Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant

Měl bych zajímavější výzvu než nějaký počet příspěvků, Jacku. Víš, jak se teď po otevření stránky pod tlačítkem "Diskuze" rozvine přehled nejnovějších příspěvků s ikonami avatarů? Jsou tam dvě sekce - "Diskuze" a "Fóra". Pokud by se ti tenhle přehled podařilo kompletně obsadit vlastním avatarem (tedy smysluplnými postřehy v každé nově zobrazené diskuzi) tak by to byl ečívment, co hned tak někdo nesvede.

Když se tam teď dívám, musím konstatovat, že už máš solidně nakročeno. Bude stačit doplnit jen opravdu několik textů a zdokumentovat to vítězným screenshotem. Co ty na to?

• Jack1947

500? to se snad ani nedá, možná 500 příspěvků s reakcí... ale stejně moc vysoké číslo podle mě více než 50 nedám - .- kdybych se snažil možná bych 200 napsal ale asi ne.

Myslím že bych dal maximálně 100 ale záleží na okolnostech ono taky není pokaždé vždy tolik co říct. Ještě zabavit, mít nejakou informační hodnotu - to je nna jednoho člověka hrozně moc 😬 Navíc když tu jsem jen několikrát za den.

• Hanzales
    Souhlas. A měli by mu omezit příspěvky na 200 za den. Teď jich bude počítám tak 500 :D
  • Tady všechny unavuješ ty.
  • Jack1947

<span class="time" title="26. 6. 2018 12:00"></span>
    Obrazem: Porovnání pohledu na město ve hrách <strong>Spider-Man 2</strong> a <strong>Spider-Man</strong>.

To mi nepříjde nic moc, porovnání s Spidermanem3 by bylo podle mě mnohem lepší.Myslím to vzhledem k rozloze města  (I když chápu tehdy Spiderman2 byl vrcholem předminulé série)

• Jack1947

Josefa Farese (šéf vývoje hry <strong>A Way Out</strong>) unavuje, jak jsou lidé posedlí délkou her a jejich znovuhratelností.

Mě zase unavují lidi jako Fares😐

• Jack1947
    Určitě bych byl takovej debill abych si něco koupil online(poštou), radši rovnou obchod s bazarovkama.
  • Asi nejzajímavější mi přijde fakt, že ty hry nemají obal. Jak se k takovým kopiím dostávají...?
  • SalemCZ
    tak já vím třeba že minimálně na Andělu v Praze je shop kde taky mají použité GoW a to je kamenný obchod.
  • Na českých bazarových stránkách, jako je Letgo nebo Aukro, se často objevují prodejci, kteří nabízí klidně i nové hry, za polovinu nebo i čtvrtinu ceny, dost často bez obalu a mají třeba 20 kusů.

Tohle je příklad takového prodejce. 
    Nevíte někdo jak je to možné? Protože legitimně to určitě nepůsobí.

• Lukass
    Deje se to hned,  mihotajici zubaty stiny,   shimmering,  atd. 

Teploty vsechny ok,  a i ty hry normalne jedou,  nepadaji.  Je to fakt divny

• Jack1947

Bývalý vývojář z Rockstar Games se ve svém životopisu zmínil o doposud neoznámené PC verzi <strong>Red Dead Redemption 2</strong>

Nuže, jsem se mýlil ale na mojí obranu předtím to nebylo potvrzené dneska jsem to taky viděl na jiném webu, no nic no asi důvod bouchnout šampanské každý se může mýlit, já tohle prostě nečekal že RDR2 má šanci vyjít na PC😀

• Draken69CZ
    Dvanáctiletý britský hráč utratil za tři dny ve Fortnite téměř 700 liber.

Závislost na mimořádně populárním hitu řešili i rodiče teprve devítileté britské dívky. Děvče bylo na hraní Fortnitu tak závislé, že se musela s těžkou závislostí jít léčit.

• radim.zaty
    Ty nejspíše ne, ale je ti známo, že je Fortnite velmi populární a pro spoustu lidí (hlavně tatínky od předpubertálních hráčů) bude tento bundle atraktivní?
  • Jack1947
    Já mám taky dokonce ještě starší v pohodě... ha no pak že to diskem bejt nemůže 😉
  • Jack1947
    Tak jistě ale je to jen kontrola a ten disk se může hodit třeba do budoucna jako záložní, o nic nejde. Tím myslim kontrola chyb přímo ve Windows.
  • Hanzales
    Jednak je to ta nejnepravděpodobnější varianta a jednak jak vidíš stejně bude mít nový disk (počítám přikupuje SSD což se vždycky hodí).
  • Jack1947
    Nebylo by lepší ho třeba jen zkontrolovat na chyby, než hned měnit.
  • Hanzales
    Drzim palce, nechci to zakriknout, ale s tim zdrojem a diskem by jsi mel byt v suchu. Zkus preventivne taky dve tri verze nvidia ovladacu nazpet (jeden nikdy nevi)
  • Lukass
    JJ, dokonce nekolikrat preinstalovan.  Uvidim az budu mit ten jinej zdroj. Disk budu mit  novej zitra a na neho nainstaluju cistej Win.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit