-
Abychom si rozumeli tak co se ti tu snazim vpacit je to ze Mac nedela vubec spatny PC a to jak v kvalite zpracovani HW tak co se SW tyce. O to ja se nepru. Jenom nechapu proc proste okolo toho musi jabkari tak fanaticky poskakovat a rozhazovat rukama o kolik je Mac lepsi nez klasicky PC s Windows.
Kdybych si mel poridit notebook na kterym budu resit pracovni mailu a koukat na web a poustet filmy tak to Macbook nejspis vyhraje a to i pres mizernej emailovej klient ale ja si rad na svym notebooku obcas zahraju a vyber her na PC je proti Macu porad uplne nekde jinde i kdyz se situace v tomhle ohledu vyrazne zlepsuje. -
Je to nabíječka bez lagů a registrů. Protože je originální Apple.
-
Spirit: Alzu bych nedoporučil, i kdyby zboží rozdávali, kvůli tomu jejich neuvěřitelnému mimozemšťanovi.
-
Qwer: Ne, když se zdražuje, tak se "upravují ceny", když se zlevňuje, tak je to vždy "neuvěřitelný pád cen" nebo "totální výprodej".
-
co plácáš o konkurenci? Tablety má konkurence dražší ve stejné třídě, to samé smartphony a znovu vyzývám najdi mi podobného notebooka jako MacPro na Windows s výdrží 8 hodin, s SSD diskem, se stejným rozlišením, integrovanmými aplikacemi a který je aspoň o 10K levnější.
Tvoje žáha asi není pořád zchlazená, kdyby jsi opravdu myslel na potenciální české zákazníky, mohl jsi doporučit např. Alzu, která má ceny pořád stejné jak před zdražením a ať si potencílní zákazník pospíší.. Takhe ze sebe děláš jenom gumáčka Mickey .) -
Spirit: Správně, to je rozumné doporučení.
"Vážení potenciální zákazníci! S nákupem u naší firmy prosím počkejte, až se česká měna vzpamatuje a cena našich Apple produktů se přiblíží ceně konkurenčních výrobků se srovnatelným výkonem." -
ty něco hlupáčku píšeš něco a argumentech? *15* nechtěj mě rozesmát, ty ani nevíš, co to slovo znamená
-
jo hlupáčku, ale 1:10 je pořád lepší kurz co na Maca?
-
Takže zlevnění není úprava cen?
-
Radsi budu hlupak nez zaslepenej fanatik :D
https://www.google.cz/search?q=mac+OS+black+screen+of+death&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=HTMAVePjOMGrU8SagPgE
Jinak je videt ze se vyznas protoze tvuj argument o adwaru a malwaru je fakt briliantni :D
A abych to upresnil tak ja proti Macum nic nemam. Podle meho jsou to dobry pocitace a maj opravdu pomerne kvalitni notebooky i kdyz mi jejich system az tolik nesedi. Co ale fakt nesnasim jsou fanatici co z toho delaj zlatou kravu a vi o tom uplnout tuzku. -
https://www.google.cz/#q=windows+8+bsod
nevím, kde žiješ, ale Windows obsahují stále registry a stále stejně se zasírají, možná ještě více než před lety, jelikož Adware, Malware je agresivní čím dál více. Drasto jsi hlupák, víš o tom? *3* -
jj, bsod to uz je pomalu jen urban legend (ja jsem ji nekolik let nevidel, naposled kdysi na xp, kdyz jsem mel vadnou ramku)
-
Nejspolehlivejsi nabijecka na trhu. Sice se ji nejspis ulomi kabel u konektoru s cimz maji nabijecky od applu problemy odjakziva ale zase nemusis resit zadny lagy a registry.
-
to je vskutku k popukání *7* jen doufám za tebe, že nejsi majitelem toho určitě kvalitního smartphonu *15*
-
plosim tebe stop. Pokud jsi něco chtěl napsat, měl jsi napsat, že je to způsobeno českou měnou a měl jsi doporučit, ať potenciální zákazníci počkají až se koruna vzpamatuje, takhle si jen chceš zchladit žáhu borče :)
-
Sranda je, že ta "originální" nabíječka stojí prakticky stejně jako nejlevnější smartphone.
-
Zaseky, lagy, registry, BSODy... zaspal jsi v roce 2000?
A uz prestan s tema ovcima recma je to fakt trapny. Ne Apple fakt neni zadnej zazracnej vyrobce pocitacu. Jsou to PC jako kazdy jiny, nekomu vyhovujou a nekomu ne.
Tvuj fanatismus je jedina vec ktera je tu opravdu k smichu (protoze muj vtip teda legracni fakt nebyl). -
nepochopil si ma, nemôžem si ich dovoliť kúpiť sto, tá veta môže mať totiž 2 významy ale to ti samozrejme nedošlo.
-
plácaš čobole *15* stabilitu vyhrál. Samozřejmě to musíme otestovat na Windows platformě, tady máš test : http://www.letemsvetemapplem.eu/2014/10/15/velky-test-ukazal-nejstabilnejsi-pocitac-s-windows-je-apple-macbook-pro/
Záseky, lagy, BSOD - to nemá nic s uživatelem, jelikož Windows obsahuje registry narozdíl od Macu, takže časem prostě odchází, zpomaluje apod.
Cena. Najdi mě podobný stroj jako MacBook Pro s takovým rozlišení obrazu, výdrží 8 hodin, SSD diskem, integrovanýmí aplikacemi a zjistíš, že ta cena bude podobná... -
Opravdu? A co Peeble?