-
Stres
já myslím, že je zde řada lidí zbytečně vystresovaná a nechá se nějakými nedostatky jedné hry zbytečně ovlivnit. chce to klid, pustit si něco vtipného. já si včera například zlepšíl náladu tímto trailerem: http://youtu.be/ojwbc9xpECY -
polovina lidí s GTX? ty máš nějaké statistiky? :D
-
Drasťa: neudělá s tím nic, pokud budeš sám. bude to mít ovšem mnohem větší váhu, než na to jak kolovrátek nadávat zde...
-
Proto polovina lidi s GTX hlasi problemy....ucho,ucho nesnaz se obhajovat za kazdou cenu...
-
on nemyslel ubisoft
-
Moc velkej srab? A co jako myslis ze s tim Ubi udela kdyz tam napisou? Muj osobni odhad je neco takovyho:
https://www.youtube.com/watch?v=xJxapWB_G3k -
spousta lidí snad ani neví, že už v den vydání vyšel patch.
"Yeah I haven't had problems with the game so far. Maybe it's luck I don't know. When I started the game on release it was sh*t. But since release day I have been running at a steady 60-80 frames"
klasicky nejvíc brečí majitelé AMD... jako vždy... -
neobhajuji produkt jako takový, jen se podivuji nad brečením v této diskuzi. kdybyste aspoň napsali přímo ubisoftu, co se vám nelíbí, ale na to jste moc velcí srabi. na youtube se dají najít normální videa, kde lidé tu hru spokojeně hrají a užívají si ji, o to snad u her jde, ne? víte, v jakým stavu je ta hra na PC? víte. nikdo vás ji nenutí kupovat, nebo snad ano?
-
já nevím co se ti nezdá, já jsem hru hodnotil taky jako Amazing. Skvělá optimalizace líta mi to krásně stabilně okolo 35-40 FPS, bugy nemám, hra mě baví, tak nevím...
-
To je v dnešním světě naprosto normální záležitost. Je to svinstvo, ale takhle to už chodí. Kdyby mi někdo dal hru v hodnotě 1399 Kč, tak bych taky uvažoval napsat jednu pitomou větu ve které by bylo napsané SUPER. Stejně ten můj názor nic nezmění, protože si každý ze hry udělá vlastní obrázek. Čistě můj názor, ale nechápejte to jako, že to podporuji. To ne...
-
Já mám dojem, že celá tahle "Unity" aféra je dílem spíše pár ubrečených uživatelů (zejména těch pee-sí), kteří si neumí pořídit ani dobré herní systémy, a kterým se nějakým způsobem z jejich komplexu podařilo tím po internetu rozfoukat zbytečnou a ne úplně oprávněně nafouklou vatru. Na PS4 nebyl zaznamenán s tímhle dílem žádný obrovský problém a dost pochybuju i o oné tak kakastrofální kolísavosti, že by se to nedalo hrát, jak se tu snaží prezentovat. Dá a bez problému. Pochopitelně chyby jako u každé hry se vyskytnou, ale nic co by nespravily dodatečné záplaty. Jinak ale jen lživý a kvůli WD a protože Ubisoft zakomplexovaný tažení. Těším se na místní recenzi, doufám, že budou hodnotit hru a ne p*čoviny.
-
Z much zkusenosti muzu rict ze testeri existujou ale nerozhodujou o tom jestli hra bude releasnuta nebo ne...
-
Až si hru koupíš tak si mužeš stěžovat :))
-
Jsem dva hele. Pro mě jasná koupě. Musím mít každou operaci, jelikož rád hraji Lobby a rád plním mise s odměnou = skiny. Na druhou stranu to sice stojí 4,69 E, ale když si to koupíš, tak se ti to pomalu vrací dropováním beden, které můžeš prodat za 0,60 centu na tržišti. Jinak v té bedně celkem nic moc, až na M4A1 s baziliškem, Anarchistické AK-47, P250 Cartel a Autosnipera. Škoda, že nedali do bedny nový nůž. Dneska si musím dobít Paysafe Card *3*
-
re
Dělá se to skoro všude v každém odvětví.Nic zvláštního. :) -
To už je slušná ubohost a zoufalost.
-
Ucha neposlouchej, on tu nepochopitelně stále obhajuje ten zprzněný produkt. Nezbývá, než Uchovi popřát co nejvíc zmrvených her a následných problémů s nima :) když je to dle něj ok a vůbec to ničemu nevadí.
-
Stejně nechápu jak to můžou v takovym stavu vydat. To tu hru nikdo před vydáním nehraje? To už neexistujou testeři? Pochopim nějakou tu blbost, ale takový zásadní nedostatky.
-
Ubisoft nastupuje
Na Steamu během dvou hodin přibylo 280 kladných recenzí na AC: Unity(nesleduji to, jenom jeden diskutér u konkurence se nad tím divil). Problém je ten, že většina z těch "recenzí" má herní dobu 0,3-0,5 hodiny a jednu větu jako Amazing, Best game ever atd. Nebylo by to poprvé, co Ubisoft rozdal hry, aby hráči napsali kladné recenze, aby se vylepšil image hry. To samé provázalo i WD, naštěstí to Ubisoftu moc nevyšlo.... -
ano bohužel. nebo ty si myslíš že je to v pořádku aby jim rostly akcie za to co předvádí? pokud to byla ironie tak pardon tady se to nedá poznat.