Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No konecne next gen
  • Když Nintendo nebylo zcela "family friendly"

https://www.youtube.com/watch?v=eX4MdXF3OWI
  • Jack1947
    Počítám že to bude na způsob Steamgifts tedy šance jedna ku milionu možná víc.
  • Nevíte někdo jak je tahle stránka důvěryhodná? www.steamgameswap.com/
  • bohužel má.. a eu region na to dojíždí nejvíce..
  • ringmancz
    má zámek, deset vteřin na Googlu
  • Jack1947
    Já myslel že konzole uznáváš, tak jako celý jejich strastiplný vývoj. HW kalkulačky? fakt měnit tapeti wew tak to jsem neveděl.
  • Nastavit tapetu si pred 15 lety umely telefony s cernobilym displejem a hw kalkulacky ty trotle. Na to nepotrebujes zadnou architekturu.
  • zrcadlo

Ty by sis taky potřeboval něco osahat konečně, třeba by ses pak trochu uklidnil.
  • Keyz
    K čemu na to potřebují "koule"?

Recenze se budou psát stejně jak je píšou, jen tam nebude číslo ale nějaké znáčky. Navíc tam nemají databázi kde lze třídit podle hodnocení, tedy žádný problém jím to nenadělalo.
  • Obrazem: Impozantní screeny z The Elder Scrolls V: Skyrim s modem Elder Blood ENB.

No to je ale hnus !
    Chtěl bych vidět xicht vola, který to takhle hraje...
  • alladjex

Nintendo 3DS - regionální zámek

Zdravím. Netušíte někdo, zda má Nintentdo 3DS regionální zámek? Jde mi o to, když si koupím 3DS tady, jestli si můžu v Japonsku koupit hry a na tom odsud si je zahrát? Díky
  • Jack1947
    Tak není se čemu divit konzole si teprve osaaávají pc architekturu takže jsou to nové věci... nahrávat video tedy stereamovat uměli a ted se učí dělat screeny a měnit pozadí ( na PS3 tahle funkce taky nebyla hned) prostě to máme jako s DX, každým vydaným novým rozhráním se zlepšují i funkce.

Pokud se nepletu ještě konzole neumí přehrávat MP3, pevně věřím že se to naučí v dalším systémovém updatu. *3*
  • Kozy
    Spíš jsem čekal narážku na to, že konzolisti jsou zvyklí nastavovat pozadí, škoda, taková příležitost.
  • MickeyMutant

Největší stánek na GDC 2015 bude patřit Microsoftu.

Je to kvůli větrání. Tahle velikost podle propočtů vychází jako minimální pro uchlazení vnitřního prostoru. Příští rok prý slibují slim stánek, co bude mnohem víc sexy, ale zase se do něj skoro nikdo nevejde.
  • MickeyMutant

Neoficiálně: Připravovaný systémový update konzole PS4 přinese možnost nastavit si vlastní pozadí.

Tohle mně hlava nebere, jak se ten technický pokrok nezadržitelně valí dopředu. Včera se otevřela možnost pořídit screenshot na Xboxu, dneska už na nás čeká volitelný wallpaper na Playstation. Otrlý člověk by třeba mohl říct drobný softwarový update, ale kolik radosti tyhle malé technologické zázraky dokážou přinést před naše obrazovky.
  • Eh?
  • Jack1947
    Aha, .net tak beru zpět.
  • Eurogamer.net ruší číselný hodnocení!

Holt někdo na to ty koule má *3*
  • Erien
    Hraješ na PS4? :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit