Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Epickej by DEFCON, epická čísla mrtvých, epické počty jaderných hlavic, epické zvraty v multiplayeru a hlavně epický příběh o vyvraždění několika miliard lidí, tak moc epic nejsou ani storky o holé kosti*1*
  • Hry v prohlížeči

Zdravím,

rád bych se poradil o hrách v prohlížeči. Jsem samozřejmě fanoušek klasických her jako War Thunder, MoHAA, Codename panzers atd... ale občas cestuji takže by se mi hodila hra nějaká hra ve stylu párkrát za den se na 5 minut přihlásím, rozdám příkazy, něco postavím popřípadě na někoho zaútočím a konec. Akorát v té záplavě všemožných her nevím kterou zkusit. Nemáte nějaké doporučení. Preferuji strategické hry ale ani RPG nepohrdnu.

Předem díky za radu.
  • Vojta_Ilavsky
    Cokoliv od Bioware.*14*
  • homeles8
    Mafia 1 a Wolfeinstein: The New order
  • jo, kotor je epickej i zvratnej zaroven, to bych podepsal jako seriozni tip
  • FTL, nejdriv poradne nevis, co se kolem tebe deje a kdyz to zjistis, tak to bejva zpravidla uz pozde *5*
  • Za 2 týdny vychází Homeworld Remastered, pokud si HW serii nehral. *3*
  • SW:KOTOR, Vampire: The Masquerade – Bloodlines
  • většina mainstreamové produkce je epická až moc. Tedy výběr máš veliký. Trochu z toho vybočuje zaklínač 1,2 který není tak zcela hloupý.
  • Spec Ops: The Line - jedna z mých nejoblíbenějších TPS
    Deus Ex 1, 3
    COD: AW - od dob dvojky jediné COD, které jsem dohrál
    God of War - všechny díly, epické to je dost
  • Zdravím, doporučíte mi nějákou hru s epickým příběhem, zápletkou a zvratem? Něco vaše velmi oblíbené.
  • The Long Dark

tak jsem to koupil a zahrál. na to že je to early alfa je hra prekvapive bez bugu a beží hladce. herní mechaniky jsou ok ale problem je balanc. Hraju za holku, sežere za jeden den celého vlka a pulku jelena a rano umíra hlady. (to same voda) venku je -20, ma na sobe nejake svetry, bundu, dzíny, telpe spodky atd ale za par hodin umrzne.
  • ringmancz
    https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10990018_842360679143544_4523072749144779555_n.jpg?oh=379877ba66d95eef7cb87c5847509bdc&oe=5560CEAC

to jsem našel na FB, vystihuje to dobře
  • ringmancz

Dva Darksiders bundly za cenu jednoho

https://www.indiegala.com/darksiders

super nabídka, chtělo by se to s někým podělit
  • Dvojka je jednoznačně mnohem lepší než první díl, který hezky vypadal, ale byl stereotypní a později ne moc zábavný. Druhý díl na tom byl lépe s příběhem, bavil mě, ale postupně to už bylo možná také až moc natahované, což může být i tím, že jsem trávil moc času vedlejšími úkoly a hledáním beden. Brotherhood a Revelation je skoro to samé, ale už mě to tak nebavilo a Revelation už jsem šel jenom po příběhových misích a kašlal na ostatní. Možná to bylo tím, že jsem hrál všechno hned po sobě a jestli série takhle pokračuje, tak se nedivím, že je často kritizovaná. Je to dokola to samé a některé mise se hrají skoro samy. Trojku koupím, až zase bude v nějaké velké slevě, ale teď bych na ni ani neměl chuť (Revelation jsem dohrál zrovna dnes).
  • Carmageddon: Reincarnation - Public Beta

Dnes vyšla beta Carmageddon: Reincarnation.
  • Tak 5 minut hrajte s Alim stacilo, to je nejake nove multikulti porad?
    Jinak kdo nevi jaka je cilovka, tak ja vim, duchodci nad 70 upoutani na luzko s tezkou demenci.
    A ja si du neco zahrat abych na tu hruzu zapomel.
  • Přes internet nyní můžete přeměnit vedlejší ("dětský") PSN účet na účet hlavní.

Až budu moci přeměnit vnucený vlezlý Singstar v XMB na vymazaný, tak mě možná začnou nějaké zprávy o PSN zase zajímat. Xindlové z SCEE. *16*
  • Na mnohy doporuceni sem si koupil Assasins Creed 2, a musim rict sakra to je skvela hra.
    Je fakt smutny ze tvurci nepokracovali na vlne dvojky, misto toho hru totalne zkazili.
    Doporucuju vsem kteri obhajuji a kupuji sr@cky jako Black Flag a Unity aby si zahrali znova dvojku a pak se zamysleli, co vlastne podporuji a sou schopni obhajovat.
  • Jazz
    http://csgostash.com/skin/463/Butterfly-Knife-Stained BS mi padl z třetí otevřené Breakout casy (dohromady patnáctá) Střelil jsem ho pár měsíců zpátky, původně měl cenu 190€.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit