-
Zapoměl si dodat že autor hrál na PS4, tedy hra byla odladěná oproti pc verzi. *2* -
Zbraně jsou aspon ty střelné pomalu to samé co ten DI možná horší... píše se protože potřebují aby se ta hra prodala lépe a ne tak jak je v tomhle žalostném stavu. *7*
-
Tak prvni ceska recenze na Dying Light je venku, hodnoceni 8/10.
Autor mimo jine v recenzi zminuje skvelou interakci s prostredim a tunu moznosti jak zombie zabit. :-D A no po zombie de hodit v cele hre jedna plynova lahev, co se dneska pise v tech recenzich to je fakt sila. -
Třeba to redakci potěší :)
http://www.svethardware.cz/anketa-nejlepsi-cesky-online-magazin-o-pocitacovych-hrach/39919 -
Ahoj,
zvaž ještě Xbox One ovladač, který se prodává jenom jako bezdrátový, ale s PC ho (snad pouze zatím) spojíš jedině microUSB kabelem. Snad Microsoft začne prodávat i nějaký receiver, aby se dal ten ovladač používat jako bezdrátový na PC.
K analogům - je to jedno, zvykneš si velmi rychle, já naopak začínal na Xbox 360 ovladači a až později používal DS3 a DS4, ale zvyknul jsem si - Xboxový ovladač je ale hlavně mnohem ergonomičtější než Dual Shocky, hlavně tedy v porovnání s prťavou trojkou. -
tam není co obdivovat, takhle by mělo běžet všechno. ale původní DD na PS3 běží průměrně pod 25 FPS, na Xboxu se zase trhá obraz. a to to ještě ořezali pruhama nahoře a dole
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-dragons-dogma-face-off -
Nevím jestli s ním máš problém nebo ho obdivuješ :D
-
+ ještě sporty (fifa, starý NHL atd.) a i na Dark Souls je lepší Gamepad
-
Dragon's Dogma Online Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=iNxmg4w7azQ
ooo, ten framerate -
Ony se totiž závodní hry s myší nehrají zrovna dobře (dokonce ve většině není podporovaná), stejně tak různé mlátičky atd. Navíc hry pro mě přestaly být výzva, a staly se relaxem, takže klidně snažím obtížnost a po celém dnu v sedě zvolím uvolněnější pozici s ovladačem v ruce...
PS: Na super super herní myši nevěřím, takovýhle vybavený progamery jsem svého času přiváděl k slzám (a osočování z cheatování) za pomoci nejlevnější Geniusky... -
Jiste, cely svet si to ohyba a prekrucuje, jen DD je posledni herald pravdy. Proto kazdy jeho clanek zacina a konci vetou "AMD ma zase nejlepsi kartu, jakjinak" kdyz fakta rikaji uz par let opak.
Nejlepsi bylo jak v dobach 6970 vs 480/580 byla spotreba nejdulezitejsi parametr protoze nv zrala a dnes, kdy ma nv spotrebu polovicni je to naprosto zanedbatelne. *5* Dream on rudy fanboji. -
Haha, Jack a jeho potřeba se vyjadřovat ke všemu a zejména k tématům, o kterých nic neví. *1*
Nejvtipnější je, že mu to tady vytknulo už tolik lidí a jemu to pořád nedochází, pouze odpovídá nějakým blábolem o trollech a anonymech. *1*
Trocha sebereflexe Jacku, trocha sebereflexe by neuškodilo. *3* -
mne je to fuk, mam i7 a 560Ti, nove mainstremovky nehraju a hry jeko dead state, divinity nebo wasteland na tom rozjedu v pohode. taky se vsadim že na tom rozjedu i pillars of eternity
-
Jiste, PS4 ma kvalitni apu od amd, jehoz procesorova cast je slabsi konkurent Intel Atomu a hry na tom jedou na 30 fps a sekaji se. Ma to cenu tak 3 tisice a Sony je tak hodny, ze ti to proda za 10. To se vyplati.
Jsem konzolista, ale musim uznat, ze nextgen se nepovedl a je to predrazeny odpad co nikdo nechtel koupit. A hry jedou a vypadaji hur jak na 5 let starem pc. -
mel sis misto ty 970 koupit radši PS4, tam by ti šel dying light plynule a ps4 je kvalita, žadny zajíc v pytli - predražene a poddimenzovane GPU
-
Není pravda, 770Gtx je skvělá karta a žádné problémy nemá.
-
Inventář i to chování bavil jsem se i se spolužákem co se věnuje jen pc je nostalgik z dob dávno minulých.
To spíš vadilo jemu no, mně tam tolik konzolovostí nepřišlo ale třeba jsem je zas nepostřehnul no. -
ano, taky se mi moc líbila. :)
Nejvíc tohle https://www.youtube.com/watch?v=S4VMrZFP49A -
vždycky od nvidie treba kupovat grafiky ktere končí sudým číslem, napr. 960, 980 atd. lichá čísla jsou vzdycky orezane varianty pro chudší lidi. a jak se rika nejsem tak bohaty abych kupoval levne veci (tim spiš že 970 neni levna)