-
tak to moc nefunguje, když jsi pořád tady
-
Pokud to nebylo schválně, tak to považuju dokonce za Petrovo selhání, protože nevím kdo jiný by už měl vědět a pohlídat si to, že není vhodné nasadit neotestované diskuse na Tiscali zrovna během E3. Nechodim jinam, tak nevim, jestli nadávají i nějaké mamky na jiném specializovaném webu Tiscali, ale pro Games to prostě vhodné nebylo. Pokud za to Petr nemůže a rozhodl o tom někdo jiný (pravděpodobně nehráč), tak se omlouvám.
-
já myslím, že na návštěvnost to zas takovej vliv mít nebude. Stačí se podívat, kolik lidí tady pravidelně vidíš a kolik web celkově navštěvuje. Do diskuzí chodí jen malý procento.
-
Píše tatar jack... 😀
-
"Možná se neumíš nejlépe vyjadřovat " zabil 😂
-
Třeba ho nechali, aby vyfiltrovali retardy.
-
hej. bez tej ukričanej menšiny, čo je ochotná dať feedback by si ale nič nesadlo a hra by vyzerala dovrzane aj po x-tom patchi. -> na margo večne nespokojnej menšiny
osobne považujem za katastrofálne zvládnutí už tento prechod na beta test nových diskusií, tak snáď sa aspoň v tiscali pochlapia a urýchlene to poriešia. games mám rád, chalanov sledujem už od čias starej level TV (pamätám prvé diely), preto ich neopustím kvôli zle zvládnutej diskusii, ale zamrzí to. -> na margo návštevnosti
-
Hlavně že tu jsou lidi jako ty , pilíře komunity Games 😀😛😇 Myslím že už máš dost. Od té doby si ignorován 😉
-
Možná se neumíš nejlépe vyjadřovat ? nechci tu rýpat/pitvat ale vidím tvůj nick a obrázek a četl jsem tvé příspěvky. Mají to tady hodně roztodivné.
-
Já myslím že jako u všeho když se bude dokola upozornovat, tak se to povede ale já už se smířil s tím že to teprve nahodily a zabývat se budou až ve všední den.
Jinak ještě doufám že pokud se tady tyhle vlákna smažou že to nebyl spam nebo hejt jenom feedback a nebylo kam jinam napsat protože "ehm"
Pevně věřím a doufám že už budeme brzy ve fázi beta, zas tak špatné to není jen pár mušek zlatých - a budeme zase doma.
-
Kdyby ti na tom webu opravdu záleželo tak sem nepíšeš, nebo alespoň ne takové 🤮
-
Jsem tolernatní a do jisté míry i celkem trpělivý člověk ale aby se můj oblibený web měnil v bludiště chaosu tak to tedy ne!
-
Je to asi jako každý start velké AAA hry která potřebuje něco online. Na začátku to každýho se*re, ale do pár týdnů je vše OK. Prostě se to nevyplatí to nějak hrotit, za chvilku si to sedne a oni to nějak přežijou.
p.s. a když se koukneš na návštěvnost a na počet přispěvatelů do diskuze, musí ti být jasný, že je to tak nějak jen hlasitá, věčně nespokojená menšina.
-
Já jsme teda nechtěl rejpat, ale nedá mi to se nezeptat. Opravdu jste ve čtvrtek do celý Tiscali "rodiny" pustili totálně neodladěný diskuse (fakt by mě zajímalo proč nebo čí to byl nápad) v pátek tady Petr nasbíral nějaký rychlý feeback, v 15h padla a celý víkend na to nikdo nešáhnul? 😀 To už to tady máte fakt tak u zádele nebo je za tím nějaký důvod? Sry, ale přijde mi to fakt zvláštní.
-
pripájam sa k tomuto postrehu. nové riešenie diskusií je katastrofa. neprehľadné, neodznačujú sa tagy "nový príspevok", nie je možné zistiť či na mňa niekto reagoval v diskusii.
chápem, že toto je pilotná fáza (taký beta test) a vychytávate muchy, ale... vlastne áno, chce to pevné nervy. prechodovú fázu vydržíme a bude zas dobre.
P.S.: vďaka všetkým, ktorí upozorňujú na chyby a pomáhajú tak veciam napredovať. ako čítam diskusie spätne, je vás dosť.
-
DOTAZ: proč byl odstraněn můj oblíbený emotikon obracející očí v sloup, ale zůstal blicí smajlík, za který mě zabanujete kdykoliv ho použiju? a není to trochu divné, mít na stránkách emotikon, který se nesmí používat, resp. nebylo by jednodušší ho dát pryč, když už tedy nechcete, aby ho lidi používali? 😉
-
Nefunguje/ nezajímá Kdo hrál Flatout kvůli multiplayeru ? ( který tam ani nebyl)
-
Dětinské je krást hry 😉
-
Spíš myslíš - ten mi nefunguje, ne?
-
For honor - Má to kampan a baví mě to opravdu povedené ( souboják je trochu podobný Kingdom come) parádní grafika efekty, ozvučení.
No ale multiplayer nic moc tím myslím že jsem zkoušel jen duel a zjevně kvůli dedicated servrům to má nějaké problémy odehrál jsem asi 5her a několikrát jsem byl vykopnut ze hry s tím že connection lost - třeba s jední při odvetě to docela naštve :/ takže tak ale určitě to budu hrát je hezké že zbraně, brnění lze dostávat levely. Nikoli penězi a hned si člověk i nagriduje na nové bojovníky.
Takže určitě stáhněte už kvůli povedené kampani a zajímavému soubojovému systému. Lol vypadá to že se nudím ale dneska je tu celkem mrtvo :P