Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypadalo to jak šachy, než začly lítat granáty a střeva :D
  • Keyz
    Taky se mi to stalo.

Tedy asi jakmile někdo dá nahlásit, tak jsi v systému automaticky označen jako možný spam a nemůžeš nic upravit. I když každý vidí co píšeš... To je na hlavu.

Funguje to nějak divně.
  • MrSanta
    Příspěvek co jsem napsal před chvílí jsem mohl jednou upravit - přidal jsem tu část pro Keyzeho. Když jsem to chtěl upravit po druhé - dopsat jednu větu, tak už to zase byl spam.
  • MrSanta
    Já bych to než na práci redakce tipoval na nějaké plošné vylepšení ze strany odborníků z tiscali. Psal jsem to do námětů/připomínek/bugů 30. ledna a zatím se k tomu nikdo nevyjádřil.
    Keyz: s nahlášním to podle mě nemá nic společného. Nešel upravit příspěvek, ihned po odeslání, kdy neměl nikdo šanci to stihnout nahlásit.
  • Kozy

Warhammer 40,000: Regicide trailer

https://www.youtube.com/watch?v=gknpa8PXk5Y

*14*
  • Keyz
    To vypadá, že stačí aby někdo dal nahlásit něčí příspěvek a dotyčný poté nemůže upravit svůj text.
    Přitom ten text není označen jako spam pro všechny a ostatní ho vidí.

Tady se někdo hluboce zamyslel a vymyslel tento exkrement...
  • Spekulace: DLC Heist přidá do GTA Online jachtu, sněžné auto, vzducholoď Xero Blimp, UFO či Space Docker. 

Heist DLC vychází 35.14. 2015,5.
  • ringmancz
    kdyby sis tu hru koupil a hrál Online, tak to oceníš
  • Veskoslav
    Hele, může mi ten chytrák z "redakce", co má mozek jako houbu vysvětlit, co je to za debilní pravidlo s tím spamem? Mám v příspěvku chybu, chci opravit, hlásí to spam. Chci doplnit krátkou větu nebo slovo, hlásí to spam. Co je to za hovadinu? Kdo to zavedl a proč?!!! *11*
  • Inquisitor
    Congrats :)
  • Jack1947

Spekulace: DLC Heist přidá do GTA Online jachtu, sněžné auto, vzducholoď Xero Blimp, UFO či Space Docker. 

To je všechno hezké ale mne by už milý R* zajímal taky ten SP DLC příběhový obsah nebo zatím se na něj kálí a čeká se na pc verzi a až bude tak hezky- hupky dupky to zmáknou. Nakonec nás jen napínají. *4*
  • Jack1947
    Ani ne... koho otravovali věci v DI tak tady dostane vrchovatou měrou + super optimilizace s náhodnými dropy jak v loterii.
  • kennyB
    Četl jsem zatím jen tu na EG a koukl se na pár LP. Komu se líbil DI, ten bude chrochtat blahem...
  • Veskoslav
    Jsou doporučuji přečíst na PC Gameru recenzi. Docela solidní shrnutí a 7/10 konečná známka a odůvodnění, proč to není méně a ani více.
  • Jack1947
    Ještě není důvod slavit. Protože se počítá tak těch 40k komentů.
  • homeles8

51000

toto je 51 000. koment v bleskovkách
  • Simpsonovi z pixelů skládají poctu hrám...

https://www.youtube.com/watch?v=FIZ_gDOrzGk *5*
  • No uz je aji ceska recenze PC verze a hodnoceni.........8/10 tradaaa :-)
  • kennyB
    Myslel i ty pasti, které můžeš využívat. Elektřinu, výbuch v autě atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit