem. Kdyby jenom u her vyloženě tady od nás, tak prosím, ale celosvětově existují určitě průlomovější herní tóny. To už bych mohl vedle toho nechat férově zmínit Flashpoint i Hidden & dangerous a další, protože taky jim to hraje dobře.
-
Právě že ne a Mafia měla být zmíněná hlavně.
-
Těch dobrých soundtracků je za poslední léta ale docela jak na*raných, takže Mafia určitě nebyla jediná nezmíněná. Tak o co jde?
-
Tak potom no problém. *3*
-
Mně je jedno, že to nebudou číst, ale potřeboval jsem se někde vyjádřit, jaký kopanec tam udělali.
-
Tady to asi číst nebudou, jinak to je škoda Mafia měla parádní soundtrack hodná k té době.
Tyjo to jsem bud propás nebo nevnímal, viděl jsemto přeci jenom v repríze...