-
$$$$$$$$$
-
Ted po tomhle faux paus, fiasku, si nejsem jistý... nebylo by marný dělat hromadné reklamace a požadovat za tenhle podvrh na zákazníka zpět své peníze. *3*
-
protoze krabivkari to koupi i kdyby to byl comix *5*
-
Já bych přál všem kdo nehráli Gears remake - klidně bych vynechal to poslední "DLC". Velkolepá hra.
-
Spekulace: V příštím roce se můžeme těšit na něco z universa Gears of War.
Remaster ve stylu Halo: The Master Chief Collection bych si nechal líbit. -
Dekuji *4*
-
No tak vidno že mně tak moc neznáš já nepsal že je něco zdlouhavé a těžké... tedy spíš otravné to ano. Jak co, ale u takovéhle hry bych to určitě nenapsal. Byl bych sám proti sobě.
-
Nemám čas psát nějaký web, o web bych se musel starat atp... nebavilo by mne to.
Hlavně bych nemohl být ohodnocen... le o to nejde. Napíšu radši svou uvahu tady.
Miserius, můj stín... kde co napíšu musí u toho být. *15* -
Mám pocit že 'problém' je v tom, že část lidí bere špatnou/nedodělanou/zabugovanou hru jako osobní útok na svou osobu. Her vychází mraky, další 3 mraky už vyšli v minulosti a na hraní se vždycky něco najde. Když vydavatel vydá hru která mě zajímá tak zabugovanou, že se pomalu ani hrát nedá, tak si jí prostě nekoupím. Není to můj problém, je to problém toho vydavatele. Dokud hru neopraví moje penízky neuvidí. Zatím budu hrát něco jiného z téměr nekončené nabídky nových a starších titulů.
-
Hráči Assassin's Creed Unity si stěžují na otřesný počet snímků za sekundu, kdy není neobvyklý občasný pád pod 15 fps.
Jak mohli tu hru vydat s klidným svědomím?
EDIT: Teď mi kamarád, který má stejnou grafiku GTX 670, napsal, že hra jede na medium settings na 35 fps a ještě často fpska skáčou dolů. -
Ještě ho naváděj...
-
Pekny, proc jeste nemas svuj web, kde bys psal nejaky recenze a uvahy? Tady ti to celkem jde, aj nejaci fanousci by se tu urcite nasli *1*
-
Tak asi záleží čemu říkáš problém a jak jsi tolerantní k chybám, ono když často dostáváš zmetky ke hraní tak si prostě zvykneš. Na PC jsou zvyklí na jinou ligu a pak když příjde něco takového tak se to lidem co hrají převážně na PC holt nelíbí.
-
Rozdal? Není to část vývojářů co zůstala přesčas?
-
Mě v poslední době pobavilo TUKABEL :D
-
A pak taková hra vyjde a ty budeš první, kdo bude psát že to je zdlouhavá nuda a že to je těžký
-
Ubisoft’s Sneaky Scheme to Keep You From Seeing Bad Reviews
http://www.wired.com/2014/11/assassins-creed-unity-embargo/
*15* -
Díky moc.
-
V pátek (den vydání) podle toho, jak u Vás chodí pošťák.
-
a tu su dalsie
keby mal niekto zaujem :)
https://www.humblebundle.com/?gift=y5cRhUsVTp4WumKD