-
Většinou nemám ve zvyku anonymům odpovídat ale jednou udělám výjimku.
Tedy detailně: Většina nominovaných her jsou povrchní, neoriginální, vývoj her nikam neposouvající s*ačky. -
SUNLESS SEA
Zajímavá roguelike hra. Něco jako FTL *14*
http://store.steampowered.com/app/304650/
https://www.youtube.com/watch?v=X2n4LxW2RbM -
Mohl bys prosím detailněji rozebrat s kterou kategorií nesouhlasíš a proč? Celkem mě to zajímá. Dík.
-
Jak někdo může být cílovka, když je to celé o h0vně?
-
Hrajeme s Alim
Tak jsem se na to chtěl podívat, abych se mohl vyjádřit jaká to je kokotina (chachá, tumáš, cenzůro *1*), ale nevydržel jsem ani minutu. Hopsnul jsem si na pár míst a zjistil jsem, že nejsem cílovka. -
Tady vidno jaká to byla blbost... to už by mohl každej natáčet jakou koli kravinu a protlačit to do tv. No ale musel by bejt nejdříve nějakej "slavnej" ytrubrer... jinak by neměl šanci.
-
Chtěl si koupit drogy a říkal tomu sušenky *7* Jacku, Jacku...
-
Nejlepší bylo pozval jsem Jakuba Koháka, mám ho rád hry hrát moc neumí a říkáme mu zmatený hráč. Proto je s ním sranda nebo co lol. On si chtěl koupit v GTA brambůrky či co *15*
Netohle asi nemá dlouhého trvání... navíc jsou tam trubkáři ty co moc nemusím. -
Prosímtě to nemá s hráčema nic společného... spíše se divím že Ali kdysi uznávaný SCORE redaktor se upsal takovéhle brainless kravině.
-
Mám dojem, že jenom ti divní jútubeři
-
Mám pocit, že jenom zvědavci jako my, kteří se chtějí přesvědčit na vlastní oči, že je to skutečně taková kokotina *1*
-
Tak jsem jen tak ze zvedavosti nakouknul na youtube je to teda masakr... fakt masakr. Kdo na tohle muze koukat?
-
Mňo, tahat do TV české jůtůbery - toť kvalitní hovězina.
-
Díval jsem na Hrajeme s Keyzem. Tedy hrál jsem něco vlastního namísto toho abych se díval jako někdo hraje něco co si mohu také zahrát. *3*
Tyhle hovadiny u mě končí s TotalBiscuitem, kde má témata a "recenze". Na Lets play se mkrnu většinou když se zaseknu, anebo se chci mkrnu jak to vypadá reálně v pohybu. (tam je zase problém, že minimum lidí streamuje v adekvátním nastavení a nemá 60 FPS a někdy ani 1080p). Tedy zoufalců tam je pořád dost, kteří dělají něco a nemají na to odpovídající HW. -
Jestli to dobře chápu tak ten pořad je přímo pro tebe.
-
Tak to potom bude trhák XD
-
Je to takový Láďa Hruška mezi herními pořady.
-
No humor na úrovni mrtvoly, youtubeři jeden kok*t vedle druhého a jedině ta holka stála za pohled. Do doby než otevřela tlamu. 10 minut a vypnul jsem to. To není ani pro děcka, ani pro 18+. To je jenom pro retardéry.
-
Též jsem se dočetl, že tam má být Abasová. Takže v tom dalším bude nejspíš Kocáb...
-
Prej to je ještě větší trapárna než gameplay. To se na to asi podívám, protože něco takového si nedokážu představit *1*