Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    A byl ten tvůj systém alespoň jednou načisto přeinstalován?

Jestli jsem to správně pochopil, vrazili tam svůj disk se svou instalací W10, na tom nějaký benchmark a běželo jim to (údajně). Teoreticky by mohla být i chyba v rozdrbnutých windows, či vadný disk. 

Zdroj se opravdu zdá být nejpravděpodobnější (už jsem podobnou situaci myslím viděl), ale to by se jim myslím projevilo. Pochybuju že to odflákli až tak, že jen chvíli nechali běžet win. 

Nicméně to může být cokoliv jiného (vadný disk ale většinou zahlásí chybu, ramky se zase projeví chybou součtu CRC při rozbalování). Chyba windows následkem vadného disku může ale taky udělat podobnou paseku.

Pokud výměna zdroje na zkoušku nepomůže, osobně bych prvně zkusil z kompu vyndat co jde (nechat jen desku, cpu, ram, gpu a disk) a čistá instalace. Pokud by byl vadný disk/ram, většinou se to projeví už u té instalace. Když nic, pak zkusit obměňovat jednotlivé komponenty. Jednu, pak druhou ramku v různých slotech, gpu asi netřeba jestli to dělá i integrovaná grafika.

Případně bych chtěl v prodejně/servisu vidět, jak jede nějaká GPU rendrovaná scéna a pak to zkusil na "tvém systému". 

• Jack1947
    <span class="time" title="25. 6. 2018 16:00"></span>
    Italská Facebook stránky společnosti Sony odhalila bundle konzole PS4 s hrou <strong>Fortnite</strong>, která je obohacena o exkluzivní skin (Royal Bomber) a 500 V-Bucks.
    komentáře

No jasně takojhle bůndl bych si hned koupil 😈
  • SalemCZ
    Assassin Creed, Stardew Vallevy sázím eSports 2013 Winter Case do CS:GO :D 
    Edit: možná i NFS 2015
  • Mart9
    To já taky a myslím, že je i velká pravděpodobnost, že další díl bude. Akorát to bohužel zase bude trvat několik let, takže jsem rád za ta DLC, rád v tom světě ještě několik desítek hodin strávím.
  • omiklon
    Nemyslím, že konec bude v podobě dlc, Ashes bude o obnovení Přibyslavic. V dlc s Ptáčkem bude asi o lehké holky a víno, nečekám nic "vážného" a ve Woman's Lot má vystupovat Tereza. 

Zbývá Band od Basterds, což bude... netuším, ale vychází jako třetí ze čtyř, takže bych nečekal, že se tam příběh KCD uzavře. 

Prostě a jednoduše, já chci plnohodnotné pokračování! 😇

• Jack1947
    To dodatečné vykreslování je chyba hry to bylo i v pc verzi.
  • Mart9
    Já sem nemyslel, abych na něj naběhl hned teď a zabil ho. :) Hra klidně mohla trvat ještě dvacet hodin, kdy by bylo třeba vhodnější ten quest splnit. Nicméně zpětně z ohlasů, které jsem teď četl, jsem zjistil, že ta hra jsou spojené první a druhý Act, takže pravděpodobně vyjde DLC, které by ten příběh mohlo nějak dokončit.

A ano, hrál jsem to na základní PS4. Při hromadných bitkách se hra trhala, takže to bylo trochu nepříjemné, ale hrát se to dalo. Bezhlavé obyvatele jsem nepotkával. Ohledně doskakování textur mě nejvíc zaujalo, že při rychlé jízdě ze severu do Ratají se nestihl vykreslit most, takže jsem na něj jel v plné rychlosti a místo něj byla jen díra :) Poprvé jsem se lekl a rychle zastavil, pak už jsem věřil, že tam most je :D Ale já na tyhle věci nejsem náročný, takže mi to vůbec nevadilo.
  • Jack1947
    Ne Vávra šel proti vlastnímu přesvědčení, a prostě hru neuzavřel z důvodu DLC nic jiného to není a je to prasárna co si budem povídat ( nebo to neměl dokončené tak dal otevřený konec)
  • omiklon
    Logicky vzato to dává smysl, Pan M. je velká ryba a bylo by divné, kdyby ho syn kováře sejmul takhle "brzo", vždyť teprve na konci vytáhne paty z domu. 

Nejvíce na KCD oceňuji právě tu celkovou umírněnost.

Mimochodem, si to hrál na základní PS4 ne? Jak to šlapalo, co fpska při hromadných bitkách a taky si potkával bezhlavé obyvatele v Ratajích? 🙂

• Mart9
    Battlefield Hardline
  • ucho
    PS+ tipovačka

Co tipujete, že tam tentokrát bude? Já bych to viděl na Doom. Potěšil by Order 1886.

• Jack1947
    Málokterá hra mě nadchne na tolik abych si ji užil déle než je hlavní příběh a v dnešní době to platí dvojnásob.
  • Jack1947
    No užil hlavně na konci, pak byl bohužel konec a to jsem tam plnil i nějaké ty vedlejšáky ( i když víe příběh) až vyjde DLC tak se tam vrátíma třeba seještě na chvíli zastavím.
  • Lukass
    Jack si hry neuziva,  Jack je konzumuje. 
  • Mart9
    Tak to nechápu, to sis vůbec nemohl tu hru užít a viděl si chabou polovinu obsahu. Já tam naopak ještě pár hodim strávím, protože zkusím splnit ještě některé nezločinné vedlejší questy a pak se vydám na výpravu do neodhalených částí mapy.
  • Jack1947
    Takhle funguje <spoiler> a hle on tady chybí ten script ... jj takhle blbě to končí. 110hodin to gratulace já měl projeté za 30hodin a i to se mi zdálo tedy dost.
  • Mart9
    Tak po 110 hodinách jsem dohrál hlavní příběh v Kingdom come. Musím říct, že jsem se celé čtyři měsíce úspěšně vyhýbal spoilerům, protože takhle slabý konec jsem opravdu nečekal. Byl jsem přesvědčený, že to skončí <spoiler>splněním questu pomsta - tedy zabitím Markvarta, ale ne, my jsme prostě jen odjeli na koni</spoiler>
  • Lukass
    Jj mel sem pc na reklamaci,  delaji to vsechny hry,  a nejvic to jde videt kdyz je zapla ambientni okluze. 

Zasuvku sem jinou zkousel,  snuru ne.  Ja mam pocit ze nam jednou vyhodila elektrika a od te doby to blbne,  ale nejsu si jistej.  Uz me to pekne stve,  PC mesic pryc a nic se nevyresilo. 

• Draken69CZ
    To už si to nedávno řešil ne? V servisu spustí zátěžovej test a jdou od toho na nějaký velký koumání bych to neviděl. Možná blbost, ale zkoušel jsi jinou napájecí šňůr, prodlužku, zásuvku? Pokud máš možnost tak rozhodně zkus ten zdroj. Jinak jestli to dělá jen ten Doom tak to asi bude nějaká souhra náhod, možná fíčura nVidie 😉
  • drasta
    Zkusil bych alzu nebo datart.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit