Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua
    Neco podobne umnel uz stary MatroxG400 tam to byl Bump mapping.
  • Jack1947
    Vzhledem k tomu o jakou hru šlo, tak takové grafiky bylo až škoda no jak brečím kua nad grafikou, jen vyjadřuji moje rozpolcení nad dnešní grafikou že jsem čekal více kua.
  • Ja ti asi nerozumim, jak byla zbytecna? V komentu nahore brecis nad grafikou a kdyz ti napisu hru ktera ma peknou grafiku, tak napises ze byla zbytecna, co to kua je :-D
  • Beamdog připravuje novou Balgur's Gate hru, která vyplní mezeru mezi Baldur’s Gate: Enhanced Edition a Baldur’s Gate II: Enhanced Edition.

no to som teda zvedavy...ta medzera, ktoru spominaju, je predsa vysvetlena v intre BG2
  • No já největší přínos za poslední dobu vidím v dostupnosti většího rozlišení než 1080p, sam jsem si pořídil 1440p a jsem nadšený :)
  • A neni to jedno?
  • Tak uprimne je mi sympatictejsi kdyz to nekdo resi HW, nez ty sra*dy jako obvykle *3*
  • Jack1947
    Ten jsem hrál sice na 8800GT ano grafika byla ok... ale takhle jsem to nemyslel. Dobře byla parádní ale zbytečná dá se říct.
  • Ronox
    Piš si to na blog a pak sem jen postni link. Aspoň tím nezasv*níš část stránky.
  • frag.ment
    Cože? LOL
  • Jack1947
    Obávám se že máš pravdu, je to smutné že defakto od 2007 zde nebyl žádný větší pokrok a to už je drahno let.
  • Jack1947
    Ano vystouplé a více detailů na to benchmark nepotřebuji. Chápu ale příjde mi to jako něco co tu mohlo být již dávno no.
  • Jack1947
    Napsal někdo kdo je tak starej že už zahnívá nebo co lol. Je to hodně společné s hrami atp...
    Jaké hovadiny, prostě jen můj názor ... ale co zbytečné něco rozepisovat.

Blog zbytečné, už jsem psal není času nazbyt a ještě - se musí člověk o to starat a za tu práci to nestojí. Dříve když jsem byl ještě na základce měl jsem forum o mobilních hrách (java) , taky o to zájem časem opadl.

Dneska se blog nevyplatí, aspon ne lidem jako jsem já - jestli názorům které hlavu a patu mají se řiká svinění ale ty bezmozkový trotlové co tu vesele tapetují sáhodlouhé kydy bez špetky rozumu.
    Je ok, tak to sorry... zajímalo by mne co zde řešit. Když někdo něco řeší... jasně budu se ještě registrovat na Xfor a bůhvíco o pctuningu kde bych stejně nezapadl protože nemám uber pc.
    Být o pár let mladší, tak si možná "blogík" aj založím ale takhle no to fakt ne.

Navíc, a to je mnohem prozaičtější a zásadnější otázka byl bych na tom blogu? sem bych přišel stejnak. ..
  • na PCtuningu by mu nikdo nerozuměl... tady už to pár lidí je schopnejch rozklíčovat, co vlastně chce :D
  • frag.ment
    Jacku, ty tvoje výplody, které k bleskovkám vůbec nepatří, bys měl asi směřovat někam jinam. Hlavně tvoje hardwarové dotazy se řeší třeba na PCTuningu nebo dalších webech zaměřených na HW. Nevím, proč to tu zaplácáváš takovýma hovadinama.
  • KUA ta fotka není jen o maximální teselaci , protože jak se říkalo i kdysi - Benchmark nehraješ a pokud máš stále platit krvavou daň v podobě výkonu , tak i na nových kartách a současném herním SW si teselačních skopičin naplno neužiješ ;) Takže stále - nejlepší je ten bechmark , kde to alespoň vidíš .....
  • To bude tim, ze kdyz prisli x360 a ps3 tak byli na urovni, ba dokonce o malinko silnejsi, nez high end PC. Zatimco xbone a ps4 jsou tak mid end.

a pro Jacka: Grafika uz proste dosahla takove urovne, kde se da pomerne obtizne pridavat na kvalite obrazu. Proto mas nove generace dx, ktere vypadaji skoro stejne jak dx9. A neni tak zasadni skok v kvalite obrazu. Podivej se treba sem http://i.imgur.com/ChsSwUE.png .
  • kostejnesmrtelny
    Scott Manley je naprosto super, a to KSP nehraju :)
  • Thorar
    Díky za tipy, kouknu na ně.
  • Jacku zahraj si Vanishign of Ethan Carter, a uvidis co zvladne Unreal engine 3 kdyz nejsou tvurci lini. A Metro je taky nadherny, hezci nez Crysis 3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit