Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Worhammer
    Jedu do Prahy! No toš to su na vás zvědavé, liberální hnóju! :D 

Jsou tam nějaká zajímavá místa pro zábavu? Nějaké místo, kde bych si konečně mohl vyzkoušet Forzu Horizon 2 na Xboxu One, berte jako příklad. Krom toho jsou tam třeba nějaké dobré herny? Můžu navštívit redakci Games.cz?  

• Lukass
    Mel bych dotaz, muze mit zdroj vliv na obraz ve hre,  tzv.  shimmering,  zrneni,  nepravidelne hrany,  blbnouci stiny,  a blbnuti ambientni okluze.  Blbne me to i na integrovane grafice,  talze GK to neni. 

Pc me vratili z reklamace ze je vse v poradku na jejich systemu,  ze se problemy vyskytujou jenom v mym systemu,   ale me pc furt blbne i po zmeme disku a formatovani. .  Uz su uplne zoufalej :(

• homeles8
    Hele, z mobilu mi jde psát.  Nevíte proč se mi na PC neobjeví tabulka na psaní komentářů ?
  • PanS
    Hlavním vývojářem <strong style="margin-top: 0px;">Crackdown 3</strong> je nyní Sumo Digital. Dave Jones (tvůrce série) ani studio Reagent Games se již na vývoji nepodílí. Jaký to má dopad původně prezentovanou masivní destrukci města je zatím ve hvězdách.<span style="background-color: rgb(51, 51, 51);"> </span>komentáře

Zajímá tahle hra ještě někoho? Podle všeho to vypadá, že se z toho vyklube takovej The Last Guardian od Microsoftu.

• victor
    Asi jsem divnej ale vrchol GTA vidím v San Andreas s hot Cofee módem  .... od té doby jsem víc reálií od téhle série nedostal . GTA5 naopak hodnotím jako hodně přeceňovaný arkádový odpad - ale vkus next gen dětí je dnes už prostě takový - Arkádovitější  .  
  • victor
    Můj soukromý názor je , že si sou moc dobře vědomi určité vyčpělosti westernu jako nosného žánru . Celá  Red Dead sága mi docela splývá s GUN  . Příběh postavený na klasických klišé a reáliích konce devatenáctého století (začátku 20...) prostě může nabídnout očekávané maximum a pak se začne lehce opakovat .

To že není remake druhého dílu Red Dead na PC či PS4 prostě připravilo nosnou půdu pro nový díl . Ono se bude krásně znova číst jaká to pecka přišla na PC /PS4/snad i XBOX než číst recenze ve kterých by si dovolovali srovnávat remake s novým dílem ... popravdě k objevnosti by bodíky přibývaly jen stěží . Navíc by si většina lowcost hráčů vystačila se starším dílem a ten na PC by musel hodně slevnit aby se pak vůbec ještě prodával.  

V absenci Red Dead Redemption remake  vidím  jasný ekonomický kalkul a ani se tomu nedivím - western není nafukovací , jak  se mohl přesvědčit i Will Smith s Wild Wild West  ;) 

• Mart9
    No a já nesouhlasím, protože se mi snaží vnutit, že bych snad chtěl, aby to vydali v současnosti. První příspěvek jsem jasně napsal v minulém čase a v tom druhém jsem opět mluvil o vydání před oznámením druhého dílu.
  • Jack1947
    Víceméně souhlas s uchem
  • ucho
    jako RDR byla skvělá hra, ten svět je vlastně obrovský a to prostředí pěkné, zub času na tom není zase tolik vidět. úspěch by to patrně mělo i dnes, ale ona ta konverze z PS3 není tak jednoduchá a klidně by jim to mohlo vzít rok. ten čas mohou logicky využít mnohem efektivněji na aktuálnější věci. a s těmi prodanými miliony nevím no. jako vydat to před 2-3 lety na PS4 proč ne, ale teď s RDR2 za dveřmi se to prostě nevyplatí. ale kdo ví, třeba to ještě někdy v budoucnu oživí. je pravda, že je to významný titul.
  • Jack1947
    No vidíš a já hrál pořádně dohrál paradoxně až na mobilu ( kde jsem se až divil že to je tak krátké, zkusil i Vice city ale to už mi moc hw nepobral)

RDR rozhodně nebyla nějak závratná hra tebe jen štve že si to nemůžeš zahrát.
  • Mart9
    RDR má kolem sebe takovou auru, že kdyby to před oznámením druhého dílu vydali na PS4, zase by toho tutově prodali miliony. A pak mohli druhým dílem pěkně navázat.

Já si třeba plánuju zahrát GTA 3, protože jsem ho před těmi 15 lety nedohrál.
  • Jack1947
    Nedáválo ale bylo byto hezké překvapení.
  • Jack1947
    GTa3 remaster/remake by byl vtipný a nikdo by ho nečekal ale ano horší ale stále celkem důležité milníky já bych si je zahrát chtěl i na nové konzoli.
  • ucho
    ono ty remastery z PS3 asi nebudou sranda. navíc tohle je ten typ hry, kdy ti stačí novější díl, tedy RDR2. nebo snad chce někdo hrát GTA4 a GTA3, když má k dispozici GTA5? takových lidí moc nebude.
  • radim.zaty
    Proč by firma, která není nijak zainteresovaná v prodeji konzolí, měla řešit, zda má, nebo nemá exkluzivní hru jen pro konzole?  je to prostě business, pokud si spočítají, že to má smysl vydat na PC, tak to na PC vydají. Vzhledem k prodejům GTA 5 na PC, by to dávalo smysl.

• SalemCZ
    Counter-Strike: Global Offensive bude mít nové UI

Nejspíš brzké době se hráči CS:GO můžou dočkat nového menu a lehce pozměněného interfacu. Už teď si ho hráči můžou vyzkoušet na offline server, nebo privátních v betě. Counter strike blog

• Mart9
    Asi jim prachy smrdí, když nebyli schopni udělat remaster prvního dílu na PS4
  • Draken69CZ
    Vydavatelský model á la GTA V se jim celkem vyplatil čekal bych něco podobného.
  • Jack1947
    Možné to je ale pak by neměli nic exkluzivního jen na konzole, možná že bude por RDR1 aby byl rovnou druhej díl se mi moc nezdá 🙂
  • Lukyz
    Spekulace: Na webu VG24/7 vyšel článek, který tvrdí, že Red Dead Redemption 2 vyjde i na PC.
    Usuzují tak na základě LinkedIn profilu jednoho z vývojářů Rockstaru, který si mimo jiné do portfolia uvedl Red Dead Redemption 2: PS4/Xbox1/PC 

Tak co? Podle mě to takovej nonsens není, prachy RS určitě nesmrdí 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit