-
letme hledani v googlu a http://thegamershub.net/wp-content/uploads/2012/08/Hitman-Absolution-Contracts-Screen-4.jpeg . Dokonce se vschny tyto panaci hybou a fungujou a taky to nejsou zcela identicke kopie. Uznavam ale, ze je to v uzavrenejsim prostredi, ale uprime s tim dohledem v AC to taky takove terno neni.
-
To už je fakt pro zapálené fanoušky CS, což Valve ví proto taky taková cena že.
Hrál jsem chvíly nonsteam a ani tohle ani předtím koupené Source mne nechytlo, asi budu víc "COD" dítě klído bavím se u CODu víc... asi mi nevyhovuje dost věcí netcode není nejlepší, je to takové pro mne nemastné neslané. Celkově to tempo a není to o tom že by mi třeba vadilo že elimination tedy (search & destroy ) který v CODs je taky byl nudný kvůli perrmanentní smrti. Za kolo.
Jop, zkoušel jsem CS (to čínske online) hehe a to už vůbec střílení skrz zdi, smrt většinou na 1-2rány - recoil vím je to reálné ale už je to na mne moc. CSS csčkáři1,6tky tehdá vím že proklínaly. Já mám na to jiné hry.
To CSS byla beztak sranda já chtěl myslím HL2 +CSS a nakonec jsem koupil tehdy CSS +HL2mp (mimochodem to je pěkná sranda kdo nehrál doporučuji) a ještě zjistil že to chce net (aktivace na Steamu) takže ještě tehdy musel zřídit net to byl vlastně prvopočátek. Ty časy vytáčeného spojení... 32kč/h. Njn nostalgie jak cyp , těžko se tomu věří dneska. No nic jen takové bezvýznamné zamyšlení.
Takové bláboly, z nudy sem si vzpoměl... nikdo to číst nemusí. ( hlavně když nebude urážet). -
Tilwaen, to je sice pravda, ale kdyz za neco chteji penize, tak by ten produkt mel kvalitou i odpovidat. Zvlast v pripade SW, kde casto nemuzu pred koupi zjistit jak dobre ta hra funguje a jestli vubec vypada, tak jak ti pred koupi slibi.
-
6 dolarů není úplně málo, ale věřím tomu, že se za ty peníze budu královsky bavit. *5*
-
Nová operace Vanguard do CS:GO
http://www.counter-strike.net/operationvanguard/
Za 6 dollarů je to už trošku moc, je to dražší než předešlé, ale co mám dělat. Já kupuji každou operaci... -
Po příběhové lince z minulých dílů je bleskový meč to nejmenší.
-
Máš v zásadě pravdu, jenomže když vydají v Oracle zabugovaný SW, tak se s trochou nadsázky zhroutí polovina světa, kdežto když někde v Ubisoftu vydají Unity, kde se vznáší pár panáků, tak si možná tak akorát pár lidí odplivne a nekoupí to. Žádný světový skandál, jako kdyby vyšel třeba podobně zabugovaný OS.
-
Otevřel černou díru :D Jsem si chtěl předobjednat GTA V na PC, ale když vidím jak by to taky mohlo dopadnou raději si počkám.
-
Velká firma, která má co chce si tohle nemůže dovolit. Tohle je prostě nepřijatelný. Vydávat polotovary a pak to často patchovat a nějak řešit po vydání. Řešit to co se mělo řešit během testů. Pamatuji jak na jedné přednášce mistr z Oracle říkal jak mnoho času a peněz věnují testům. Nemůžou pustit špatný produkt. Zde u her se to často odpouští. Přitom to je stejné! Je to SW a mají možnost to testovat.
Beru, že něco co nezjistí během testů ale tohle?
Navíc častý argument "Je to složité ten vývoj hry" je také špatný. Vývoj databáze pro vládu je lehký? Vývoj OS je lehký? Viděl tohle někdo u Mac OS anebo i Windows? Ne. Se*e se to ale takto ne.
To je všude, že velké firmy jsou pod hledáčkem. Nikomu by se moc nelíbilo kdyby jiný SW co používá fungoval takto blbě po vydání a koupi za peníze.
http://bit.ly/1GQ2tT4 (ten borec se raději propadl než aby ve hře dál působil) *15*
Tohle není OK. -
By mohli dát vědět aby lidi věděli na jaký PC se to vyplatí koupit.
-
Blbne to na i5/i7 i AMD procesorech. AMD karty i GTX karty....By mě zajímalo na čem to testovali...
-
Ale no tak, jako že to mělo být již dávno opravené, myslíš že tam to zkoušej na jednom PC v jedné konfiguraci? Zatím to vypadá že se to projevuje dost lidem.
-
jako že to nemají opravovat? :) k chybám dochází. to je u velkých projektů normální. navíc ty chyby se v takovém rozsahu nemusí projevovat všem...
-
nie nevypadá lépe, nemá ani zďaleka tak početné davy a už vôbec nie je tak otvorená ako unity.
-
Zas to není tak otevřená hra.
-
Nic proti, ale takovy hitman absolution ma obstojne davy, vypada mnohem lepe a chodi mnohem lepe a to je prosim uz par let stara hra.
-
Vnuk
Jistě dědo. -
Že jsou dnešní hry drahé? Připomeňte si, kolik stály ve své době hry pro Nintendo64.
Tehdy to teda byla pěkná pálka no, když si vezmu že ještě nebyl tak dolar oslabenej... pfůůj každopádně jsem zažil PS2 a tam to taky nebylo nejlevnější nová hra klidně i za 2k skoro nebo i přes o spec. edicích ani nemluvě.
Dneska by to taky bylo celkem drahý. (mne nevyprovokujete... ú). -
Šílené *15* . Celkem jsem se zasmál některým. Hlavně mě to rozesmálo na 1:48, 3:55 , 4:25, 4:33 a 4:39. To je naprosto retardované *1* !
-
Hra měla podle stavu vyjít nejdřív v lednu.