-
Konzolovy onebutton koridory nikoho nezajimaji
-
Dark Souls II *3*
-
Tak podle zakulisnich informaci se na hre prakticky uz nepracuje a uz dela na jine hre...
-
Zrovna u EG.cz je to fuk, za leden se zmohli na tři recenze, evidentně pro ně nejsou důležité.
-
83 % lidí z 16 000 to hodnotilo kladně. Grafika je špatná, ale herní mechanismy jsou velmi zajímavé, hra je stvořená hlavně pro coop. Navíc je to velmi rychle se vyvíjející ea hra v alfa verzi...
-
7 days? Hnusnější hru z EA her neznám. Grafika tak z roku 2005 a to "generování" prostředí je něco šíleného. A gameplay taky žádná sláva. A když si člověk přečte ty pochvalné recenze na Steamu, tak přemýšlí, kde se vzala ta realistická grafika a uvěřitelný survival.
-
Za mě osobně Rust. Dle mýho z těhle survivalovek má největší potenciál to dotáhnout do konce a hlavně být parádní hrou. *5*
-
Problém s PvP survivaly je ten, že tam jde pak jen o to PvP... V tomhle ohledu je ale nejoblíbenější asi DayZ nebo Rust, ale to není nic pro mě.
-
Bylo mi doporucovani H1Z1 nebo tak nejak se to jmenuje. Ne ze bych to zkousel ale bylo mi to doporucovano.
-
neco kde je i pvp
-
Nejlepší survival je UnReal World.
-
Singl - The Forest
Coop - 7 Days to Die
A někdo ti doporučoval ten Stranded Deep a vypadá to opravdu krutě dobře. -
survival
ahoj, ted je hodne survival her, tak co byste mi doporučili kdybych chtel kdyžtak neco vyzkoušet
DayZ, rust, the forest, life is feudal atd -
Presne! Dokazali prodat uplnou blbost a ted nas jeste stahnou o prachy na jejich DLC. Horis vydridusi jak EA. I kdyz zase na druhou stranu to DLC obsahuje water sports a scat play takze to za tu cenu neni az tak strasny.
-
Město hry Bloodborne je velice rozlehlé a komplexní, nechybí v něm množství zkratek a tajných cest.
Člověče proč máš neustále potřebu se vyjadřovat k něčemu k čemu nemáš evidentně co říct? -
Já se ani nedivím, dokázali prodat úplnou blbost tak ted vydělají na DLC... *7* Joo tenká je hranice...
-
Ty seš mi ale srandista. *1*
-
Do DLC k tomuhle DLC prý chystají i devítiletá děvčata.
-
Mikina vypadá dobře, jen né za tu cenu.
-
*15* To zas bude mrtvol...