Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Drtivá většina Čechů nakupuje v České republice, řekl bych, tedy je zajímají české ceny. Jejich důvody až v druhé řadě, pokud vůbec. A "úprava cen" je eufemismus pro prosté, výstižné a jednoznačné slovo "zdražení".
  • C-BEAM
    - rychlost - za rovnakú sumu môžeme kúpiť výrazne výkonnejší stroj, tvoj argument rýchlosti preto nedáva zmysel.

- spolehlivost - podla štatistík chybovosti laptopov, sa Apple drží okolo 3-4 miesta za značkami ako Asus alebo Sony, tvoj argument nemá zmysel.

- balast, opravovanie, bsod, záseky sú priamo úmerné schopnostiam toho kto sedí medzi kreslom a klávesnicou, inými slovami pre teba bude v tomto prípade skutočne lepším riešením Apple.
  • to mělo být Drastiku jako vtipné, porpavdě jsem se styděl i za tebe.
  • mají nejlepší výdrž ze všem smart hodinek. No prostě Apple, jedný zvládl vytvořit opravdu funkční smart- hodinky *4*
  • Keyz
    originální nabíječku s kabelem...

Neoriginální by ten stroj prostě nabít nezvládla. To není fyzicky možné. Bylo vtipné jak o Apple hodinkách informovali na ČT24 během události komentářů. "Stojí xx, vydrží den a ještě by tam mohl být vodotrysk" *15*
  • Keyz
    Další uzavřena krabice a navíc s jedním konektorem *15*

Jako módní doplněk to bude skvělé....
  • až na to, že produkty stojí v US AppleStoru pořád stejně, takže žádné o zdražení produktů se nejednalo, sice je mírné slovíčkaření, ale měl jsi napsat buď: že upravuje ceny na základě vývoje české měny nebo že došlo ke zdražení v České rep, a že Apple reaguje na českou měnu.
  • Jj to je neco co chce Apple aby sis myslel ale i skutecny uspesny clovek tomu muze trochu rozumet a mit nejake preference a Apple si vubec koupit nemusi.

BTW. Vis co rekl jeden uzivate Applu druhemu uzivateli Applu?

BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • MickeyMutant
    Úprava cen směrem nahoru = zdražení
    Úprava cen směrem dolů = zlevnění
    Podle mého. Chápeš to snad nějak jinak?
  • ja se nepotrebuju na nic zmahat, me jen udivuje, jak se uspesni lide chodi zahazovat na diskuzni fora s nulama
  • Zdražuje? Podle mě jen upravuje ceny na základě vývoje naší měny :)
  • na víc se nezmůžeš? *7* Já si na nic nehraji, já mám starého Maca, který už mě slouží už pár let a nikdy jsem neměl problém, takže tak :)
  • MickeyMutant

Apple zdražuje

V minulých dnech došlo k výraznému zdražení iPhonů, MacBooků i příslušenství. Kdo se tedy bez výrobků s nakousnutým jablkem dosud obešel, má o důvod víc, aby se jim vyhnul, kdo o koupi nějakého stroje s uzavřenou platformou uvažoval, musí teď sáhnout hlouběji do kapsy.

A hlídat ostřížím zrakem třeba i originální nabíječku s kabelem, která nově stojí 1 158 korun.
  • tebe evidentne naplnuje hrat si na neco vic nez jsi
  • koupí si to úspěšní lidé, kteří vyžadují spolehlivost, rychlost, žádné zasrané registry, tuny balastu, dále chtějí používat něco, co nevyžaduje věčné opravovaní, BSOD, záseky, lagy. No prostě Windows :) Koupí si to ti, co očekávají aplikace dělané na míru operačnímu systému atd. No prostě žádná nula jako ty a tobě podobní, kteří zůstanou jen na zdejších forech a budou plivat jedy na vše, že pane N? Dyť to je váš denní chléb na něco plivat. Opravdu to vás naplňuje?
  • Funkčnost je u Macu vždy absolutní narozdíl od Windowu. Jinak rád poznáván milonáře :) 100 notebooků za 40K, to jsme hned na 4 mega. V jaké nadnárodní společnosti čobolku pracuješ???
  • C-BEAM
    vám ten konzum už lezie na mozog ľudia, čím drahšia vec tým väčší vták, tým väčší frajer? Mne tento Macbook nevyhovuje aj keby som si ich mohol dovoliť hneď kúpiť 100. Ako je to u jablka zvykom zase išiel objektívne pekný dizajn na úkor funkčnosti, takže to nie je nič pre mňa ale ty si ich kludne kúp 10 a dokáž svetu, že na to máš, hlavne aby si sa cítil dobre.
  • hezkej stroj. Líbí se mi jak zdejším česko-slovenským sociálkám pumpuje cévka. Představte se nedopečenci, že někteří lidi si to můžou dovolit a přitom nemusí být rok o hladu...
  • Morraw

Ori je venku

http://store.steampowered.com/app/261570/
  • 2-3, jsem se upsal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit