Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Edit,myslel sem ze me takovy veci dost vadi.
  • Muž v klaunské masce ze sběratelské edice Payday 2 vyloupil v Utahu jednu z restaurací McDonald.

gas je zkratka pro gasoline - benzin... jen to pisalek blbe prelozil :D
  • Ono treba využívať aj iné spôsoby zabíjania, v hre sú rôzne pasce, zombie sa dajú skopnúť zo strechy, upáliť v mláke benzínu ale najradšej ich kopnem tak aby sa nabodli napr. na sud pobitý roxormi a pod. A aj tá zbraň sa dá využiť efektívnejšie - treba enemákov triafať do hlavy, to sa potom dajú zabiť na jednu, dve rany. Zbraň môžte aj hádzať podobne ako v DI bez opotrebenia.
  • Morraw
    No pro mě to moc veký rozdíl není a dokonce ani 5% vs 100%
  • FEAR extraction point, FEAR Perseus mandate, FEAR 2, trojka stojí za 3,14ču
  • Morraw
    No zbraně se poškozují možná o něco rychleji než v DI, ale na druhou stranu zombíků není všude tolik a máš spoustu možností, jak se jim vyhnout. Rozhodně se mi nestalo, že bych musel co chvíli opravovat zbraň, když už, tak najdeš novou a neřešíš.
  • Rozdíl v 50% vs 100% je velký http://kuc.cz/5mrsdn

Jen to bere dost výkonu.
  • Co to poškození zbraní? Je opravdu tak zoufalé a hloupé?

Jinak k recenzím. Často opomíjeje nějaké chyby a další hlouposti které hráči vidí ihned...Je to jejich subjektivní názor. Bohužel dělají na webu kde jejich názor slouží někomu jako poradce před koupí...Když tam vynechá některé věci, tak to je rada opravdu "nad zlato"...
  • Morraw
    Optimalizace špatná. Ale veřím, že patch to spraví. I tak, na medium a 50% view distance ta hra vypadá stejně jako na high a jede plynule, takže neřeším.
    Grafika je pro mě ok, menší barevnost jepro mě naopak plus. Jen mi vadí ten film grain a celkově málo možností v nastavení.
    Ta interakce se světem je hodně wtf. Nic se nedá rozbít, zadny pohyb s predmety..
    Na druhou stranu parkour je skvělý, pohyb plynulý. Sedí do té hry a dobře se ovládá. Střídání dne a noci paráda. Není nad to, když se někde zapomenete a najednou se začne stmívat a vy musíte zdrhat do nejblizsiho ukrytu. Noc je opravdu noc a venku bych teda nezustaval.
    Při soubojích jde cítít tíha zbraně, celkově to je lepší než v DI. žádné health bary, čísla poškození atd. střelné zbraně se chovají tak jak mají a v řadách zombíků působí masakr.
    Příběh jsem zatím nesledoval, ale vetsinou je to klasika neco prinest.
    Celkove se mi hra líbí a nelituji predobjednávky. Tesim se hlavne na coop, díky kterému hra bude jeste zabavnejsi. Dal bych zatím 7/10
  • Takkze moje dojmy z Dying Light:
    Optimalizace n prosto silena, hra zere i 7GB Ram, WTF.
    Grafika je divna, ne fakt to nezachrani ze furt neco lita vzduchem a fouka vetr na efekt, textury nedetailni rozmaznuty, grafika seda nudna.
    Hratelnost je bohuzel asi ta nejslabsi stranka hry, proc tahle hra vubec vznikla a co nam tim tvurci rikaji je me zahadou.
    Dead Island byl daleko zabavnejsi a i graficky hezci.
    Zarazi me prvni recenze kdy uz ve trech hra dostala 9, jeden magazin dokonce udelil 94% proboha za co se ptam?
    Dying Light je naprosto zbytecna, spatne optimalizovana a nudna hra.
    Prvni kandidat na prusvih roku je tady.
    PS: Doporucuju dojit k autu a zkusit bouchnout do okna, co myslite ze se stane? spravne vubec nic okna dal vesele drzi v ramu, nextgen jak hov@do :-)
  • asi bych se nad sebou měl zamyslet *1*
  • ade

Každej se na tebe v*sere si proste jen jeden nieman z ceska. ubisoft nezajimas.
  • Jack1947
    Prostě mnohem variabilnější gameplay, dneska hold vítězí kvantita nad kvalitou... do toho ty skluzy taky přidali hned na lepším pocitu z boje souhlas. *4* *3*
  • Mě se třeba i na AI líbilo, že si nepřátelé dokázali z věcí kolem udělat krytí (skříňky), neustále se přesouvali, dávali si vědět mojí pozici, reagovali na zapnutou baterku, vykláněli se zpoza rohů (dnes ti skoro v každé COD-like hře nabíhají do crosshairu jak kachničky). Zkrátka si myslím, že na deset let starou hru stále špička a stále nepřekonána v tomhle ohledu. *2*
  • Caute, mam sanci na vraceni FC4 na Steam, kdyz jsem ho vytradoval za klice na CS? Byl to prece Steam gift, tak by to nemeli mazat kdyz byla hra zakoupena na Steamu ne? :D akorat toho tradera uz nejde dohledat no, asi nejakej podvodnik. Vim ze jsem idi*t tak mi to pls neopakujte :D
  • Jack1947
    Vidíš někdy se dá s tebou i souhlasit, AI byla prostě parádní - vojáci co ti zavaří dneska by z toho děti CODU dostaly osypky že cože se krejou co že spolupracují? co to k**** dělají že nenaběhnou pod zbran a kdo vymyslel hřebíkomet jakože cože? ta hra je tjěžká bůů. Zlaté COD kvantita převyšujicí kvalitu.

Ale jo Wolfštajn neměl zlou umělou stagnaci... když už se nevykrila tak aspon se hezky rozprskla *2*
  • Ty jsi ale frajer, stejně jako já, protože akorát včera jsem to už po několikáté znovu dohrál. Stále jedna z nejlepších FPS s dosud nepřekonanou AI v tomto žánru. *2*
  • Jack1947
    To byla sranda. *3* Taková správná béčková mimochodem to k Fearu moc blízko nemá, spíš bych mu poradil i další díly ale s tím že ten 2-3 se musí brát s nadsázkou. Mimoto pokud nehrál ten Datadisk... ten sem já neozdíl od Fearu dopařil Extraction point se tuším jmenoval. *4*
  • Alan Wake je pěkně atmosferický a hodně založený na příběhu. Ber kdyžtak ale jen původní hru, ne to stand-alone rozšíření.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit