-
Ještě že existuje dneska svoboda, a naštěstí takovej jouda jako ty, nemá žádnou moc něco takového zakázat. Maximálně tvojim dětem, pokud nějaky budeš mít, už teď je lituju. -
WT tanky esport
Ahoj, nema chut nekdo z mistnich dat dneska vecer war thunder (tanky) ve dvou? -
Me esport totalne nezajima a jsem rad ze se tu ignoruje a podle toho jak malo lidi si na absenci esportu stezuje tak si myslim ze to podobne vidi vetsina ctenaru.
-
Myslím že už párkrát říkali že e-sportu se nevěnují, protože jsou na to weby přímo určené. Nevím co s tím máš za problém. Na webu který se zabývá jen e-sportem, taky nepláčou lidi ať se zabývají hrama obecně.
-
nemůžeš srovnávat proboha sport a e-sport. Pokud chceš být dobrý ve fotbale, tak je to taky šílené, podívej se na denní plán CR7, to je makačka, ale bavíme se tu o děckách, pro které je ten trénink určitě lepší než sen o tom, že bude profi hráč doty 2, takže ANO, jsem rád, že to tady vůbec není propagováno, občasné hraní je věc zábávná a prospěšná(určitě pochytíš hodně angličtiny, u her jako Shadow of Colossus rozšíříš svoji imaginaci, u Tormentu zase pochytíš výborný přáběh), ale rozhodně bych to nepropagoval jako sport
-
Jj abys byl dobry ve fotbalu tak staci 3x tydne chodit na trenink a jinak pohoda...
-
to už pak záleží na rodičích, já osobně bych to děckám zakázal, tyhle hry ti nic nedájí, a abys byl dobrý, potřebuješ u toho sedět bez mála 24/7.
-
A co kdyz uz se venuji jinemu sportu a postavu maji v pohode? Pak uz se muzou venovat dote a esportu?
-
tak půjdou na trénink, poznají nové kamarády, zlepší si postavu, bude se cítit lépe, rozhodně je z toho více plusu než sezení u Doty 2. A ano, fotbal jsem hrál :)
-
Asi stejne kakastrofa jako kdyz se dozvi ze slavni hraci fotbalu jsou dobre placeni... a to nemusel ani vyhrat. Staci ze zucastnit.
-
Poděkování redakci
Tímto bych vám všem v redakci chtěl poděkovat, že na vašich stránkách zvysoka kašlete na veškerý e-sport a děláte je tím pro mě mnohem čtivější a přitažlivější. Ještě jednou díky. -
neboj, já ti to připomenu *3*
-
Hrajeme s Alim
lol, koukam, ze ta traparna tu byla uz driv
https://www.youtube.com/watch?v=iXtN_OmzPGA a taky to bezelo v TV
uplne stejnej host aka houmles reziser
*15* -
třeba nějakým 12 letým děckám, který si řeknou, že se dá tímto "sportem" slušně vydělat, takže místo fotbálku před barákem, budou mastit nesmyslné doty 2 apod. vymažmozky. Je zcela správně tuhle věc ignorovat...
-
To sotva.
Navíc nehejtuji ale když už, tak se snažím debatovat o faktech. (kdybych něco tlačil, tak to tlačím bez faktů pořád dokola i když se to nehodí do debaty k nějakému tématu *7* ). Jako třeba zde anebo prosazování všemožných divných sportů na OH, kde prezentují pouze vybrané "výhody" -
hele dyť nám pořád tlačíš pod nos PC a hejtuješ konzole, trochu soudnosti předsedo...
-
Protože pak čtu ty nic neříkající Bleskovky. A říkám. Jeden pitomý řádek a odkaz. Nic víc. Nechci ani články nic. Ale myslím si, že to není "okrajová" část herního světa. A i částka není zanedbatelná.
-
E-"sport" *15*
Ještě, že to zde není. Skřeky lidí kteří sedí u počítače opravdu ne.
Jestli to sleduješ tak přeci nemáš problém. Je možné to sledovat jinde. Takto tlačíš aby to sledovali ostatní. Klasicky, jako když někteří tlačí jeho oblíbený "sport" aby byl na OH, namísto aby měl radost, že mají vlastní sledované akce....
Taky netlačím věci které mám rád každému pod nos. -
Proč tě to tak trápí, když to očividně sleduješ? Tak prostě v redakci nikoho esport nezajímá ( nedivim se jim).
-
Kterým firmám? Ten turnaj pořádalo Valve. A jasně napsalo, kolik se dává z koupení přehledu na turnaj či kolik má z předmětů. A nevidím na tom nic špatného. Nebo ty si naivně myslíš, že klasický sport jako fotbal atd. se hraje pro radost? Tam se točí takové prachy o kterých se tady tomu ani nesnilo. Vem si takové NFL a jaké tam jsou prachy například při reklamách atd.
A šachy taky podle mě nejsou sport. Stejně tak krasobruslení, chůze a jiné. Ale přesto se jim sportovní média věnují, protože je za sport považují.
P.S: Prosím, řekni mi která média se timu tak intenzivně věnují, že na tom rýžují ty miliony, co rýžují na NFL, NHL, NBA či Premier League:) Jo a takový kriket, ten má takovou sledovanost jako skoro žádný sport na planetě. Finále MS sledovalo něco přes půl druhou miliardu lidí například:)