-
Goat Simulator DLC
Vypada to ze se chysta nove DLC k teto popravde unikatni hre - http://cdr.cz/clanek/zprava-mohhamad-sex-simulator-2015 -
Level je ale kus drahýho toaleťáku s písmenkama na jedno použití, takže bych to moc nesrovnával.
-
Nový systém hodnocení na Eurogameru
Na jednu stranu jsem rád, že to někdo zkusí. Na stranu druhou by mě velice zajímalo, jak pan dokonalý Doskočil cedí přes zuby systém medailí, který už před lety v úplně stejné formě (zlatá, stříbrná a rudá hvězda) používal Level :-D -
Hlavně, že podle testů to po aktualizaci ovladačů jde na nvidii ještě líp než na amd, to jsou zas kecy
-
Urcite je to chyba nvidie, ze amd neni schopny vyrobit dobrou kartu s dobrou spotrebou a funkcnima driverama uz 5 let.
Asi stejne jak to, ze amd procesory se zasekly na vykonu phenomu je chyba zleho intelu. *15* -
jasne, a honit si triko, ze nvidia vyda kartu ktora je rychlejsia ako 1,5r konkurencia je co
-
Neuvidime nic, vydat silnejsi kartu nez je neco pul roku staryho se nepocita. Ale chapu, ze to ne kazdy pochopi.
-
Nabídka oblečení na motivy Metal Gear Solid.
Tak to je dost slabé. Obyčejné zelené hadry s pidi logem Foxhound. Čekal jsem něco lepšího. -
uvidime, v marci
*4* -
GTX970 je umyslne orezany kram, ktery je ale stejne vykonnejsi nez cokoliv od amd. A jenom za 9 tisic. Jakykoliv flame od amdkidu je naprosto trapny, protoze se amd nezmohlo ani na porazeni orezanyho zmetku. Deal with it.
-
Obr
no, uz na toho by som odpovedal, "mr-970gtx-nema-ziaden-problem"
*1* -
Ano, ty stutterujici 7950 byly skvele. Mas pravdu. Dostat nas*ano do huby a zadarmo je presne to co socky chteji. *15*
-
Technologie fajn a už se ví něco o hře?
-
tak amd hd 5x 6x a 7x boli lepsie karty, nvidia mala lepsiu 8K radu a teraz gtx 980, ked z priplatenia napr 3K cz mas pocit ze si kupujes nieco lepsie, ako doplacat za vacsiu spotrebu napr 10cz mesacne za 2 roky, prosim :)
-
Podstata je takova, ze amd za poslednich 5 let neudelalo lepsi grafickou kartu nez nvidia a jen cili nizsi cenou na socky co si neumi spocitat pomer cena/vykon. A v cpu je to jeste horsi. Takze se jdi bodnout, rudy fanboji. *5*
-
po poladeni tressx islo na nvidiach trosku lepsie, po nejakom mesiaci, podstata je taka, ze tressx nieje zamknuta proprietarna technologia, nastastie
-
Je fakt, že to funguje i u konkurence, ale za takovou újmu na výkonu, že to snad většina hráčů na NV nikdy nezapne. Jestli si dobře pamatuju, tak u TombRaidera mi klesl framerate o 30 snímků, což je fakt síla za vlasy jak od Loreal *1*
-
to sa mi na AMD paci, ich technologie funguju na vsetkych kartach, narozdiel od konkurencie
-
Deus Ex Universe & AMD
Na GDC bude AMD prezentovat technolgogii TressFX 3.0 a její využití v Deus Ex Universe
http://www.technobuffalo.com/2015/02/10/deus-ex-universe-to-show-at-gdc-alongside-amd-tressfx/ -
Doposud mohli jen tajně a museli se přitom třást strachy, že se to provalí a někdo je potrestá. Teď mají oficiální požehnání a můžou nastavovat dle vlastních představ a jak často libo. Zpátečníkům se to líbit nemusí, ale pokrok nakonec dorazí i do té poslední vísky. Ostatně všichni PC uživatelé už to dávno dělají, a kdo ne, tak by určitě rád, jen to prostě nezvládne technicky.