Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ono ta grafika v RDR je stále aktualní a neni o moc horší než v GTA V. Kdyby se tam hodily hd textury, nějaký kvalitní AA, tak to bude na PC vypadat velice dobře, na PC to samostatně určitě nevyjde, na to bych nespoléhal, jediná šance je, že vznikne remaster pro nové konzole, čili v tom případě by byla 100% i PC verze, ikdyž možná s půl ročním zpožděním oproti PS4/X0...
  • kennyB
    Já si spíš myslím, že to bude víc jako Demon's Souls *3*
  • kennyB
    Já nevím, co by jsi řekl ty podle těch jejich komentů???
  • v pohodě :D
  • Jo hrál asi už 100x :D
  • ??? .... http://playstation3emulator.net/
  • ringmancz
    Gun si hrál?

...jsem blb, neviděl jsem to :)
  • Lukyz
    On hlavně žádný fungující emulátor PS3/X360 na PC neexistuje, bohužel.
  • Juarez: Gunslinger je dobrá hra ale přece jen Red Dead Redemption má otevřený svět ve kterém bych se mohl opravdu vyřádit :) A ta grafika mi zas tak stará nepřipadá já stejně hry nehraju kvůli grafice ale hratelnosti.
  • Jack a jeho hodnocení her podle toho, kolik zabírají místa na disku. *1*
  • To sotva. Navíc by to museli celé předělat aby se na to šlo podívat. Je to staré jak Metuzalém. Lepší je Juarez: Gunslinger
  • Bojím se že na to nemám dost výkoný komp ono hry přes emulátory jsou docela náročne na procesory atd. a zkušenosti mám zatím jenom s emulátorem na ps2 na kterém jsem hra metal gear solid 3 a i ten jsem musel dost dlouho nastavovat aby mi to běželo jak má.
  • Zkus PS3 emulator.
  • V tom článku se píše že prý by to mělo vyjít někdy v březnu ale jestli to není nikde oficiálně potvrzené tak o tom dost pochybuji,škoda no zrovna tuhle hru bych si na pc opravdu moc rád zahrál.
  • prej v nějakejch Rockstarskejch reportech se to psalo, ofiko asi nic... http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/Possible-Red-Dead-Redemption-PS4-PC-Remaster-Coming/td-p/44695702
  • Red Dead Redemption pc

Zdarec lidi nevíte někdo jestli bude Red Dead Redemption na pc ? Někde jsem četl že tento rok by možná měl vyjít ale nikde jsem nevygoogli žádne oficiálni prohlášeni,a to je škoda,westernových her s otevřeným světem je na pc opravdu málo, snad jen GUN :(
  • Náhodou lepší tah než "provizorní" recenze na Polygonu
  • Da se to hrat. Strileni funguje a kdyz nekoho zasahnes tak umre.
    Moc jsem ale treba nepochopil jak mam nahrat body u tankysty kdyz prvni tank co mam ma jenom kulomety a ve vetsine pripadu hraju proti dalsim tankum kterym nic nemuzu udelat. Hledal jsem weak pointy, zkousel jsem to zezadu, zepredu, do pruzoru, do zbrane ale proste smolik.
    Treba to zkusim zase za pul roku...
  • ringmancz
    hlavně je to zvláštní takhle chvíli po tom, co to udělali v Joystiqu
  • No budiz po zasahu to lita, skok me prijde v pohode, mam ve hre 50 hodin takze neco odehrany mam
    Na kulomet vydelas v pohode, ikdyz driv to bylo jednodusi.
    Da se to hrat uplne v pohode.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit