Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kámoš měl motýlka prodal ho za 300euro a teď toho lituje na černým trhu (i ten CS:GO má) má mnohem větší cenu
  • residentevilfans
    Awp asimov,ak-47 wasteland,USP Guardian a Huntsmen night knife. *5*
  • MickeyMutant
    Peter Molyneux počítám postoupil na další level. Zatím ho většina lidí považovala za snílka a vizionáře, který prostě jen moc kecá. Teď už ho spíš asi budou mít za regulérního podvodníka. A to říkám s plným vědomím, že Dungeon Keeper je nejlepší videohra v historii naší planety.
  • Tilwaen
    Ta úvodní otázka by mi asi celkem vyrazila dech, být Molyneauxem :-) Celkem pěkně ho poškvařil.

TL;DR se dají všechny Molyneauxovy odpovědi vystihnout citací (které odteď asi nemá rád):

Peter Molyneux: I was wrong. But it’s not a lie.
  • Chci se zeptat, jestli se vůbec někomu podařilo ze zdejších hráčů CS:GO vylosovat knife, AWP nebo něco podobně vzácného v krabicích? Za celou dobu hraní CS:GO jsem s klíči otevíral asi 10 krabiček a vždycky h*vno. :) Negev, Negev, Negev, Negev.......
  • španělská revoluce s Francouzkou herečkou http://legionofleia.com/2015/02/13/marion-cotillard-joins-the-assassins-creed-movie/
  • Neoficiálně: Mass Effect 4 bude obsahovat multiplayer.

Na základě čeho si nabyl dojmu že stojím o tvoje rady jak trávit můj volný čas? *6*
  • MickeyMutant

Interview s Peterem Molyneuxem

Velmi dlouhý a velmi asertivní rozhovor Johna Walkera především o patologickém lhaní s Peterem Molyneuxem: http://www.rockpapershotgun.com/2015/02/13/peter-molyneux-interview-godus-reputation-kickstarter/
  • to pak je na nic. Je jedno jak se to jmenuje.

Smysl těch extra + a - byl aby příspěvek byl viděn pod textem a to bude možné stejně. Navíc již předtím hodne lidi dávali - těm se kterými nesouhlasili i když napsal normální názor. Naprosto zbytečná změna jen to vypadá divně jak to dlouhé jako ve filmovém formátu *11*
  • Inquisitor
    No vidíš, toho jsem si ani nevšiml :)
  • Jack1947
    Jo všiml jsem si, nic moc ale když člověk ignoruje hodnocení (což snad ve většině případů dělá nějakou dobu) tak to ve finále není tak hrozné.
  • Tilwaen
    Můžeme porovnávat čráky čárky, super!
  • takhle je to lepší protože když napíšeš nejakou kravinu budeš mít kratší čárku (víc minusu)
  • Tilwaen
    Není to změnou na Souhlasím/Nesouhlasím místo Líbí/Nelíbí? Je to delší, dávalo by to smysl. Nevypadá to tak dobře, ale je to o zvyku.
  • Lukyz
    Jde už aspoň editovat příspěvky když se v tom hrabou?

EDIT: Jdou *2*
  • Mužeš ho strávit naučením se základům AJ. V hře pro všechny je jazyk naschvál srozumitelný aby to pochopil každý. To není Wasteland 2 anebo shadowrun.
  • karlman.hajsky
    Každopádně díky za rady. PS: Hlavně ať je co hrát *15*
  • V rámci podpory filmových her se filmový formát dostal i na games.cz
    *15*
  • Komentáře ne, jen hodnocení příspěvků. Programátorům asi jeblo. *1*
  • Není. Takové nepřirozené, navíc pro konzervativce, jako jsem já, je to peklo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit