Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nintendo oficiálně opustilo brazilský herní trh.

A začátek konce je na dosah ... Brazilci , takový "hopsavý národ ", tam museli mít s Wii balance boardem tržby ... *13*
  • Lukyz
    Nj, občas jsem asi moc naivní *1* 27. Ledna není daleko, takže se to brzy rozlouskne.
    Každopádně díky za objasnění.
  • GTA V Screenshots

Odpověď víceméně na Lukyza. Žádné screenshoty nejsou. Je to jen výtvor komunity. Abyste pochopili, přidávám screen, který asi nejvíc vystihuje, že fake screen může udělat dneska každý.

http://gtaforums.com/topic/760204-concept-gta-v-main-menu-concept/?p=1066790552

Obzvlášť vydařený...
  • Lukyz
    Jelikož se ani s přáteli nedokážeme shodnou jaká hra vlastně je, doporučuji Ti sáhnout po warezu, dát tomu min. 5h a pak se rozhodnout jestli do toho jít nebo ne... GL
  • Zdravím, stojí DA: Inquisition za ty prachy? Známý si to koupil a asi po 4 hodinách to přestal hrát. Prý to vůbec nedosahuje kvalit Origins. Totálně oholený skilltree bez možností specializací, boj se prý ovládá pouze jedním tlačítkem a je tak jednoduchý, že není třeba taktizovat. Otevřený svět se prý vůbec nepovedl a nepřátelé se tam potulují jak v Lineage 2. Podle gameplay videí se mi to moc nelíbí ale přece bych to chtěl zkusit.(Jo a trpaslík s náušnicema a odhaleným hrudníkem?) Dragon Age 2 pro mě bylo obrovským zklamáním a mám strach, že stejně dopadne i Inquisition, takže se ptám: Stojí to za ty prachy? thx.
  • Ja jsem strasna sranda... I kdyz obcas i jinak kdyz treba zlomi hul a pak jdou za JD jinak to nepouziva skoro zadna.
  • Jack1947
    Ty si myslíš že ho nikdo nepoužívá, ach drasto... ty si sranda

Myslím že, by už zlomily nad diskuzemi dávno hůl a šli by za JD. Bžunda by to byla, pro ně ( i pro mně?!) "kua už zase vidím ty bláboly a srajdy od Jacka1947"

Navíc tady na Games trollení dostalo zcela nový rozměr, co jak řikám prd´´l musí bwejt i kdyby na chleba nebylo.

Jinak ostatním přeju příjemný život bez nul jako jsem já, pro vás je totiž Detroller jako dělaný.
  • Porad nejak nechapu co by na tom byla strasna bzunda... zvlast kdyz detroller pouziva mozna procento lidi co chodi na mistni diskuze...
  • Jack1947
    Proč ne, vrátily by jsme se do starých kolejí a dlouháni by měli po vtákách.

Osobně mně to vůbec nezajímá, jsem rád že si mne někdo může odfiltrovat aby mé sáhodlouhé do nebevolajicí bláboly většinou o ničem ho chudáka neobtěžovali. *4*

Bohužel si neodfiltruje anonyma co trotluje na 50předplacených proxy, takže má smůlu a musí být sužován jiným výtečníkem. So do i, já to nějak už zkousnu. Občas mi to připadá že někteří anonymové zde mají priviligeia, v trollení... ale to se neřiká nahlas. Už zase se povyšuji nad anonymy, protože já osobně nejsem o nic lepší. To je taky dobrá hlína. *5* *12*
  • Proc?
  • Jack1947
    *15* To by byla bžunda kdyby se detroller rozbil. Hehehe. *4*
  • Keyz
    http://diskuse.tiscali.cz/games/bleskovky/obecne-1/?rootId=1614124&itemId=1614124

stačí vyhledat "site:http://diskuse.tiscali.cz/ detroller" *3*
    - Jestli to funguje netuším.
  • Keyz
    jj. V minulosti byla řada pokrokového HW, bohužel se to masově nepoužilo.
  • residentevilfans
    Krabice na PC zbytecnost ne ? Jinak PS4 verze ,krabici sezenes ze zahranici.
  • Fake
  • Kozy
    Můžete mi sem někdo hodit ten detroller prosím?
  • Jack1947
    Neřikám že stejné ale nic extra to fakt není a to byla první náročná hra podobně tehdy jako Far cry... od té doby nic ani do té. Úpřímně nevím ani kam by se měla grafika posouvat, směrem k dokonalému vyhlazení, fotorealističnost je už aut. Nevím jen mi to příjde fakt málo... tesselace , stíny to je hezké a možná i účinné ale je to málo aby každý nový Directx jen vylepšil ten stávajicí mi nepříjde úuplně ono.

Tehdy se HW platil a hry tak vypadali, dneska v tom vidím minimální přínos. Nevím třeba ještě nějaká hra co fakt bude vypadat nějak hodně parádně se ještě chystá. Tedy by to znemenalo že od konzolí se k rom rozlišení a větších fps zas tolik neliší. Ještě že se už hry ani nebudou načítat a pak taky výjdou neoptimilizované a taky nedokončené. Zblízka ty textury v 80% hrách, jsiou beztak hnusné a smrdí to stále dx9 (néli8).
    Ta doba je ještě asi daleko kdy hry budou zas někde dál. To mně až tak na grafice ezáleží jen by člověk čekal že od dx10 (9) doba pokročila poněkud více. Neřikám že vůbec ale změny jsou a jak páíše keyz ještě ne u všech her.
  • No, ale ten pokrok jen tak nastat nemuze. Ba dokonce bude hur. Uz se s integraci zacinaji projevovat kvantove jevy (uz asi od 8nm) a proste ten tranzistor uz o moc zmensit nepujde.

A nesouhlasim s tim, ze od 2007 to vypada stejne. Dost velka prace se odvedla napr na stinech, nebo tesselace. Mnohe sceny vypadaji kvuli tomu o dost lepe. Hold uz veci maji relativne spravne tvary a nejsou na prvni pohled neobvykle hranate.
  • Jack1947
    Metro LL nejhezčí hra? ano není to špatné ale nejhezší je silné slovo. Vanishing ethan měl nádhernou grafiku to jo ale to bylo všechny jak píšeš chyběla tam interakce. Tedy ta grafika byla nevyužita.

Nemusíš psát ještě víc her, víme že hra na úrovni Crysis, v dnešní době hold není no. Ještě není nic co by Crysis překonalo, ano menší věci zde jsou atp... ale žádná evoluce. Přešlapuje se na místě a zaobírá se více detaily než celkovou grafickou stránkou.
  • No ja nejsu zadne fanda umelckech her nebo clovek co tomu rozumi, ale Carter me prisel doslova jako umelecka hra (muj pohled) Jinak kdyby tam bylo vic veci, zvirata vic lidi atd, asi by ta grafika nebyla tak pekna. Tak zahral Metro LL, asi nejhezci hra v soucase dobe (ja vim je to tunel)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit