-
Běhají mu tam jakoby duchové z videa to třeba tak zřetelné bejt nemusí ale ve hře to asi bude otravovat.
-
"je vcelku normální, že má disk vadné" Cože?
Jinak taky jsem si ničeho moc nevšiml, čekal jsem nějaké artefakty a nic...
-
Jenže restartovat se musí i když jedeš 24/7 aspon jednou za týden/dva. nevím ale jestli tohle může dělat disk ? je to možné až tak velké zkušenosti nemám. Je to spíše jak takový duchové ale tomu kolísání napětí bych věřil, potom ještě jestli třeba není nafouklej kondík na desce ale to by asi ta deska moc nejela... nebude spíš problém zde.
-
Zamer se na okna, mel sem i lepsi videa ale uz je nemam.
-
Hele já to říkal jako jednu z variant hned. Pokud tam máš vadné sektory, budou přibývat a bude hůř. Hned s ním pryč. Systém pak samo bude třeba nainstalovat na nový disk odznovu.
Jako ano Ucho, selský rozum říká, že problémy s vykresolváním grafiky nebude dělat HDD, nebo zdroj (zdroj s kolísavým napětím už jsem toto ale jednou dělat viděl). Nicméně pokud se na ten vadný disk zapíší vadně např. ovladače GPU, může ti systém jet, ale zlobit.
Možná mu win občas vytuhnou, nebo se restartují, lidi s věčně rozvrtanýma windows to někdy berou jako samozřejmost :)
-
ne, diskem to není určitě. je vcelku normální, že má disk vadné
a asi jsem slepej, ale v tom krátkým videu jsem si nevšiml ničeho.
-
https://www.youtube.com/watch?v=JChOqKm-pvM
Video z GTA 5
Jeste posledni vec tohle me pise program Hard Disk Sentinel:
Počet vadných sektorů na tomto disku: 496. Obsah těchto sektorů byl přesunut do náhradní oblasti.
Založeno na počtu remapping operací, vadné sektory disku mohou tvořit nepřetržité oblasti.
Je doporučeno, pravidelně prohlížet zprávu o stavu disku, kde naleznete popsané všechny nové problémy.
Je doporučeno ihned zálohovat a předejít tak ztrátě dat.
Muze byt problem zde, a tim padem teda vadny disk?
-
Tak to bude problém jen který máš ty a nikdo jiný :P ne nevím, ramky to nejsou gpu to není procesor? hraddisk co vyndat pro jisztotu ( odpojit všechny disky až na ten nový) když se něco jebe má se elimovat co nejvíce možných faktorů...
-
Monitory uz sem menil, bez vysledku
-
Monitor ? kabel od monitoru, špatný kdo ví možností je plno a řešení jen jedno...
-
Neni, na integrovane to dela taky.
-
to je grafika, kámoš to měl. Zkus na google najít problémy s grafikou tohle bude mezi nima.
-
nemůže to být elektřinou.
-
Vsechny hry, je to takovy zrneni a pohybujici se zubaty hrany, blikajici svetla. Ve dne je nejvetsi problem s okluzi a vegetaci, v nocnich scenach me pres monitor jezdi hrany, blikaji svetla, obcas probliknou textury.
Teploty vseho OK.
V podstate to tak nejak zacalo kdyz sem modoval to GTA, myslel sem ze je to v driverech, nebo v registrech neco prepsanyho, ale formatoval sem disk a instaloval cistou instalaci win, zkusil nekolik driveru a furt nic.
-
netuším detaily. zásadní je, jestli to dělá u více her. pokud ne, není to v HW. pokud to dělá i integrovaná grafika, hledal bych problém v systému, pamětech a nejlepší kandidát většiny chyb je základní deska.
-
Tak čím to není víme, spíš mu poraď co to teda je.
-
Rezonance? hmm to je možné, i když těžko říct.
-
Seš zbláznil ted s GDPR? :O to by bylo vrcholně neetické 😈
-
Neni to ale ani GK, muze to byt spatnou elektrinou? Nebo uz fakt nevim.
Ja sem projel disk programem HD Tool, a psalo me to nejaky chyby v sektorech, a jeste neco, nevim moc tomu nerozumim.
-
jasný, tohle zdrojem být nemohlo. a diskem to taky není.