-
Super, a i s osekanym jadrem je to lepsi nez cokoliv od AMD, vcetne pomeru cena/vykon. Navic kvalitni drivery od nv atd...
Zajimave, ze nejvic krici amdfaggoti, kteri tu kartu vubec nemaji a nikdo jim ju necpe. Muzou si topit se svou 300W stutterujici R9 290 co smrdi spalenym plastem. *5*
Btw, je mi fakt jedno jestli muj v dobe koupeni 3ti nejsilnejsi jednocip ma 256 nebo 208 nebo xyz bitu sbernici.
Jedinej oser je ta pomala 512mb cast pameti. Ale kdyz se vlezes do 3,5gb tak to stejne nejde poznat. Takze fuckoff amdkiddo.
Cpt. Out. -
Normálně to ve hrách nedělám, ale tady to bylo tak skvěle napsaný že jsem musel :) Navíc málokde se podaří vybrat tak skvělou autorskou hudbu, už půl hodiny to poslouchám a líbí semi čím dál víc *14*
http://youtu.be/N6rx315nEn0
http://youtu.be/npVYwOnP1v0 -
Nvidia 970GTX - Nefunkční jádro (?!!!)
http://www.ddworld.cz/aktuality/graficke-karty-gpu/tema-grafika-gtx-970-ve-skutecnosti-neni-256-bit-a-neumi-vyuzit-4gb-pameti-a-co-se-divite-2.html
Sice to je takový ten ... echte rechte ne úplně rauch web ale jinde jsem to nenašel to co tam v CZ píčou tak je síla... Kamarádovy jsem takhle asi zachránil peníze protože jsem mu o tom řekl (článek v eng)
Prominte, Fanboy nefanboy jestli někdo je. tak tohle je podvod, alibistiké když chcete vrátit peníze nebudeme vám v tom bránit *8*
Jako karta která stojí docela dost _ ne nebyla nejlevnější a není a neumí ani to co tam píše. Viz ty 2screeny testy
Tohle se obávám je hw oser a s tím nějaké ovladače nic neudělají. Nebo umí drivery odemknout zamklé hw jádro? asdi ne no. Pak jsem rád že jsem neměl možnost si pořídit. K čemu by mi byl výkon když ho ve finále nevyužiju, 980GTX naštěstí tenhle problém prý nemá ale je to karta která stejně jako 780 stojí aspon u nás v Čr skoro 14,5k což je pálka. Čnb zavařila až až.
Jinak se divím že se na to přišlo ažpo více než půlroce od vydání... to jako nikoho nepálilo že mu nejspíše hapruje či co. Aha,m ono se řeklo že hra má špatnou optimilizaci... Pak tedy + pro ATI AMD. Nestačím se divit no. Já jsem myslel že nehoráznosti jsou hlavně na poli her ale jak tak koukám je to celé rozbité i ve HW. -
.))
ještě k tomu deníku: je zajímavé, že já to měl stejně. Taky jsem si ho pročítal, chtěl jsem z té hry nasát maximum. On má navíc i neoddiskutovatelnou funkci: výborně (často až za hranu hráčského prožitku události) popisuje již projeté události. Už se těším, až si v březnu sednu k druhému dílu, pročtu si, co se událo první epizodu, a nasáklý atmosférou se do ní pustím, jako kdybych právě dohrál první díl. -
A cože bylo na DI konzoloidního? Nebo v té tvojí pomatené hlavě, je každá hra, co vyšla i na konzole, konzoloidní *1*
-
To rozhodně povedla, je to celý takový uvěřitelný, lidský, ze života i když ty schopnosti kterýma ve hře vládneme tomu úplně neodpovídají. Atmosféra je prostě skvělá a nějak mě to po dlouhé době dokázalo přikovat na židly tak, že jsem si četl deník, zkoumal všechny maličkosti na který jsem narazil. Podobně mě zaskočilo loni Gone Home, hodně lidí se k tomu stavělo jako k "nehře", nečemu co se nehraje, ale na co se kouká, ale mně to prostě sedlo.
Já se snažím o hrách před vydáním dozvědět vždycky jen to nejnezbytnější minimum, takže o tomhle jsem nevěděl prakticky nic. Četl jsem jen něco o manipulaci časem z nějakýho wallpaperu *4* -
Není za co ;) Běž do toho
-
já myslím, že to bude hlavně tím, že se ta první epizoda povedla. :)
Četl sis o tom před hraním něco? Já právě ne, jen jsem věděl, že se nějaká hra se skoky v čase připravuje. Vůbec jsem nevěděl jak to bude fungovat a vlastně jsem si domýšlel, že to bude „zase“ něco neinovativního. Přitom jak ohromen jsem byl, když jsem zjistil podstatu věci! Myslím, že i to prvotní zapůsobení dost ovlivnilo to, jak se ke hře nyní stavím. S 9/10 pro E01 jednoznačně souhlasím. -
nevim k čemu ti je gamepad. radši si kup nejakou profi myš od logitechu
-
Tak jsem se do toho nakonec pustil a dneska zahrál první epizodu Life is Strange a je to pecka ! Nevím čím to je, možná stárnu, možná jsem nějak sentimentální když na to přijde, ale čím víc toho mám odehráno, tím víc si všímám toho, jak ve hrách vyhledávám buď příběh, nebo interakci s ostatními lidmi. Už se neženu za nejlepším skóre, nebaví mě střílet skrz tuny nepřátel. Mám mnohem radši když hra chytne příběhem za srdce. Life is Strange bych se nebál vpálit 9/10. Někdy si říkám jak by to vypadalo, kdyby někdo převedl do herní podoby takhle zajímavým způsobem nějakou povídku od Kinga, protože ve hře mě i prostá procházka školní chodbou za doprovodu skvěle vybrané hudby dokáže nahnat tak husí kůže, že se tomu ani ten největší filmovej cliffhanger nevyrovná...
Proto ty hry asi tolik milujeme co ? *4*
Každopádně kdo ještě nezkusil tak do toho, stojí to za to :) -
hudba je perfektní. Zejména ty autorské kousky mě nenechávaly chladným, ba naopak. Sic zacyklené skladbičky, ovšem s ohromnou atmosférou.
-
v březnu vyjde druhý díl.
-
Skvělá volba, i když někomu může vyhovovat spíš DS tak X360 je parádní.
-
cca ty 3 hodiny, jak se již píše nademnou.
-
Díky všem, objednal jsem bezdrát. X360 pro PC :)
-
Díky, vrzání může časem přestat. Taky mi u současného vrzal analog, ale pak se vychodil... (A to jsem je téměř nepoužíval.)
-
Díky, bezdrátový se prodává i s přijímačem (ten zvládá až 4 ovladače, takže druhý až čtvrtý můžou být klasické Xboxové).
-
Jojo, je to k PC. Pokud baterky vydrží takhle dlouho, můžu si někde hodit pár bezpečnostních nenabíjecích a být v klidu. Díky za tvé zkušenosti!
-
Taky bych ho měl kdyby Accidentaly neposlali PS3 chillstream ale zase se nikdy nespotí ruce no ale X360 mám radši bezdrát je lepší v tom že není člověk omezen délkou a nemusí ho rozmotávat atp... vím to protože mám Xbox. No a co se týče výdrže nevím jestli má také větsavěné baterie tedy vlastní ale jinak vydržely dlouho no než se vymlátily.
-
Dead island byla hra u které jsem strávil bezmála 30hodin a možná i více, která mne bavila i přestože to bylo přiblblé konzoloidní že zbraně nevydržely nic moc a hráli jste za tágo ještě navíc přeražené...
Tady už nemám ani sílu se nad nečím rozčilovat, sleduju ubývajicí procenta a zábavné části střídají otravnější. Zbraně opět moc nevydrží ale to že hrajete za pomaleého chudáka co se máchnutím unavuje na atmosféře a auternticitě zas tak moc nepřidá. Ty emoce co se vám snaží vnutit taky úsměvné.
Je to trochu na způsob Far cry 4, zábava se střídá s propady zoufalství, je hezké že zkušenosti se sbírají za běhu. Že v noci jsou dvojnásobné... Jsem rád že to někoho baví a o to víc že je ochoten za takovou hru dát peníze. 28% lezení někam na střechu... uch uh. Příjde mi to trochu jako takové sadomaso které hráč prožívá každou chvíly, Dead island jsem měl rád a nečekal jsem že mi zabere (s přestávkou) hezkou 3ýtku hodin. Litoval jsem jen poslední části ale každá věc je kazoidní.