-
http://9gag.com/gag/a7yvqLe
-
Podle mne
1. Blizzard All-Stars
2. StarCraft 2
3. Lost Vikings -
cartmane ty píčo uzená
Jaký byly vlastně správný odpovědi? -
Nečtu zbytečný kraviny, píšu zbytečný kraviny. *2*
-
Neví někdo, kdy se rozešlou ty kody na Heroes of the Storm? Přemýšlím, jestli koupit ten Founder‘s pack, ale chci ještě počkat jestli se na mě neusměje štestí.
-
Poslední 0,5GB VRAM na GTX970 je nějak jinak udělaná a jakmile to hra začne využívat má to negativní vliv na výkon. Předtím než se na to přišlo, tak uváděli u GTX 970 špatné info a poté to opravili.
Tak jsem to pochopil. -
Vypadá to jen na kydání špíny na NV že má pár chyb nebo co... že AMD snížilo cenu hmm to neznamená že AMD je lepší. To je jak z nějakého česského fan AMD serveru. Jak tak koukám.
-
Nechce se mi to koumat mohl by mi tu to někdo v pár větách polopaticky popsat o co jde?
-
na diit dot cz a extrahardware dot cz je o tom tiez kopec informacii, plus je dobre prebehnut aj diskusie
-
AMD cuts Radeon R9 290X price amid GTX 970 "issues"
http://www.techspot.com/news/59576-amd-cuts-radeon-r9-290x-price-amid-gtx.html
Chudák ten, kdo si koupil polotovar GTX 970. Část paměti nepracuje tak zbytek... To je sranda. -
keby si vedel po anglicky tak si to prečítaš v tom odkaze
-
Za 400 stovky a s lepsi fyzikou, budiz.
Takhle je to bohuzel spatny, bouchnes do okynka u auta a ma stejne zvuk jako kdyz mlatis do zdi, kde to sme?
Su na strese podemnou zombie, rad bych na ne neco hodil, jenze neni co vsechny predmety sou prilepeny, az na plynovy lahve.
Tohle je proste na hru z roku 2015 strasne fail.
Me to proste prijde jako budgetovka, jak grafikou, tak vsim okolo.
Jinak bez urazky ale uz sem si vsiml ze ty taky hrajes kazdou blbost. -
Jéje, ted tu zase budeme mít chvíly téma kterak skutečně hra pomohla spáchat zločin. Někdo chtěl Payday2 in real no.
Nechtěli mu dát slevu a chudák měl hlad. Ne vždyt to byl i u nás už je to dávno a přepadli tuším KFC se samopalem. -
Muž v klaunské masce ze sběratelské edice Payday 2 vyloupil v Utahu jednu z restaurací McDonald.
A copak to ten lupič ukradl? McChicken, Double Cheeseburger a lentilkový McFlurry? *2* -
Já nevím ale zas tak špatné mi to nepříjde... jasně je to mnohem lineárnější než Dead island , optimilizace mohla bejt lepší ale hra špatná to úplně není. To bych ted nešel hrát, vysoké hodnocení je podle mne zapříčiněno tím že až se hra opraví tak fakt na takovou známku dosáhne zatím asi nic vysokéjo od normálního hráče čekat nelze. Stahoval jsem asi 2,5hodiny hrál necelé 2... po obědě budu hrát zase.
-
Condemned: Criminal Origins
-
Tak co se týče optimalizace tak na i5 4210h a gtx 860m na medium 1600x900 cca 40 FPS s občasnými dropy. Jinak co se týče hratelnosti tak za me zatim dobré. Začátek nic moc ale ted v cca 20% super. Takže za me vcelku ok, teda az na tu optimalizaci.
-
Prostě Dead Island z města, už Dead Island mi přišel jako "smutná" hra a tohle asi o nějakou tu příčku ještě kleklo nehledě že námět už není tak "originální".
-
A vis co, myslis ze jde nejak vyuzivat prostredi, jako treba v HL2, zapomen, ta hra nema fyziku.
A je to slusna kopirka, otvirani krabic pomoci sperhaku jako ve Skyrimu, Zaklinacske pohled okopirovane.
Proste je to cely nejaky divny, uz se tesim na recenze nasich redaktoru :-) -
Jop, ten jsem hrál díky Levelu, u nějž byl přiložen.