Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

AC: Unity glitche pěkně pohromadě

http://www.kotaku.com.au/2014/11/assassins-creed-unity-has-the-best-glitches/
  • Tím jsi mě úplně odrovnal !!! :)
  • Ronox
    Teď jsem to měřil u sebe na pc (i7 3770k, GTX 670 OC, 16GB RAM, SSD) a jsem kolem 40ti fps průměr na high settings. Kupodivu oproti konzoli mi to dropuje v cutscénách, které naopak na PS4 běží v pohodě, ale tam zase gameplay jede 25+-. Tak já nevím .. to bude prostě random sestavama a stavem OS, protože kámošovi na nějaký i5 a 770 GTX to dropuje i na high pod 30. Nevím teda jestli má poslední nV ovladače a v jakém stavu OS. Každopádně, kdybyste někdo chtěli zkusit coop, tak napište uplay/ps4 nick.
  • Miserius
    Já dnes zakopl a polil si kuli tomu celý křeslo
  • Dneska mi došel email že jsem byl přizván k alpha testu The flock.
  • Insurgency

https://www.humblebundle.com/?gift=da6aTqHsZfEUX5Sw
  • Proto budu radši tady, příjmu ban za pravdu. 5dnů není zas tolik... anononym/neanonym všichni můžou zatím psát.
  • Draken69CZ
    Co jsi provedl?
  • Měl jsem forum, takže něco o webech vím... příjde mi to zbytečné dělat se s webem ještě pochynbých kvalit a celkem o ničem abych se zavděčil pár lidem (při nejlepším).

Né z tohohle jsem vyrostl, navíc by to ani třeba nikdo neocenil a nejsem "teen" abych si dělal vlastní blogík.
  • Draken69CZ
    Vysvětli to vývojářům The Order 1886, pls :)
  • ringmancz
    24fps ve hře není plynulých, takže tak
  • Díky moc :-)
  • ringmancz
    myslím, že čas strávený vytvářením webu (ve Wordpressu to zvládne kdokoliv) bude lépe využit, než psaním komentářů na games
  • braveman
    Bohužel, ani po čtyřech letech studia francouzštiny třikrát do týdne (jako předmět na gymnáziu) bych neřekl, že francouzsky umím ;)
  • Tilwaen
    Ve včerejším podcastu zaznělo, že měli celkem vtipnou uzávěrku a Level se bude tisknout ze čtvrtka na pátek, přičemž v pátek už by měl být na stáncích. Zřejmě tedy i u Tebe ve schránce.
  • Metro 2033 na steam

čus, pokud byste někdo chtěli:
    https://www.humblebundle.com/downloads?key=DCV8hTpBfDpcT2yE

je to potřeba využít do 21. listopadu
  • Bundle Gift

WRC Powerslide

https://www.humblebundle.com/gift?key=GPSV3MYCG2cNXpxz
  • ACU

Hrál jsem to zatím asi hodinu a tady je mých pár postřehů. S GTX970 (344.16) to běhá na vysoké s MSAA to běhá bez propadů cca 50fps, což je fajn na to, co jsem četl, jenže ta hra podle toho vůbec nevypadá, grafika podle mě průměr, mám pocit, že i AC4 snad vypadalo líp. Což o to, o grafiku by ani tak nešlo, ta by stačila, co mi vadí je hra samotná. Já se s tím nemůžu prostě ztotožnit, potenciál tam je, ale nevím proč, nějak mě to nebere. Hra vás zahltí hned na začátku spoustou věcí. Děj je hrozný, chvilku hrajete jako nějaký rytíř, který pak dá z meče blesk aby dorazil nepřítele, pak šup jste v přítomnosti, za 5 minut už běháte jako malé dítě zase někde v 16té století, mezitím hromada všelijakých keců, za 10 min utíkáte s "ukradenýma" hodinkama jako dospělý... tohle skákání mezi dobama a postavama mě teda nebere. Soubojový systém nic moc. Když si vzpomenu na parádní Shadow of Mordor, tam mě to bavilo, tam jsem přesně věděl co dělám, bylo to živé a zábavné, těšil jsem se a mohl taktizovat.. tady je to takové těžkopádné a divné, žádné možnosti.. ta hra na mě zatím působí opravdu jako velký fail.. zkusím to ještě chvíli hrát, ale pochybuju, že u toho vydržím. Přestože nejsem žádný fanoušek AC, tak třeba minulý díl mě tak nějak chytl od začátku a víceméně to byla slušná jízda, ale tady to mě štve už od začátku. Tohle bude přinejlepším průměr a to ještě čekám, kdy začnou nějaké glitche nebo co já vím co všechno za problémy v tom je.. já zatím nic, aspoň že tak ...jinak už by to letělo z disku hned.
  • Titul s názvem SkySaga se pokusí stát rovnocenným soupeřem populárního Minecraft.

To vypadá jak Lego DUPLO.

To bych asi dobrovolně nehrál. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit