-
já mám od pátku DS4 k PC. první gamepad jsem měl Logitech ala Dualshock a na analogy Xboxu jsem si nikdy nezvykl. jestli seš zvyklej, tak ho kup taky. hry ho berou jako X360 ovladač, takže funguje skoro ve všem, jde nastavit i spojení přes Bluetooth, LEDky si vypneš abys ušetřil baterku a touchpad můžeš mít jako myš (takovou nouzovou spíš). životnost by mě taky zajímala, protože trojka je takovej šváb/tardigrade mezi gamepadama
DavidBray: ten má brácha a z chvilky hraní Assetta mě bolely prsty, tak jsem držel triggery, aby se nevracely -
Mne to trvalo 3 hodiny s tím, ze jsem prolejzal všechno mozny a procital jsem i deník. Souhlasím s tím, ze je to bomba. Libi se mi, jak to cely pusobi skvěle pospojovane a jaká je tam spousta detailu. A ta hudba :)
-
já mám tohle a jsem naprosto spokojený, baterie jsem měnil asi po roce hraní - dvě tužkové ..
http://gaming.logitech.com/cs-cz/product/f710-wireless-gamepad -
A ví se už kdy přibližně by měla dorazit druhá část?
-
Mám ovladač Xbox 360 bezdrát a jsem spokojen. Jen mi vadí vrzání levého analogu. Pokud rozhoduješ mezi drátem a bezdrátem, ber bezdrát, jelikož je to mnohem pohodlnější. Já osobně často dělávám, že si otočím monitor směrem k posteli a hraji hry s ovladačem tam. To se hodilo hlavně teď, kdy jsem byl nemocný. Baterky jsem neměnil od Vánoc, tedy od doby, kdy jsem ovladač dostal.
Z DualShocku si zvykneš, já osobně preferuji Xbox ovladač. -
Já mam jak PS3 ovladač, tak 360 a přehození mi vážně nevadí. (nemám nejmenší ruce, takže u ps3 mam občas subjektivně problém s velikostí, u 360 ne). Co se týká drátu, tak ten je dost dlouhej na to, aby mi vážně nevadil(no občas se zamotá). Co se týká odolnost, tak často končí "uklizen" pod stolem, kde si na něj drobim a občas na něj i šlápnu a po pár letech pořád v pohodě. Okorád fakt nevim jak je to s bezdrátem a připojenim k PC u drátovýho neni žádnej problém.
-
Jak dlouho trvá projít tu první část ? Já jestli se do toho mám pustit ještě těd večer :)
-
Chceš ho k PC ? Mám jak bezdrát, tak drát a rozhodně bych příště koupil bezdrát. Je to mnohem pohodlnější, nikde se ti kabel nemotá pod nohy, mezi rukama a tak dále. Koupil jsem si za pár korun receiver a nemůžu si vynachválit, hraju na něm celkem často, baterky neměním častěji než za měsíc nebo dva, takže za mě je volba jasná.
Odehrál jsem na něm obě Dark Souls a nespočet zápasů ve Fifa UT, takže si zažilo několik mocných hodů a pádů, ale pořád drží perfektně a stejně tak i funguje *3*
Kdysi jsem přecházel z PS2 na X360 a naprosto bez problémů, zvykl jsem si na Xkovej ovladač a už bych asi zpátky k PSkovým nechtěl... Ale to bude spíš o zvyku, jeden jak druhej jsou v pohodě. -
Dekujeeeeem ... tomuhle rikam kavlitni, kvalitne napsanej nazor.
Btw. doporucuju navstivit po case WMD a mrknout do threadu Nicka Hamiltona. Aktualne u nej na navseteve byl Luciano Bacheta (vitez WC F2 2012) a myslim, ze nazor nekoho, kdo testoval F1 pro Wiliams by te mohl zajimat. -
Gamepad
Ahoj, plánuju pořídit gamepad a jsem rozhodnutý pro X360, jen stále nevím jestli drát nebo bezdrát.
U bezdrátu se bojím, že si budu chtít zahrát a baterky budou vybitý... I když výdrž to má prý dobrou, ale nikde jsem se nedozvěděl, jestli to třeba nemá port pro nouzové připojení kabelem. To by problém rozseklo...
A jak jsou na tom tyhle ovladače s životností? Jsou stejně nerozbitné jako staré DualShocky?
PS: Taky se trochu bojím přehozených analogů. Mám teď gamepad ala DualShock, jak jste si na to zvykali vy? -
Modrý a lepší zbraně už se tolik neničí. Taky je dobrý používat jen železný zbraně, protože metalic parts se válí všude a navíc je získáváš rozebíráním zbraní a oprava je levná záležitost a v pohodě to jde stihnout i během souboje. Hlavně pak tam máš perk, že "líp" využíváš zbraně a díky tomu se ti pomaleji ničí.
-
Problém je, že se blbě mlátí když se hasák rozpadne velice rychle.
-
Dying Light - oproti většině jsem docela mile překvapen. Běhání mě baví a hlavně konečně někdo dal logické levlení postavy. Běháš? Jdou ti XP do stromu s pohybem, mlátíš? Jdou ti XP do stromu s bojem. Hlavní postava se díky tomu z nuly stává doopravdy profíkem. Běhání z A do B mě taky kupodivu docela baví stejně jako upgrady a craftění zbraní. Atmosféru to má hodně rozporuplnou. Místy to je super (chodby v tunelech, škola, noční mise), ale někdy to je zase takový meh. Úplně to samé je s postavama. Některé jsou docela fajn a jiné zase nudné. Zatím mě to ale baví a to rozhodně víc než oba Dead Islandy, protože ty jsem vydržel hrát pár hodin, ale tohle naopak zapínám často. Navíc některé sidequesty jsou docela silné. No uvidíme, jak to půjde dál.
-
NV je best! tam se promijí hodně... np, bro! *5*
-
Co dostal jsem ji až ted, ano vím že headshotem zabít jdou. Ještě aby ne no... víc munice a možná by se dalo něco víc dělat.
Jo věřím že si machr, nevím SOM jsem nedohrál jen mi to přislo zbytečně zdlouhavé se pomlacovat 20 urukama aby se zjevil velitel a ten mně vyčerpaného zabil. Zbývá mi zabít myslím 4velitele a pak budu mít konec. Zbytečné se vybavovat, o blbostech je to dnešní neduh že je "obtížnost" uměle navýšená počtem nepřátel nikoli inteligencí. -
Takže som si správne tipol že máš strelnú zbraň a za to som dmnt? Opravím ťa, dmnt si ty inak by si prišiel na to že headshotom sa dajú zabiť na 1 ranu. Nájdi si radšej iné hobby, na hranie hier nemáš veď tebe robil problém aj Shadow of Mordor čo je jedna z najľahších hier čo som hral a to ich mám za sebou stovky.
-
Co to je řezat se půlhodiny když je můžu zapálit pak je stejně domlátit a ted ti zbraně? *7* 10nábojů a vojáci beztak drží. Zatím to vidím na 5/10. D*ment si asi co když střelnou zbran ještě nemám kdyspozici.
Jako sorry ale tohle si koupit zabugované, optimilizace naprd a grafika má hezké efekty jinak to je všechno no. Příběh o ničem a vy hrajete za h*vado no. Pomalé a pomalu uběhne chvíly a musí se nadechnout prototyp dnešního pc hráče. Já to dohraju... ale se skřípěním zubů.
Jsem myslel že hry bejvávali o zábavě a dneska se bavím tak u +- 2-3her za rok. Tedy bavím no jak se to vezme. *7* Jo ale jak se psalo lidi kupují i lepší hry takže nehrozí že by jim tohle nevadilo. To už se fakt budou dnešní hry hrát z nudy než aby se člověk bavil (čest vyjímkám). -
Life is strange
uuufffff... právě jsem dohrál první epizodu. A je to bomba. Sice né bezchybná, ale rozhodně originální a řekl bych, že svou mechanikou asi úplně top v žánrové konkurenci. *14* -
Ty by si mal problémy aj so Solitairom omg. Vezmi na nich molotovy alebo ešte lepšie strelnú zbraň alebo si myslíš že aj to vykryjú ? Stačí trocha premýšlať ale vlastne komu to hovorím veď ty si Jack ako by som nič nepovedal.