-
Děkuji ti.
Alespoň dokáži ocenit tu ironii. Mám nejlepší počítač ze všech kamarádů, ale ten nejhorší internet. -
Lokalita je důležitá, vesnice to mají v tomhle blbý oproti městu. Ale znám to, začínal jsem na připojení přes pevnou linku. *1* Dneska už je to někde jinde no, u nás se optika zavedla teprve rok zpátky. Ale celkové se rychlost zvedá pořád, ve městě i na vesnici.
-
40Mb/4Mb za 30€ mesične (ale jsou to jen udaje na papire, ve skutečnosti to jede pomalej)
-
Hmm tak to je luxus ale je to hodně daný lokalitou, tady u nás to má lidí jako jeden panelák tím ta cena může být taková, tak snad časem nám to budou pomalu zvedat za současnou cenu. Já jsem začínal na Dial-up takže mě už to moje přijde neskutečný natož třeba 100/100 optika.
-
Já jsem se svým internetovým připojením veskrze spokojený. Domácí úkoly v podobě shánění kvalitnějšího připojení jsem si tenkrát udělal a zřídil jsem si nejlepší možnou variantu, jež byla v té době k dispozici. Internet mi pracuje bez problémů a rychlost mi přijde naprosto dostačující.
-
Jenom internet je to Internext 242Kč s DPH smlouva na 3 roky. :) Se smlouvou na rok to je za 303 Kč.
-
Za 200 *8* to ale musíš mít nějaká balíček s TV, VoIP atd. aspoň za 2 litry ne?
-
Já jsem ještě v horší geografické poloze. Solím za své připojení 400 Kč a mám z toho 350 kB/s. Nechápu, jak si jen můžete stěžovat.
-
Já jsme z vesnice, taky jsme si myslel že není jiné volby (5 Mbit za 475 kč a věčně s tím byl problém) a chvilka hledání a koumání a voala o 25 kaček víc a 5x rychlejší a hlavně 99% spolehlivost, někdy pomůže se jen ozvat že ti to nevyhovuje a určitě by ti nabídli lepší cenu nebo aspoň rychlost. Jinak s městem se rovnat nemůžu ale zatím je to víc než dostačující.
-
Chápu tvé překvapení, avšak naše malebná vesnička je celkem odstřižena od možností kvalitního připojení. Takže s křivou hubou každý měsíc vytasím tento obnos.
-
http://www.adsl.cz/share/5986817.png Platím 200 za měsíc
-
Závistí mi v kapse začala tikat rozbuška na semtexu.
Bohužel jsem v blbý geografický poloze, takže nemám jiné volby. -
What? za 400 je to tragédie. Já mám za 500,- 64/32mbit a nejsou to ani jenom papírový rychlosti, opravdu těch 8mb/s jede.
-
download 15,0 Mbit/s upload 4,9 Mbit/s, ale je pátek večír jinak mám 20,0 Mbit/s za cca 500 KČ
-
1000 Kb/s download a upload asi 350 Kb/s.
Solím za to 400,- na dřevo, docela to ujde. -
Jaké máte připojení k internetu (rychlost)?
Já mám 350 Kb/s download a upload asi 100 Kb/s.
Potřebuji si udělat objektivní názor. -
Nevim, ale zvlastni je ze nejvic rvou, pritom 970 ani nemaji. *15*
-
Tak těm to může být fuk hlavně, že to nevadí majitelům 970-ky
-
AMDkids breci, protoze i odrbana 970 je mnohem lepsi nez 290 a zaroven levnejsi. Trololol. *15*
-
To by však znamenalo že místo 4gb jede 970 max 3,4gb xcož je docela ojeb. Budou to asi nějak řešit ne... *7*