Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Prosímtě tohohle inteligenta radši neřeš jinak se z toho dtrhne mela... on je konzole hejtr a tak takže potřebuje flusat jako správný burák na všechno co je spojené s konzolemi. Je to škoda no, znalosti nemá špatné co se hw týče jen ta zahleděnost ta tomu hodně škodí... ono taky tu dřív vystupoval jako Predator i když to vehementně popírá ale všichni víme he. *3*

To je jako když potkáš blbce, můžeš mu 100x vysvětlovat že něco ta neníí a on to nepochopí i když je to třeba podložené i reálnými tvrzeními atp...
  • tož Veskoslav a Predátor, to musíš brát s rezervou. Predátor včera potkal akademika v Alpách. Veskoslav studuje, pracuje, jezdí do Tokia, vyhrává hlavní ceny v DOTE 2, StarCraftu 2, Kandiduje na prezidenta USA apod.
  • Jack1947
    Proč mít dražší počítač, i 2x a přitom tam mít i zbytečnosti které navyšují cenu a instalovat si tam Windows hele tohle už je trochu přitažené za vlasy.
  • Veskoslav
    Ano to je nejlepší. Koupit si Mac a pak něj narvat za dalších X tisíc Windows....O jaké polovině? Chlapče, jde vidět, že si Linuxem, potažmo OS na Apple má asi tolik zkušeností, co blondýna, co si koupí iPad, protože se na tom dobře čte FB.
  • Ono ti něco brání si nainstalovat na MAC Windows? To slyším prvně? Polovina programů o jaké polovině programů se bavíš? Možná bys mohl něco přečíst o jádře OSX a Linuxu ať nevypadáš jako úplný idioot..
  • LV426 napíší to tady nahoru. Hochu, opravdu by mě zajímalo, když zvládáš osobní život, co se tak kouknu občas na games.cz, tak tady máš 100% docházku a dokonce u her, které si nikdy na PC nezahraješ *3*
  • Veskoslav
    Čemu vládne Apple? Počítačům? A pořizovat si Mac? No na psaní je to drahý stroj a mít kvalitní sestavu na MAC se systémem, kde neběží většina her a polovina programů, to je to vládnutí? Jestli chci předražený Linux, koupím si pc a strčím do toho Linux.
  • Jack1947
    Pokud to není trolling atp ok... to s tím Applem ale trochu kazí výslednou hondotu příspěvku. Kdybys napsal že máš PS4 + ale stále máš i pc a ne že na něj sedá prach.

Tahle je to trochu volovina, teda aspon myslím já že je. MAC by byl parádní systém kdyby na něm šli všechny nové (koneckonců i starší hry... jenže pak by se tvořily viry atp parádnost by ča rychle do kelu). Gratulace k dlouhému celkem vláknu no... co bych ještě napsal nevím nenapadá mně zajímavé že to už je 2 příspěvek o MACu (isnt it coincidence? *2* )ok.
  • Nemáš o sobě moc vysoké mínění, tak nesmíš sedět pořád u Games. cz a blbě mlátit hubou a něco dělat, pak budeš mít vyšší nároky *3*
  • Draken69CZ
    Pořád říkám že někomu stačí málo XD
  • Apple a PS4 a Prodej Battlenetu..

Apple a PS4 vládne, mám tuhle nejlepší možnou kombinaci a jsem nadmíru spokojen, přešel jsem asi rok zpátky z Windows platformy a byla to ta nejlepší věc, co jsem mohl udělat. Sice Windows 8 respektivě 8.1 není špatné a je to nejrychlejší systém od MS, ale nějak mě to nesedlo, vracet na pomalejší Win 7 se mně nechtělo, tak jsem zabrousil k Macu a v současnosti? Mám sice pořád herní PC s Windowsem, ale jen chytá prach a chci ho prodat, naprosto vyprchala motivace to zapínat.

BTW lidičky, chtěl bych se zbavit i Battlenetu. Mám Diablo 3 i s datadiskem a StarCraft 2 s datadiskem, měl by někdo zájem? *4*
  • napsal jsem srandy a ne srajdy, to jsi naspal ty a nevidím důvod, proč by jsi jsi to nezahrál i na tom novém mobilním notebooku, všechny tyhle srandy jsou většinou nenáročné a co jsem viděl, tak i základní MacBook Air spustí v pohodě např. Diablo 3 apod.
  • Email a prohlizec je pro me to co potrebuju k praci.
    Steam sice na Macu spustis ale to neznamena ze na pujdou ty indie srajdy (i na Macu jde vic her nez bych cekal... dobre Steam).

Musim ale uznat ze idoktrinovanej jsi od Applu fakt dobre.
  • "Kdybych si mel poridit notebook na kterym budu resit pracovni mailu a koukat na web a poustet filmy tak to Macbook nejspis vyhraje a to i pres mizernej emailovej klient ale ja si rad na svym notebooku obcas zahraju a vyber her na PC je proti " z tvé věty jasna vyznělo, že má nabídku omezenou pouze na konzum, tady ty indie srandy, co jsi vyjmenoval si klidně můžeš zahrát i na Macu, Steam tam funguje představ si *3*
  • Nevim jestli to je tim ze jsem hlupak nebo tim ze jsi fanatik ale nemuzu najit kde bych stezoval na to ze Apple nema sirokou nabidku notebooku nebo proc bych do diskuze nemohl tahat hry?
    Ja na svym pracovnim notebooku normalne hry hraju. Nejsou to zadny extremne narocny hry a uz vubec ne FPS ale treba hry jako Homeworld, Xenonauts, Hotline Miami, War Thunder atd.
    Hry jsou proste pro me jedno z kriterii. Vim ze jsem kvuli tomu hrozne hloupej protoze jsem si mel prece koupit herni notebook a k tomu pracovni Macbook ale ja mam uz herni PC tak jsem nechtel kupovat jeste herniho notebook kdyz i na svym pracovnim si muzu zahrat skvely hry. A ta predstava ze nekam jedu a beru si dva notebooky... no nevim.
  • zase plácáš nesmysly hlupáku. Apple má širokou nabídku, takže si můžeš volit od konzumních notebooků až po ty pouze pracovní. Nechápu proč sem taháš hry, na nějaký ten občasný tetris to stačí a jako hrát nějaké FPS apod. na notebooku mně připadá střelené, pokud jsi teda padlý na hlavu a hledáš herní notebook, tak si koupíš herní notebook, ale tady zas nastává problém, že herní notebook není pracovní, je to těžké, hřeje to, má tu nulovou výdrž, má to většinou na práci nepoužitelný formát 16:9, vysoke rozlišení jako u MacPro taky nemůžeš očekávat, protože by mobilní grafika nebyla schopná dát na slušné detaily, takže nejlepší volba notebooku je zase MacBook *14*
  • Je to Apple nabíječka, proto ji nikdy nemusíš měnit, mě už drží roky .) Vidím, že tvoje žáha je pořád nezchlazená, takže bojuj dál proti te zlotřilé korporaci, která si dovolila zaregovat na pokles měny *7*
  • Keyz
    Navíc...Made in china jako všechna spotřební elektronika a běžné zboží *15*

Skutečně luxusní produkt...
  • "Úprava cen směrem dolů = zlevnění"

Nezamotal jsi se trošku do toho?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit