-
Opravdu by byl problém, vyřešit nějak nové příspěvky? - vždyt u bleskovek které se musí nakliknout ještě divným způsobem a i u ostatních to je hrůza a navíc ted nevím jestli mám reakci, kolikrát ani jestli přibyli nové příspěvky - stali se z toho pěkné luštěniny a nejsem si jistý jestli bude každý ochoten luštit a hledat >:<
-
ten mě nezajímá, i když chápu že je to dětinské rýpání od tebe.
-
A co mulťák?
-
Wreckfest- Dojmy Konečně pořádno destrukční derby ne opravdu, je to sranda navíc tam jsou závody a derby sekaček na trávu! 😎😍
Co je hlavní hratelnost prostě destrukce, kdyby tam nebyli závody založené byt první z 3 závodníků tak by to bylo ještě lepší, je tami tuning dokupování lepších vykonných částí do auta a nakonec i odemykání nových aut i když každé je určené na jiný druh závodu což je celkem škoda.
Grafika neoslní ale taky neurazí takový průměr až nadprůměr důležitější je destrukce dá se nastavit realistická ale ta by mi asi kazila hru dále tune up zdvih kol , síla brzd atp
Jediné co mi trochu vadí že se musí do dalších šampionátů asi nagridnovat dostatečný počet bodů k jejicjh odemčení. Mohlo tam být více věcí než kariéra a custom ( i když to jsem nezkoušel) Ne není to Flatoutr ale komu to vadí je to po hodně dlouhé době hra kde je součást i pořádná destrukce karosérii s tím že je třeba využívat dobře brzdu jinak se převrátíte na střechu.
Ozvučení hudba parádní, je vidět že za 2-4roky od Early akcesu ta hra urazila dlouhou trat ale ještě je třeba pár věcí doladit. Přidat nějaké ty sranda disciplíny ( něco na pobavení) a bude to i na 9/10. Oproti minulým mdlým Flatout4 které sice na disku mám ale asi už nezapnu.
Ještě mi trocu vadíže každý závodník je jak přes kopírák s helmou podobný, nicméně to je možná i záměr páč je to derby hra. Je až s podivem že se na něco podobného čekalo tak dlouho ale stálo to zato.
-
Spíš doživotní BAN! 😛
-
Mě spíše příjde že kdo není jako Veskoslav jako by nebyl, ale zakazovat
někomu internet nebo přispívání to je na internetu více méně legrační. -
A prej že urážení redakce je zakázané:)
-
Když teď přestaneš psát, tak tě možná někdo za pár let dožene :D
-
Je hezké že tu máte tolik různých nových for ale zatím nefungují Připomínky, náměty a tipy ! Ocenil bych kdyby se většina reakcí dala dohledat jako předtím že kliknu a hned vím co kdo reagoval na můj příspěvek... Nadpisy by taky nebyli špatné takhle se z toho stává hroznej chaos kterej je jen oddělenej barevně... jinak to zatím působí stále jako nějaká erly mobile verze ale jak již jsem psal chce to klid a pevnéé nervy a vydržat věřím že se to brzo zmákne 🙂
-
Nevím, myslím že jich mají akorát ale díky za podporu a uznání, ono to není tak hrozné myslím že anonymní dny už celkem skončily ( viz jedna nová diskuse s tím hitlerem) takže budou mít individuality jako jsem já klid.
Jsi jeden z mála tady kdo není úplnej ignorant, blbec atp a toho si vážím, je to celkem důležité a pomáhá to překonávat různé strasti. Takže díky. Zas ale to nepřeháněj :D
-
Každý ne, nebuď zbytečně skromný. Chce to široký herní rozhled, buldočí vytrvalost a hroší kůži, se kterou čelíš pravidelnému šikanování. Kdo ví, když nepolevíš, třeba se tu jednou staneš herním redaktorem.
-
Já bych to viděl na pozvání do FC.
-
Ne ne, o nic nejde jenom věnování trochu času každý den a zvládne to každý 😉
Co pozvat Drakena taky by mě zajímal člověk co vyzobal již tolik her :D jokes aside a nakonec jako vždy by jste byly zklamání z toho kdo sedí za monitorem, takže necháme to takhle pokud možno anonymní he :-)
-
Jacku,
máš zdaleka nejvíc příspěvků ze všech, kdo se tu
kdy objevil. Ty seš takovej maskot Games.cz a měl bys dostat nějakou
redakční cenu. -
sto opic, sto PC a výsledek je stejný Jacku 😂
-
Ha mám více příspěvků i než legendární všehoslav :D
-
Neorzumiem tejto novej diskusii. Otvorim si odkaz na games.cz diskuze a hodí ma to na stránku diskuze.tiscali.cz. To je ok. Ale potom sú tam len Nejnovější příspěvky, Nejnovější diskuze + fórum kde sú nejaké dve témy.
Chýba mi tu všeobecný odkaz na bleskovky, fight club atď ako to bolo na starej diskusii...
+ Keď reagujem na nejakú bleskovku tak nieje jasné na ktorú. Predtým to bleskovku skopírovalo do nadpisu komentáru teraz si musím domyslieť podľa obsahu.
Mohli ste to dať na nejaký záložný server na test (kludne aj verejne) a až potom si sprasit stránku... -
Mne sa favicon nezobrazuje ani na hlavnej stránke games. Chrome
-
Přesně to jsem chtěl akorát taky napsat!:) Akorát mně se nezobrazují v Opeře, takže to bude zřejmě globální problém.
-
Diskuze.tiscali ve FF nemají favicon