-
Vypadá moc pěkně, ale já spíš preferuji zařízení, které zvládne i hrubší zacházení, má vyměnitelnou baterii bez nutnosti rozdělání stroje, s lan portem, matným displejem a dobrým chlazením. Prostě pracovní nástroj. Jsem zvědav, co s tím jejich "chlazením" a deskou udělá za 2-3 roky bezolovnatá pájka. Ale je to holt konzum, tak asi jejich zákazníci rádi běží jednou za 23 roky pro nový.
-
Ne, tím myslím 1 měsíc.
-
Jeden konektor na vse? Apple vymyslel USB? :D
BTW Apple diktuje uz nejakou dobu takze si nejsem jistej jestli rict ze je zpet je tak uplne presne. -
takze si to shrnmne, hrat se na tom neda, pracovat se na tom neda a na brouzdani po netu bohate staci tablet za bura, takze tohle si muze koupit jenom trotl, co kouka na znacku, tudiz nekdo jako ty *6*
-
S applem mám jediný problém..a to je cena..pokukuji po novém NB ale nevím co by mě přímělo vyšpulit 40k za MCbook když na WIN platformě už se docela rozšoupnu za 30.
Tedy i taková malá pobídka pro to abych byl zasvěcen. -
ber to jako rýpnutí do zdejší zatuchlé komunity plné nenávisti vůči konzolím, Applu a všemu krom nadřazené rase užívajíc spocených myší, klávesnic. Navíc třeba přijde Veskoslav a jeho MacBook přivezený z Německa od kamarádů. Vždy se rád zasmějí jeho pohádkám, ten kluk je komik.
-
alka
Pak se nabízí otázka, není-li určen na hry, co dělá tvůj příspěvek na herním webu? *1* -
Špatně to chápeš. Pracovní stroj je Macbook Pro respektive, když si dáš do Airu i7 můžeš využivát i mobilní Air jako pracanta, nový Macbook je pouze mobilní zařízení do kanceláře, pro studenty, Macbooky nejsou na hraní(obecne hraní na laptopech je zvěrstvo) a nikdy ani nebyly myšleny na hry. To máš trochu popletené, abys chtěla hrát hry na intregrované grafika a mobilním zařízení. Žehlička taky nevypere prádlo, že ano?
Většina lidí využivá počítače na Pages,Keynote, web apod.... Takže tohle míří na největší cílovou skupinu(konzum). Ta výkonější verze s 2.9 GHZ zvládne bez sporu i základní stříhaní filmů v iMovie. Zrovna nedávno Apple rozesílal testerům novou aplikaci Photos a budou následovat do ni další profi- doplňky a můžu ti říct, že je to extrémně rychla aplikace, naprosto dokonale optimalizovaná, takže nový MacBook může využívat i člověk, co se zajíma o fotografovaní apod. Cena 1200 dolaru není vůbec drahá, problém je jen současná cena koruny, ale ta se snad vzpamatuje a cena klesne, popravdě žádná levnější alternativa nikdy nemůže nahradit MacBook, jelikož to prostě ani nejde :) -
Přijde mi neskutečné, jak dokázali inženýři Applu vměstnat vnitřnosti, které to má, do něčeho tak tenkého. Vizuálně je opravdu krásný - asi jako všechny věci s jablkem.
Ale to je asi tak všechno. Na Intel Core M (dvoujádro 1,2GHz (2,6GHz)) je sice úžasné, že nepotřebuje aktivní chlazení - vyřešili to celkem chytře distribucí tepla do celé konstrukce notebooku (fajn na zahřívání rukou a brzy to jistě bude i nejoblíbenější pelíšek všech kočičích mazlíčků), ale výkonem v dnešní době určitě neohromí. Podobně je na tom i integrovaná grafická karta HD Graphics 5300, na které pouze pár nových her poběží plynule na nejnižší nastavení. Jeden USB konektor, přes který se zároveň zařízení nabíjí, je popravdě celkem k pláči, ale při tloušťce notebooku se podobným kompromisům nelze divit. To mi na celé věci přijde vůbec nejkontroverznější: jak daleko se vůbec hnát za výrobkem takto tenkým na úkor všeho, co přijde pod ruku, od konektorů až po výkon, aby to ještě mělo smysl?
Není mi úplně jasná jedna věc: kdo je cílovou skupinou? Apple pro mě dlouhou dobu bylo synonymem počítačů na práci, což s těmito specifikacemi určitě nehrozí - pokud Tvým jediným pracovním nástrojem nejsou Officy. O hraní nemůže být ani řeč. Snad pro ty, co často cestují? To by zase člověk měl o papírově tenký notebook, byť s kovovým tělem, celkem strach. Pokud na to někdo má peníze, nespokojí se s pětkrát levnější alternativou a udělá mu to radost, ať si to klidně pořídí, já ale cílovou skupinou nejsem. -
Jak poznate majitele zarizeni Apple?
...
...
...
Rekne vam to. *1* *7* *1* -
nový Macbook
Apple představil nový MB. Nádherná věc, která zavání spíše klenotem, luxusem, výdrž baterie až 20 hodin kancelářské práce a to vše při velmi vysokém rozlišení obrazu a současně nejtenší notebook světa, velmi mobiní procesor, Intel procesory v MB jsou perfektní, sám mám v MBA I7 a můj Air dokáže být i velmi efektivní pracovní nástroj. Jediná nevýhoda asi jeden konektor pro vše, ale na druhou stranu se mi líbí budoucnost, kde jeden konektor bude umět vše, snad se toho chytne více firem a odpadne nám nepřijemá povinnost měl milion různých konektorů.Co říká na nový MB zdejší skupina mírně zakomplexovaných windosáku??? Já říkám, že Apple je zpět a zase diktuje světu IT styl, desing, mobilitu, funkčnost. *5* -
To mi vadilo v 1díle práávě, že bud si to proběhl rychle nebo si udělal chybu a bylo po tobě trochu jak tahovka akorát rychlejší. Tady se dá s situací dostat to je dobře... příjemná změna oproti minule. Díky za info.
-
Je to o taktickem a rychlem postupu a systematicke likvidaci protivniku a pribyl pohyb pro uhybani/uskok takze se da dostat ze situaci ze kterych se v jednicce dostat uz prakticky neslo. Pribeh je zatim fakt super a rekl bych ze na jednicku navazuje opravdu dobre. Jsem zvedavej dal ale zatim je to pecka.
-
Je to stejně rychlé jako minule? šup sem , šup tam - rychlaji než zemřu sám. *7*
-
Hotline Miami 2
Vic nasili, vic zabijeni, vic zbrani, vic skvele hudby a stejne pixelu! WP!
A rekl bych ze si jde uzit mnohem vic strileni. -
Assasin Creed na Humblestore
Abych nezapomněl, proč jsem sem vlastně šel. Na Humblestore jsou slevy na Assasíny... A ceny začínají na 2,5 €.
Bohužel skoro všechno na Uplay, ale je tam i nějaký Steam a DRM Free.
https://www.humblebundle.com/store/search?search=assassin -
Určitě doporučuju. Díky Rogue jsem docenil příběh jak trojky, tak BF. A nejlepší jsou setkání právě s postavami z těchto her. Úplně poslední mise mi vyloudila velký úsměv :)
-
Ve mě to teda jen prohloubilo myšlenku 2 neslučitelných stran. Ale zajímavé, jak z toho má každý jiný pocit. Jinak ale taky doporučuješ hru zahrát ? :)
-
No já bych řekl, že Rogue právě ukazuje, jak jsou si tyto dvě frakce podobné. Templáři sice zastupují běžně oficiální pozice v politice nebo armádě a assassíni jsou takoví "pobudové", vědci atd. Řád vs Svoboda. Ale cíl mají společný.
Po tolika dílech mi tam už chybí nějaký pořádný zvrat v celém příběhu. Zatím to nějak stagnuje. Unity uzavírá druhou trilogii, tak uvidíme, co načne Victory. -
Obrazem: Porovnání nejvyššího a nejnižšího nastavení grafických detailů v Assassin's Creed: Rogue.
Pokud máte rádi AC, tak Rogue vám nesmí uniknout (né kvůli gameplayi, ten je hoooooodně jak v Black Flag), protože hrát za templáře bylo super. Konečně uvidíte druhou stranu mince a možná zjistíte že Assassíni jsou banda budižkničemů :D