Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karlman.hajsky
    Chápu že jestliže se o to více zajímáš tak to vnímáš už trochu jinak, ale jak píši, v tuto chvíli si bohatě vystačím s nějakými z nižší třídy, které mají nejlepší poměr kvalita/cena do 2 tisíc (ty Kurzweil KS 40A by ale také ještě šli. Každopádně nakonec to udělám ještě trochu jinak. Zjistil jsem totiž že můj monitor má možnost připojení 3,5 jacka z HDMI a to mi pokud se nepletu dodá lepší zvuk než přes různé redukce a navíc to bude pravděpodobně pohodlnější a asi nejjednodušší řešení v mém případě.
  • kostejnesmrtelny
    Perfektní, díky za tip! Na něco takovýho už delší dobu čekám *14*
  • karlman.hajsky
    Ty od Creative by šli. Hledám hlavně reproduktory, které by mi bez nějakých redukcí šli přepínat mezi PC a PS4, proto jsem původně měl zájem o ty od Geniusu, které především byli do 2 tisíc a hlavně na optiku, které jsem za tu cenu jiné nenašel. Po vašich radách, jsem se na ně ale koukl trochu detailněji a zjistil jsem že opravdu nebudou mít moc kvalitní zvuk a tak tedy hledám znova. Creative T20 by mohli tedy mé požadavky s propojením PC a PS4 zároveň splňovat, když si dokoupím propojovací kabel s 3,5 jack na optiku že?
  • Inquisitor
    Je to jenom u mě, nebo jsou komentáře nějaký protáhlý? :)
  • tak alespon bleskovka by se hodila
  • Něco mi říká, že kdyby chtěli, tak už se zmínili.
  • Neoficiálně: Mass Effect 4 bude obsahovat multiplayer.

To je jedině dobře v ME3 mám nahráno přes 300 hod. a aspoň si budu mít čím krátit čas než někdo udělá titulky do singlu protože EA se na to 100% vy.ere.
  • Znám lidi, kteří opravdu nepoznají rozdíl mezi repro za 1,5k a třeba za 15k. Někdo to prostě nerozezna a pro takového člověka je opravdu zbytečné utrácet tisíce a desetitisíce za něco, co nedocení.
    Ale na druhou stranu se najde spousty těch, kteří jsou spokojeni s tím co mají, protože něco kvalitějšího prostě neslyšeli.
    A pak je taky spousta lidí, co hodnotí podle toho, jak moc jim to "duní"...stylem, čím víc, tím lepší. *3*
  • frag.ment
    Má to optickej vstup, takže seš v klidu. Ale já bych šel rozhodně do 5+1 domácího kina. U her nepotřebuješ vyloženě hi-fi sound a za nějakých 8tisíc to má kromě hraní kvalitu i na hudbu a filmy, takže investice na dlouho, když dobře vybereš. Mám Pioneer už asi 4 roky starý a hraje skvěle (nejsem žádnej audiofil, ale má 4 sloupcové repro a v každém jsou 4 reproduktory, středovej repro + bokem je sobwoofer). Tehdá to stálo pře 25tis, teď už se to dá koupit asi za třetinu.
  • aha, ok, díky moc! nějak jsem měl pocit, že je to ubisoft a byla to jedna z prvních her, co právě měly takhle dvojitej klient... s něčím si to zas pletu :P

každopádně southpark dobrej, fakt mě to baví :)
  • Thorar
    Uplay i na steamu vyžadujou jen hry přímo od ubisoftu, ne? Což South Park neni.
  • Pethulla
    pokud se nepletu, tak South Park nikdy nevyžadoval Uplay
  • Soutpark přes steam

zdar, koupil jsem teďka Southpark do steamu, čekal jsem, že to zaprudí kvůli uplay nebo podobný kravině, ale nic, nevíte, jestli to už zrušili, nebo co se vlastně stalo? (ne, že bych se zlobil :)
  • Nechcete se zmínit o eventu v Dotě 2?
  • Pořízení všech kosmetických DLC pro titul Evolve vyjde na 136$.

kosmetických DLC ? Podla obrazkov z odkazu, ta kozmetika je len farebna, ziadne ine modely. Tak to by malo byt nie 136$ ale 13,6$ :D
  • Jack1947
    Jsem rád že mám jen Origin, Steam a žáadné pray to play ne. *4*
  • S tim má Uplay problémy co vyšel *9*
  • funguje vam na uplay synchronizace uložených her s cloudem? mne to porad blbne
  • Inquisitor
    To určitě, možná k tomu ještě dojde.
  • Keyz
    škoda, že to nevydal anglicky. Pak by to mělo větší ohlas. Takto propracovaný pack jsem jinde nenašel. Většinou ty velké módy zcela předělají hru a skoro to pak ani není stalker.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit