-
To nemusíš.
-
Nesouhlasím
-
Nesouhlasím
-
22:00
Sony nabízí přes 20 vybraných PlayStation hitů za sníženou cenu, každý z nich vyjde na 19,99 €.
komentáře
nenabízí, bleskaři, nenabízí...
-
To je přesně tvůj problém Jacku, spamuješ příspěvkama, který nikoho absolutně nezajímají.
-
<span class="time" title="19. 6. 2018 12:00">12:00</span>
Vývoj <strong>Cuisine Royale</strong>, původně aprílového vtípku od vývojářů z Darkflow Studios, pokračuje. Pokud si nainstalujete Early Access verzi do 25. června, získáte tento battle royale titul zdarmaUrčitě zkusím, vypadá to dost legračně přiblble.
-
Kingdom Come Deliverance E3
Rozhovor z E3 2018 o DLC "From the Ashes" a Hardcore Módu
Odkaz na video (Eng)
-
Ještě mě dost štve ten neskutečně dlouhý a random loading - hra má tendenci padat bez oznámení předem. To se ale nějak vymákne.
-
To podle mě není problém ale spíše že přímo/nepřímo urážíš narážíš na autory(článku) či redakci. Takže asi tak no.
-
To není rozčilování ale normální feedback/připomínání a dávání námětů /připomínek jak by se to mohlo vyřešit lépe. Jestli to nechápeš tak to je tvůj problém a necháváš si rád sráat na hlavu. Týden /dva haprovat ano ale ne rozbité.
-
Mám rád tyhle diskutéry, kteří "jsou na internetu už dlouho" a všechno ví, všeho znají. Ale ještěže tě tady máme, jinak by redakce vůbec nevěděla, jak z téhle prekérky ven.
-
ekonomické bilanci? ty jsi ale vtipálek 😂
ne teď vážně, už jsem na internetu dost dlouho, umírající web poznám na sto honů, vždycky je to stejné a to píšu jako člověk, co si zánik games.cz opravdu nepřeje
-
Mě by se teda líbilo kdyby to někdo tak nějak shrnul.
-
Pozdě :D Podle mě už všichni řekli, co chtěli.
-
No, vzhledem k tomu, že imho nevíš naprosto nic o vývoji navštěvnosti games.cz, tím spíš o jejich ekonomické bilanci, tak je celý tvůj příspěvek a názory o "umírajícím webu a jeho sestupu" úplně o ničem.
-
nerozčiluji, vnímám to jako krok k záchraně umírajícího webu, sice malý, ale aspoň nějaký. Z marketingového hlediska i web jako výrobek/služba procházejí různými fázemi, zde je na celkem patrné, že games.cz už jsou dávno za fází kdy byli na vrcholu, teď pokračují v sestupu, musí něco udělat, aby nespadli úplně, což se částečně děje, změna šéfredaktora, nabrání mladých autorů, větší zaměření na videa proti psaným textům, úprava diskusí, zkrátka změna, i když pořád ne dostatečná, ale věřím že tiscali v tomto ohledu vědi co dělají
-
Já spíš nechápu, proč se tady všichni tak rozčilujete, že jsou diskuse pár dní rozhašené? To Vám vážně v noci nedá spát, že web prostě přešel na nové diskuse a jako u čehokoliv jiného se zkrátka při ostrém spuštění objeví problémy, které se pak postupně vychytávají? Sice souhlasím, že načasování na E3, kdy vychází kupa článků a o to víc se diskutuje, není nejštastnější, ale to vážně někdo (kromě Jacka), může trpět tím, že holt týden nebo dva to bude haprovat? To už mi fakt, přijde, že to tvrdé jádro tady jsou jen totální nerdi, kteří nevytáhnou paty z baráku, a jak trošku něco nefunguje na jejich "oblíbeném" webu, tak vytáhnou do boje, protože nemají pro co žít. Začněte trochu žít, kluci. A když už nemáte žádný život, tak místo tlachání na diskusích hrajte alespoň ty hry.
-
já si klidně rýpnu, ale škoda že doména amateri.cz je už zabraná 😈
-
díky za pobavení po ránu, zasmál jsem se hezky
a ano, vyjadřuju se jak mi zobák narostl, co na srdci, to na jazyku, protu tu mám taky furt nějaký banán, ale měnit to nehodlám 🙂