Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • omg já jsem napsal nevydělo s y.. to je ostuda *1*
  • Hrajeme s Alim

Myslím, že většina hráču jsou normální chlapi, samozřejně nemyslím Dela, Predatora a další exoty, ale tenhle pořad háže špatný stín na celou komunitu. Snad to nevydělo moc nehráčů...
  • Veskoslav
    To jako fakt?:-D
  • Veskoslav
    Tři měsíce? Myslím, že další díl už bude jenom na netu *1*
  • Thorar
    Hostem bude Lejla Abbasová, to bude trhák!
  • Ha ha, já to tušil.
  • Mart9
    Ještě mají předtočený jeden díl, který bude bez Koháka ještě horší. Dávám tomu max. 3 měsíce a i to je na tenhle pořad hodně.
  • frag.ment
    Já se ze zvědavosti díval, ale vydržel jsem 5 minut. To se fakt nedalo.. Blbější pořad sem snad ještě neviděl a doufam, že na Primě jsou trochu soudní a už se ta ptákovina v TV neobjeví.
  • Veskoslav
    Neodíval jsem se a jenom mě to utvrdilo v tom, že Youtube scéna u nás je určena pro naprosté idioty...
  • Mart9
    Díval, ale tutově nejsem cílová skupina. Divim se, jak se něco takového vůbec může dostat do TV. A to bych si tam dokázal představit zdejší Fight Cluby, ale tohle? První pořad z několika desítek, který na csfd označím jako odpad.
  • Chim
    Tyhle medijální mrdky každého jen obtěžují, já bych všechny tyhle pořady zakázal. Hodnotím 1,5/10 a to jsem to ani neviděl.
  • Thorar
    Viděl jsem to celé, od začátku do vymodleného konce. Za to musim dostat nějakej achievement.
  • Viděl jsem půlku. Málem jsem to šel odpálit do místního obchoďáku Na růžku.
    Je to fakt zoufalý, ten pořad nemá cílovku, ani strukturu.
    Na jeden kamrlík je tam moc lidí. Docela by tam stačil Rotard a Ali. Zbytek je tam k ho\/nu i jako dekorace, co má jen přitáhnout lidi.
    Když to shrnu, je to bída, která se možná po prvních dílech trochu zlepší. V nynější formě bych to normálně zrušil.
  • Jack1947
    http://www.csfd.cz/film/403663-hrajeme-s-alim/?type=1

Bude repríza... tak snad mrknu. Njn, jak píšou na csfd že to vůbec do tv pustí, žádná sláva.
  • Chim

Kategorii Hra roku vyhrálo na letošním D.I.C.E. Awards Dragon Age: Inquisition. (+ další kategorie)

Když vidím ty výsledky ostatních anket včetně nominací... ty krávo vole, to bych blil.
  • Radši ne.
  • Draken69CZ

Hrajeme s Alim

Tak co díval se někdo?
  • Jack1947

Ravens cry

Ze srandy jsem to zkusil , no ale toto fakt ne. Mizérie, na každém kroku nefungující všechno od pohybu podnapilého piráta až po příšerný "soubojový" režim. Toto se fakt nedá a nespraví to ani milion patchů. Prostě špatná hra přitom grafika zas tak zlá není ale pohyb hratelnost ? hrůza. Snad jen to ježdění lodí. Když to takhle vemu kolem a kolem tak jsem se nakonec bavil hodně u Dying light toto zadarmo drahé za peníze snad nemůže být myšleno vážně hra z minulého století... nehrál by to nikdo.

To procházení skrz protivníky radši nekomentuji hodnocení by bylo někde mezi odpadem a 2/10. Ty animace smrti jsou neskutečně přiblblé fakt nechápu kde hra bere 17gb. *11* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit