Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejde? Já je ani nehraji *15*
  • "E-sport je jedna velká blbost, kterou vytvářejí média"

Media to "vytvareji" protoze jsou lidi co to zajima a sleduji to.
  • Kozy
    Tak nějak,v těch bleskovkách se přece jenom občas něco zajímavýho objeví.
  • Veskoslav
    Každý sport je zdravý nebezpečný i ten "elektronický". I když ono to spíše bude tím, že žádná z her, co se hraje na vyšší úrovni ti nejde, tak tě to tak se*e, že neustále meleš nějaké debility ohledně škodlivosti.
  • Proc rad? Komu bleskovka o tom ze probehl nejakej velkej turnaj a odkaz na vysledkovou listinu ublizi?
  • frag.ment
    E-sport je jedna velká blbost, kterou vytvářejí média, protože se na tom pěkně rýžují peníze (výhra je jen zlomek toho, co akce firmám přinesou za zisk). Se sportem to nemá nic společného.
  • solomon.short
    a co my s tim? Jo, kdybys to vyhral ty nebo jack, tak by se tu urcite bleskovka objevila, na to vem jed :)
  • ano je to lepší, jelikož e-sport je zdraví nebezpečný a jsem rád, že neni propagován...
  • Veskoslav
    Takže jsi raději, když jsou tam nic neříkající Bleskovky jako: Nintendo neplánuje zlevnit své konzole, potom duplicitní bleskovky ohledně Shadow Realms (článek vyšel dříve než Bleskovka) nebo 5. týden prodejnosti v Japonsku?
  • Lukyz
    To záleží, já jsem třeba rád, že se tady zprávy ohledně e-"sportu" vůbec neobjeví. *3*
  • Evil
    ty si blb. tebe ničí tvoje blbost a omezenost *7*
  • hele mluv za sebe, mě teda daleko více zajímá, co vyjde/ vyšlo na OSX/ IOS než e-sport, který tak akorát ničí zdraví a soudnost...
  • Veskoslav
    Je skutečně smutné, že naprosté sr*čky sem Bleskař hodí či redakce vydá článek o tom, že se něco vydá na Apple platformy, to jo. Ale aby se aspoň krapet věnovali e-sportu, tak na to vyloženě kašlete. Smite jste naprosto ignorovali, to jsem si zvykl. "MS" v LoLku to jsem si zvykl také. Nakonec asi nebylo důležité, že se hrál Dota 2 Asia Championship s dotací 3 miliony dollarů. To jsou asi drobné. Taky to "nikdo" nesledoval. Na to, že jste herní magazín, tak ne e-sport z vysoka se*ete a bleskovky jsou z 50% snůškou blábolů a nesmyslů, kdy se Bleskař naprosto sekne či je to "hodnotná" informace asi jako to, že jsem měl k snídani vajíčko a okurku....

Kdo nesledoval, tak do finále se dostali Evil Geniuses(USA) a ViCi Gaming (Čína). Nakonec vyhrálo v bitvě EG a odneslo si finanční odměnu ve výši $1,284,157.
  • Maji tam zrovna na titlni strane, ze na tom beha gta V. Podle videa i celkem slusne, ale nevim jak moc je to verohodne a stahovat se mi to taky nechce. Jestli je autor zoufaly, tak bych to asi zkusil.
  • Souhlas. Grafika RDR se mi fakt libila i kdyz dojem dost kazilo nizke rozliseni.
  • Hodně štěstí s takovýmhle emulátorem. Prostě doteď X360 a PS3 emulátor není a ještě pár let ani funkční nebude...kupte si konzoli za 3 litry z aukra...
  • ringmancz
    na PS3 je leda RPCS3, ale bude ještě dlouho trvat, než se přes to bude dát něco hrát, jestli vůbec někdy
  • Jestli by to vydali jako remaster verzi na ps4 tak by to bylo taky fajn,ps4 si chci koupit už delší dobu tak bych mněl aspoň o důvod více
  • Ronox
    Přesně tak :) - https://www.youtube.com/watch?v=ZMm2pNRBP_w RDR je stále krásná hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit